If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много съм доволен от постигнатото.
Винаги следя резултатите. Те много зависят от структурата на печалбата - от какво е постигната. Единственото нещо, което е стабилно са продажбите на лекарства. Всичко останало е на периоди - сделки.
При настоящите данни за януари чистата рентабилност /след данъци/ е 2.55%, което е доста над обичайното. Определено има или оборудване или повече лихви. Така си мисля, без да знам точни данни.
Щом рентабилността е над обичайната няма от какво да съм недоволен - при написаното по-горе. Който иска може да си продаде акциите - цената не е ниска.
Заложени са по нагоре , трябва само някой да се позасили .... и е готов с одежда и кундури !
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти11:44
И през 2017 година Софарма Трейдинг АД продължава да надгражда високите резултати, които отчете през предходната 2016-та. Финансовите показатели на компанията запазват възходящата си тенденция от последните 10 години и продължават да отреждат на Софарма Трейдинг лидерска позиция в сектора на грижата за здравето.
Така, още в първия месец на 2017 година, приходите от продажба на стока на дружеството нарастват с 5% спрямо същия период на миналата година. Те достигат сумата от 54 952 хил. лв. в сравнение с отчетените 52 233 хил. лв. през януари 2016 г. От своя страна, печалбата преди данъци на компанията през януари достига сумата от 1 559 хил. лв.
Много съм доволен от постигнатото.
Винаги следя резултатите. Те много зависят от структурата на печалбата - от какво е постигната. Единственото нещо, което е стабилно са продажбите на лекарства. Всичко останало е на периоди - сделки.
При настоящите данни за януари чистата рентабилност /след данъци/ е 2.55%, което е доста над обичайното. Определено има или оборудване или повече лихви. Така си мисля, без да знам точни данни.
Щом рентабилността е над обичайната няма от какво да съм недоволен - при написаното по-горе. Който иска може да си продаде акциите - цената не е ниска.
Има спад от 17%.
Ако не си забелязал вече, когато има ръст се обявява ръста и сумата, а когато има спад се обявява само сумата. Наблягат само на позитивното и мислят, че инвеститорите са малоумни.
Да, забелязах ... напълно съм съгласен с последното изречение.
Има спад от 17%.
Ако не си забелязал вече, когато има ръст се обявява ръста и сумата, а когато има спад се обявява само сумата. Наблягат само на позитивното и мислят, че инвеститорите са малоумни.
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти11:44
И през 2017 година Софарма Трейдинг АД продължава да надгражда високите резултати, които отчете през предходната 2016-та. Финансовите показатели на компанията запазват възходящата си тенденция от последните 10 години и продължават да отреждат на Софарма Трейдинг лидерска позиция в сектора на грижата за здравето.
Така, още в първия месец на 2017 година, приходите от продажба на стока на дружеството нарастват с 5% спрямо същия период на миналата година. Те достигат сумата от 54 952 хил. лв. в сравнение с отчетените 52 233 хил. лв. през януари 2016 г. От своя страна, печалбата преди данъци на компанията през януари достига сумата от 1 559 хил. лв.
Хора, пишете по темата. Половината от мненията ви са лични нападки и противопоставяния, а другата половина нямат нищо общо с компанията. Това че губите вашето време си е ваша работа, но не губете това и на хората които искат да научат нещо от този форум. Направете си отделна тема и си спорете там...
какво има да се научи от инта???? Това е човек, който се е внесъл в пазара без да познава неговата обратна страна, инта не е преживявал крах !!!! Има какво да се научи от Батя и дддд (например) но от инта???? какво - ?????
освен това заблуждавате се масово от това което пиша - пиша нарочно наобратно, затова съм и "прецаканото" - за да не съм )))) Сложно е да се разбере - няма нужда, далече сте от това - имаше един ник "subzero" - един от любимите ми, от него също може да се "научи" подобна логика, има какво да се научи и от един от добрите математици тук - мартингейл, фенка съм и на nide, но разбира се те не пишат вече)))) Пишат разбирачите, като мен и ...... вас )))))))))))) Живи и здрави да сме, пазара ще реже на финала)))) инта-минта, мента - блалала-блала)))))
Ето че само си стигнало до себе си! Самодоволно , а нямащо кого другиго да прецака ! Самото то изгубило посока, забравено от спътници захранвали го във времето!
Така е преци осиротяхте манипулаторите и надхитряващите се по този форум, списващи и пряко и на обратно все сте си ВИЕ ! - и ще има и да виете !!!
пак измислени обобщения!!!! Няма квалификации, къде видя това??? И инта ми харесва!!!! (напомня ми за розовия период)Не разграничаваш нещата, казах че нямам какво да науча просто, толкова ли е сложно ????? Вие май не четете
ОК- Инта не ти харесва като стил на работа и маниер на изразяване - това основание ли е за квалификации към него, които обиждат /погледни си постовете по-долу / ? Всъщност твоя модел си е твой- пожелавам ти само с математика да имаш големи успехи-профити.
пак измислени обобщения!!!! Няма квалификации, къде видя това??? И инта ми харесва!!!! (напомня ми за розовия период)Не разграничаваш нещата, казах че нямам какво да науча просто, толкова ли е сложно ????? Вие май не четете
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
НЕ (от инта не)
инта ми е като младежките години на борсата, еуфорията, че всичко което хвърчи се яде, късмета на начинаещия, безразсъдното набутване в неликвидните буклуци, и т.н. всичко свързано с розовия период - това е четен вестник - там съм вече изучено, сега гледам към математиката, тя не лъже толкова ))))))
ОК- Инта не ти харесва като стил на работа и маниер на изразяване - това основание ли е за квалификации към него, които обиждат /погледни си постовете по-долу / ? Всъщност твоя модел си е твой- пожелавам ти само с математика да имаш големи успехи-профити.
От всеки има какво да се научи / добро или лошо /, но наистина ли не си задаваш въпроса : " Какво мога да науча от ИНТА" ?
НЕ (от инта не)
инта ми е като младежките години на борсата, еуфорията, че всичко което хвърчи се яде, късмета на начинаещия, безразсъдното набутване в неликвидните буклуци, и т.н. всичко свързано с розовия период - това е четен вестник - там съм вече изучено, сега гледам към математиката, тя не лъже толкова ))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
какво има да се научи от инта???? Това е човек, който се е внесъл в пазара без да познава неговата обратна страна, инта не е преживявал крах !!!! Има какво да се научи от Батя и дддд но от инта какво - ?????
От всеки има какво да се научи / добро или лошо /, но наистина ли не си задаваш въпроса : " Какво мога да науча от ИНТА" ?
Коментар