IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• „Дронамикс“ е и първият и единствен стратегически партньор на IATA за безпилотни летателни апарати в целия свят.
    https://www.investor.bg/novini-i-ana...350-kg-341356/

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Тоа па, аз моето си го взех още сутринта - и не, не е като за постна пица със зелена салата. Пука ми какво ще става оттук нататък - дано фирмата върви добре и да донесе много профит на акционерите си, аз повече акционер тук няма да стана, защото съм влязъл за печалбата покрай ИПО-то и толкова. Както казах, не е като да не сме търгували през 2007, та да не знаем какво е хайп и как и магаретата летят.

Апропо,понеже вече не си драскам сделките във форума (абсолютно нарочно), мога да кажа, че единственият ми издън за тази година с подобно изпълнение тип чук и бег беше с Неохим. Всички други случаи са дали доста добър профит, с който леко си допълвам брефчето като основна (единствена) акция. Включително днес.

Жив, здрав и успешен, Батя!
      А ако пък спреш изцяло да драскаш, знаеш ли как ше си добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Песчетата лаят във форума, а играчите правим пари на Борсата! Класика!
        играчи - полски свирачи, от утре позицията ти и тук е на загуба А апартаменти за продан нямаш, от кого ще търсиш сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Повечето хора май не са слушали добре презентацията. Според мен най-впечатляващото бе, че DRON са 2-3 години пред конкурентите си, които тази година набраха милиони финансиране. [ATTACH=CONFIG]n3842116[/ATTACH]
          Те тия неща си ги говорят колкото да не заспят Конкурентите им не са събрани от кол и въже по роднинска линия.

Коментар

Песчетата лаят във форума, а играчите правим пари на Борсата! Класика!
            Тоа па, аз моето си го взех още сутринта - и не, не е като за постна пица със зелена салата. Пука ми какво ще става оттук нататък - дано фирмата върви добре и да донесе много профит на акционерите си, аз повече акционер тук няма да стана, защото съм влязъл за печалбата покрай ИПО-то и толкова. Както казах, не е като да не сме търгували през 2007, та да не знаем какво е хайп и как и магаретата летят.

Апропо,понеже вече не си драскам сделките във форума (абсолютно нарочно), мога да кажа, че единственият ми издън за тази година с подобно изпълнение тип чук и бег беше с Неохим. Всички други случаи са дали доста добър профит, с който леко си допълвам брефчето като основна (единствена) акция. Включително днес.

Жив, здрав и успешен, Батя!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Песчетата лаят във форума, а играчите правим пари на Борсата! Класика!

Коментар

• Яхтата кърти миФки - признал съм ги или както казваше един участник "ми то просто се случи" След Балонерко всичко на БФБ изглежда постижимо по схемата ИПО, вземаме парите, надуваме цената с тях в първите дни и после шараните сами кълват и чакат светлото бъдеще. Евала, велики са, а не като Евреста, затова и повечето ИПО-та са през яхтата
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                  И къде ще отиде цената, ако все пак вземе да фръкне птичката?
                  Повечето хора май не са слушали добре презентацията. Според мен най-впечатляващото бе, че DRON са 2-3 години пред конкурентите си, които тази година набраха милиони финансиране.
                  Click image for larger version

Name:	Dronamics!.png
Views:	3
Size:	759 Bytes
ID:	3842116
                  Last edited by Eminem; 08.12.2021, 14:41.

Коментар

• И аз бързо кацнах за доставка на 1,49 км.

Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение
                    Нали дронът летеше като ютия каква стана тя излязох на 1,43, но май избързах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Трибестан.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                        И къде ще отиде цената, ако все пак вземе да фръкне птичката?
                        Никъде. Има години, докато почнат да фъркат след това комерсиално, за капак се барат оператор - т.е. самата птичка не е достатъчна за успеха на цялото начинание.
                        Забавното е, че в момента сипахте пари в отделна структура, регистрирана преди месеци В едно голямо нищо, дето да прелее в другото нищо, вече изхарчило доста пари на "инвеститори". Пирамидка

Коментар

• И къде ще отиде цената, ако все пак вземе да фръкне птичката?

Коментар

• Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение
                            Хайде, момчетата да пият по един борсов Табекс и да вдигнат нивото x2
                            Трибестан.

Коментар

• Хайде, момчетата да пият по един борсов Табекс и да вдигнат нивото x2

Коментар

Не че си избързал.. просто трябваше на 1,30 да си ги върнеш обратно.. ясно се видя там как силите на бързащите камилчета свършват и ще обърне.. Затова и грабих с пълни шепи колкото мога да нося
                                т.е. 5. Броя

Коментар

Working...
                                X