IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
    Излете ли ДронАт !?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Ти пък,- покрай тия бради какви манекенки търсиш? - с бурки по без гащи?
      Абе с почти 6 млн свежа пара, събрана от балъците тука за една статуя на самолетче - недей ти тъй

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        Напълно се разочаровах - очаквах поне две манекенки да заголят крак около ДРОНАТ.

Ти пък,- покрай тия бради какви манекенки търсиш? - с бурки по без гащи?

Коментар

• Солташак. В тая статуя на дрон сигурно и мотор няма, да не говорим за авионикс.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=tMFctWQKOGo

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
              Излете ли ДронАт !?
              Според мен по важният въпрос е "кацна ли?"...........

Коментар

• Напълно се разочаровах - очаквах поне две манекенки да заголят крак около ДРОНАТ.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Излете ли ДронАт !?

Коментар

• Утре ще излитаме ли.

Коментар

• Снегът да не попречи на излитането на дрона? Нещо нямаме включване

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Това, мисля, е турски "Байрактар". Вече доказал се в реални битки боен дрон. Като цяло бойните технологии при дроновете са в реална бойна обстановка (сиреч, при екстремуми и всекидневни бойни мисии) вече няколко години, което означава, че технологията е много напреднала и при търсене от пазара и смислен бизнес рационал много лесно и бързо тези бойни машини биха могли да се преобразуват в товарни. Американци, руснаци, турци, израелци, китайци и още кой знае кой разполагат с всичко небходимо да станат могъщ конкурент, ако (наистина) в този бизнес се печели толкова, колкото пише в лъскавите презентации. Разбирам, че от БТР до товарен камион разликата е от небето до земята, но проблемът по-скоро е от камион да направиш БТР, докато обратното при днешните знания и технологии изглежда напълно реалистично и постижимо за кратко време.

Да, така е. Имам предвид, че на презентацията казаха, че ще ползват двигател австрийско производство. Той бил утвърден и доказано добър. В турският дрон също има австрийски двигател, а и той е бюджетен, в известен смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                          Това, мисля, е турски "Байрактар". Вече доказал се в реални битки боен дрон. Като цяло бойните технологии при дроновете са в реална бойна обстановка (сиреч, при екстремуми и всекидневни бойни мисии) вече няколко години, което означава, че технологията е много напреднала и при търсене от пазара и смислен бизнес рационал много лесно и бързо тези бойни машини биха могли да се преобразуват в товарни. Американци, руснаци, турци, израелци, китайци и още кой знае кой разполагат с всичко небходимо да станат могъщ конкурент, ако (наистина) в този бизнес се печели толкова, колкото пише в лъскавите презентации. Разбирам, че от БТР до товарен камион разликата е от небето до земята, но проблемът по-скоро е от камион да направиш БТР, докато обратното при днешните знания и технологии изглежда напълно реалистично и постижимо за кратко време.

Ново 20 - бойния дрон щял да стане товарен И как по-точно, като икономическа ефективност тук не е заложена въобще - нито като цена при производство, нито като експлоатационни разходи?

Коментар

• Това, мисля, е турски "Байрактар". Вече доказал се в реални битки боен дрон. Като цяло бойните технологии при дроновете са в реална бойна обстановка (сиреч, при екстремуми и всекидневни бойни мисии) вече няколко години, което означава, че технологията е много напреднала и при търсене от пазара и смислен бизнес рационал много лесно и бързо тези бойни машини биха могли да се преобразуват в товарни. Американци, руснаци, турци, израелци, китайци и още кой знае кой разполагат с всичко небходимо да станат могъщ конкурент, ако (наистина) в този бизнес се печели толкова, колкото пише в лъскавите презентации. Разбирам, че от БТР до товарен камион разликата е от небето до земята, но проблемът по-скоро е от камион да направиш БТР, докато обратното при днешните знания и технологии изглежда напълно реалистично и постижимо за кратко време.

Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                            И този дрон е с австрийски двигател. Не знам дали е същия модел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Точно дрона абсолютно истински ще представят, но на земята доколкото аз разбрах:
                              https://youtu.be/-TRMzU0Suto?t=5398

Пък може и да ме опровергаят и да фръкне още довечера
                              т.е това

https://www.moliv.bg/bg/samoleti-i-d...gs-paul-auldey

Коментар

• И този дрон е с австрийски двигател. Не знам дали е същия модел.

Коментар

Working...
                                X