Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
- 7 Харесвания
-
Няма ли отчети, нещо не се ли подхвърля на публиката да види колко кеш е заминал и колко горят в момента. Някой ако знае да сподели и след колко прекарани тенекии със сирене между два острова се избиват дроновете и се излиза на печалба, че ми се види малко скъп тоя дрон с полезен товар колкото на баничарка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Ами да си бият камшиците по островите и ни лук яли,ни лук мирисали
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанимирВраца Разгледай мнениеКакво имате впредвид под ''ако не се издънят'' ? Понеже не се сещам за по-голяма издънка от това, че нямат нито дронове, нито фабрика / барака , камо ли офис . ....че и телефон за връзка нямат. На формата им за контакт никой не отговаря....та...какво още ? А на Фибоначито, че не му трябват дронове го знаем. Там са картинки всякакви, по желание на творецаLast edited by danetha; 13.02.2024, 15:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеАко от Дрона не се издънят с нещо не вярвам цената да падне под 2.1 - 2.2 защото последните сейфове се записаха на тази цена. Венчър фондовете може да си купят директно от тук.
Проблема е че флоутът е много висок - 93%
Няма друга такава акция с такъв флоут на БФБ.
Не случайно е най ликвидната на БЕАМ пазара.
Направо Рай за спекулантите
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
нали знаеш че цифрите след десетичната запетая не са от съществено значение
А човек който си стои зад думите и обяснява как изкупува всичко под 3лв вероятно щеше да влезне в темата и да напише - Сори момчета подценил съм ситуацията патроните свършиха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Дали Скоти ще остане само с ентусиазъм ще покаже времето, но уважавам мнението на човек, който стои зад думите си не с непрекъснато "джафкане", а със седем цифрени суми.
А човек който си стои зад думите и обяснява как изкупува всичко под 3лв вероятно щеше да влезне в темата и да напише - Сори момчета подценил съм ситуацията патроните свършиха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеНа мен пък ми липсва Скоти дето изкупуваше тук всичко под 3лв
Явно е загубил интерес и е разпродал та се срина цената
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение
Колега, от септември '23 сте във форума. Коги се ориентирахте, та и акъл почнахте да ръсите?С 5 месеца опит ли ще клатите лодката..??
Много хора, повярвали им на ТА-то, сега ги търсят да ги...."поздравят" за компетентността!
Та, същите се регистрираха с нови профили към ноември 2023 г. и си търсят аудитория.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Виж, уважавам ви теб и брат ти и ви поздравявам за постиженията. Не е лесно да измамите толкова инвеститори и да им продадете очевидни небилавици, но вие го направихте. Поздравления! Обаче този късмет до време. Вече е наложително да мислите за стратегията за излизане. Евентуално една силна маркетингова ПР кампания с кредит, който да вкара дружеството в неизбежен банкрут (по-рано отколкото сам би достигнал), би хванала и последните шарани и ще ви даде възможност да разпродадете голяма част от оставащите дялове. Виж пробвайте нещо в сверата на изкуствения интелект или роботиката. Има китайски роботчета ги продават алибаба изглеждат обещаващо хуманоидни. С няколко добре обработени клипа сиг ще успеете да убедите някои, че са реално управлявани с напреднал изкуствен интелект. Успех!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ако от Дрона не се издънят с нещо не вярвам цената да падне под 2.1 - 2.2 защото последните сейфове се записаха на тази цена. Венчър фондовете може да си купят директно от тук.
Проблема е че флоутът е много висок - 93%
Няма друга такава акция с такъв флоут на БФБ.
Не случайно е най ликвидната на БЕАМ пазара.
Направо Рай за спекулантитеМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Не се карайте, ето ви графика с условността че това е най-доброто което намерих и цената най-ниска и най-висока има леко разминаване. Така като гледам 50% фибоначи почти го е пипнало, така че предстои важното ниво от 61,8 около 2.10 лв. оттам надолу си отива на 1.70-1.80.
Много е условно заради ниските обеми, да не говорим за реални цени и обеми. Сигурно ще видим 2 лв. оттам надолу берекет-версия както се казва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение..в буквален смисъл е помолил колегата да дадете графика.. Предишното Ви "Аз" раздаваше графики/елхи и картинки, като подводницата по-долу, при всякакви възможни ситуации.. Реагирахте като на боксов мач и човек се чуди на наш пазар вече има ли "платени" тролове, или 1% вероятност е някой безплатно да се реализира като Г-н "НЕ" на всяка нова/различна/потенциално непозната переспектива..?! Ако не сте заплатен за подхода Ви, предлагам много завоалирано, да прегледате последните си 50-100 коментара ( и от предишния си ник) и да ги минете през филтър на ментална диагностика.. Не е нормално, да сте толкова негативен, така да променяте възприятията си по различни теми в различни периоди, да не си признавате за тези си отклонения, ако не сте на надница за всеки коментар!..надника би обяснил всичко , но ще ме натъжи, защото имате капка интелигентност и чувсто за хумор, без коректност в употребата им.. Дано поне сте наблюдавал и копирал действията на по-опитните във форумите, за да изкарате "некой леф" ...другото се отразява на психиката и от там на телесното здраве!
Вие добре ли сте с главата?
Какви са тези глупостиLast edited by danetha; 10.02.2024, 17:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
В смисъл?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар