IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Дали Скоти ще остане само с ентусиазъм ще покаже времето, но уважавам мнението на човек, който стои зад думите си не с непрекъснато "джафкане", а със седем цифрени суми.
    Уморих се да говоря с безмерна злоба която трудно успява едно предаване да изгледа не може с разбиране да го направи- сиренари… колкото до дрона в самолета за Оман тази седмица случайно се запекох със Свилен…тази и следващата години ще бъдат интересни и изпъстрени с новини… който не вярва да продава…в момента голям продавач свали цената от 3 на 2.40 но и той ще свърши рано или късно..доколкото съм чувал когато се костваха един дрон струва около 300 к долара и носи оборот от около 100-150к долара месечен оборот…в момента горят според мен по 2 мил долара на месец и имат пари за още една година напред минимум… успех ви пожелавам… наистина имам плана дългосрочен за тази акция както и при алтерко така и тук компанията се развива адски добре но изисква време… успех на търпеливите!

Коментар

• Няма ли отчети, нещо не се ли подхвърля на публиката да види колко кеш е заминал и колко горят в момента. Някой ако знае да сподели и след колко прекарани тенекии със сирене между два острова се избиват дроновете и се излиза на печалба, че ми се види малко скъп тоя дрон с полезен товар колкото на баничарка.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Ами да си бият камшиците по островите и ни лук яли,ни лук мирисали
        Ха...че някой изобщо знае ли ги къде са в момента ? Лично аз подозирам, че схемата за измъкване е измислена и ще е през оправдания за издухани пари през австралийската фирма-клонинг. По брадато изказване на хранилка към петте фирми са над 140 човека , това са минимум 2 милиона на месец ''озаконени'' разходи - само за заплати. Със сигурност се изкушават да засмучат още пари от пазара . Там вероятно ще е едно хврък между 2 гръцки острова, тумба-лумба , дайте още пари...и кой на който остров да се спасява

Коментар

• Първоначално изпратено от СтанимирВраца Разгледай мнение
          Какво имате впредвид под ''ако не се издънят'' ? Понеже не се сещам за по-голяма издънка от това, че нямат нито дронове, нито фабрика / барака , камо ли офис . ....че и телефон за връзка нямат. На формата им за контакт никой не отговаря....та...какво още ? А на Фибоначито, че не му трябват дронове го знаем. Там са картинки всякакви, по желание на твореца
          Ами да си бият камшиците по островите и ни лук яли,ни лук мирисали
          Last edited by danetha; 13.02.2024, 15:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
            Ако от Дрона не се издънят с нещо не вярвам цената да падне под 2.1 - 2.2 защото последните сейфове се записаха на тази цена. Венчър фондовете може да си купят директно от тук.
            Проблема е че флоутът е много висок - 93%
            Няма друга такава акция с такъв флоут на БФБ.
            Не случайно е най ликвидната на БЕАМ пазара.
            Направо Рай за спекулантите
            Какво имате впредвид под ''ако не се издънят'' ? Понеже не се сещам за по-голяма издънка от това, че нямат нито дронове, нито фабрика / барака , камо ли офис . ....че и телефон за връзка нямат. На формата им за контакт никой не отговаря....та...какво още ? А на Фибоначито, че не му трябват дронове го знаем. Там са картинки всякакви, по желание на твореца

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

нали знаеш че цифрите след десетичната запетая не са от съществено значение

А човек който си стои зад думите и обяснява как изкупува всичко под 3лв вероятно щеше да влезне в темата и да напише - Сори момчета подценил съм ситуацията патроните свършиха
              Шестак, какво би накарало някой са купува на 3 лв, като може да си сложи поръчките под 3ката и има кой да му сипва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Дали Скоти ще остане само с ентусиазъм ще покаже времето, но уважавам мнението на човек, който стои зад думите си не с непрекъснато "джафкане", а със седем цифрени суми.
                нали знаеш че цифрите след десетичната запетая не са от съществено значение

А човек който си стои зад думите и обяснява как изкупува всичко под 3лв вероятно щеше да влезне в темата и да напише - Сори момчета подценил съм ситуацията патроните свършиха

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                  На мен пък ми липсва Скоти дето изкупуваше тук всичко под 3лв

Явно е загубил интерес и е разпродал та се срина цената

Коментар

• На мен пък ми липсва Скоти дето изкупуваше тук всичко под 3лв

Явно е загубил интерес и е разпродал та се срина цената

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение

Колега, от септември '23 сте във форума. Коги се ориентирахте, та и акъл почнахте да ръсите?С 5 месеца опит ли ще клатите лодката..??
                      Те, няколко самоотвержени понижители-разбирачи, като petrg5s, явно напуснаха форума през септември 2023 г, след като Шели се изстреля нагоре, напук на техните злорадствания и елхички.
                      Много хора, повярвали им на ТА-то, сега ги търсят да ги...."поздравят" за компетентността!
                      Та, същите се регистрираха с нови профили към ноември 2023 г. и си търсят аудитория.

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

Виж, уважавам ви теб и брат ти и ви поздравявам за постиженията. Не е лесно да измамите толкова инвеститори и да им продадете очевидни небилавици, но вие го направихте. Поздравления! Обаче този късмет до време. Вече е наложително да мислите за стратегията за излизане. Евентуално една силна маркетингова ПР кампания с кредит, който да вкара дружеството в неизбежен банкрут (по-рано отколкото сам би достигнал), би хванала и последните шарани и ще ви даде възможност да разпродадете голяма част от оставащите дялове. Виж пробвайте нещо в сверата на изкуствения интелект или роботиката. Има китайски роботчета ги продават алибаба изглеждат обещаващо хуманоидни. С няколко добре обработени клипа сиг ще успеете да убедите някои, че са реално управлявани с напреднал изкуствен интелект. Успех!
                        Колега, от септември '23 сте във форума. Коги се ориентирахте, та и акъл почнахте да ръсите?С 5 месеца опит ли ще клатите лодката..??

Коментар

• Ако от Дрона не се издънят с нещо не вярвам цената да падне под 2.1 - 2.2 защото последните сейфове се записаха на тази цена. Венчър фондовете може да си купят директно от тук.
                          Проблема е че флоутът е много висок - 93%
                          Няма друга такава акция с такъв флоут на БФБ.
                          Не случайно е най ликвидната на БЕАМ пазара.
                          Направо Рай за спекулантите
                          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Не се карайте, ето ви графика с условността че това е най-доброто което намерих и цената най-ниска и най-висока има леко разминаване. Така като гледам 50% фибоначи почти го е пипнало, така че предстои важното ниво от 61,8 около 2.10 лв. оттам надолу си отива на 1.70-1.80.
                            Много е условно заради ниските обеми, да не говорим за реални цени и обеми. Сигурно ще видим 2 лв. оттам надолу берекет-версия както се казва.

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение
                              ..в буквален смисъл е помолил колегата да дадете графика.. Предишното Ви "Аз" раздаваше графики/елхи и картинки, като подводницата по-долу, при всякакви възможни ситуации.. Реагирахте като на боксов мач и човек се чуди на наш пазар вече има ли "платени" тролове, или 1% вероятност е някой безплатно да се реализира като Г-н "НЕ" на всяка нова/различна/потенциално непозната переспектива..?! Ако не сте заплатен за подхода Ви, предлагам много завоалирано, да прегледате последните си 50-100 коментара ( и от предишния си ник) и да ги минете през филтър на ментална диагностика.. Не е нормално, да сте толкова негативен, така да променяте възприятията си по различни теми в различни периоди, да не си признавате за тези си отклонения, ако не сте на надница за всеки коментар!..надника би обяснил всичко , но ще ме натъжи, защото имате капка интелигентност и чувсто за хумор, без коректност в употребата им.. Дано поне сте наблюдавал и копирал действията на по-опитните във форумите, за да изкарате "некой леф" ...другото се отразява на психиката и от там на телесното здраве!

Вие добре ли сте с главата?
                              Какви са тези глупости
                              Last edited by danetha; 10.02.2024, 17:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

В смисъл?
                                ..в буквален смисъл е помолил колегата да дадете графика.. Предишното Ви "Аз" раздаваше графики/елхи и картинки, като подводницата по-долу, при всякакви възможни ситуации.. Реагирахте като на боксов мач и човек се чуди на наш пазар вече има ли "платени" тролове, или 1% вероятност е някой безплатно да се реализира като Г-н "НЕ" на всяка нова/различна/потенциално непозната переспектива..?! Ако не сте заплатен за подхода Ви, предлагам много завоалирано, да прегледате последните си 50-100 коментара ( и от предишния си ник) и да ги минете през филтър на ментална диагностика.. Не е нормално, да сте толкова негативен, така да променяте възприятията си по различни теми в различни периоди, да не си признавате за тези си отклонения, ако не сте на надница за всеки коментар!..надника би обяснил всичко , но ще ме натъжи, защото имате капка интелигентност и чувсто за хумор, без коректност в употребата им.. Дано поне сте наблюдавал и копирал действията на по-опитните във форумите, за да изкарате "некой леф" ...другото се отразява на психиката и от там на телесното здраве!

Коментар

Working...
                                X