Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мерси, сега ми го разтълкувай като за проЗ човек
Доживяхме на бфб да видим и милион разхвърлян на минутен чарт
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ок, мислех, че глагола е обръщам, - обръщение.
Оборот 1 млн хартишки са голям проблем , ако хартишките са малко (както 300к при Морганика)
Имах предвид, че тука има база за 1 млн
ps. Груйче, ето един подарък и от мен за в първите минутки - бърз тех. анализ, хем да се убедиш дали работи или не
[ATTACH=CONFIG]n3841943[/ATTACH]Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Смарт Органик ?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Ако е искал да купи 10 или 20 хил. акции, е взел 4.41 пъти по-малко. Естествено, че ще добавя, ако вярва в DRON. Аз лично кеширам по малко (ДРОН, Алтерко и изграждам позиция в друга компания, според мен с по-голям потенциал
Абе може много да се разказва за жокера "обади се на приятел", но у нас всичко е точноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Ако е искал да купи 10 или 20 хил. акции, е взел 4.41 пъти по-малко. Естествено, че ще добавя, ако вярва в DRON. Аз лично кеширам по малко (ДРОН, Алтерко и изграждам позиция в друга компания, според мен с по-голям потенциал
Коментар
-
Ок, мислех, че глагола е обръщам, - обръщение.
Коментар
-
Удивяваш ме, ще не си взе от ИПО-то? Или нямаше пари тогава? Или не ти се обадиха по телефона, че ще има презаписване, че да сложиш по-голяма сума?
Коментар
-
Пише се обрАщение, ама нищо - да научиш нещо и от мен. Оборот от 1 милион не е проблем за всяка чиста акция, тази още не е такава, така че може само да напъване на яхтсмените и дотам
Оборот 1 млн хартишки са голям проблем , ако хартишките са малко (както 300к при Морганика)
Имах предвид, че тука има база за 1 млн
ps. Груйче, ето един подарък и от мен за в първите минутки - бърз тех. анализ, хем да видим дали работи или не
Last edited by precakanoto; 08.12.2021, 11:20.
Коментар
-
Интересно е да се наблюдават 5млн акции в обръщение.Може и да направим 1 млн оборот за деня
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеПриятно съм изненадан от обемите. Аз разкеших 50% от позицията, другите ще ги държа дългосрочно!Може и да направим 1 млн оборот за деня
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКупих доста около 1,30
Да видим...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Спомних си някои мисли от един майстор за славното борсово минало:
"Ако всички спекулират в една позиция, нещата се провалят"
"Масовите психологически реакции на борсата са като в театъра: когато един се прозине, в кратко време всеки се прозява. Когато се разкашля, започва да кашля цялата зала."
"Борсата е глезена и непредвидима. Трябва да можеш и да предвидиш реакциите на публиката."
Сещате се - Андре КостоланиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар