Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ти пък,- покрай тия бради какви манекенки търсиш? - с бурки по без гащи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНапълно се разочаровах - очаквах поне две манекенки да заголят крак около ДРОНАТ.
Ти пък,- покрай тия бради какви манекенки търсиш? - с бурки по без гащи?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеИзлете ли ДронАт !?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТова, мисля, е турски "Байрактар". Вече доказал се в реални битки боен дрон. Като цяло бойните технологии при дроновете са в реална бойна обстановка (сиреч, при екстремуми и всекидневни бойни мисии) вече няколко години, което означава, че технологията е много напреднала и при търсене от пазара и смислен бизнес рационал много лесно и бързо тези бойни машини биха могли да се преобразуват в товарни. Американци, руснаци, турци, израелци, китайци и още кой знае кой разполагат с всичко небходимо да станат могъщ конкурент, ако (наистина) в този бизнес се печели толкова, колкото пише в лъскавите презентации. Разбирам, че от БТР до товарен камион разликата е от небето до земята, но проблемът по-скоро е от камион да направиш БТР, докато обратното при днешните знания и технологии изглежда напълно реалистично и постижимо за кратко време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТова, мисля, е турски "Байрактар". Вече доказал се в реални битки боен дрон. Като цяло бойните технологии при дроновете са в реална бойна обстановка (сиреч, при екстремуми и всекидневни бойни мисии) вече няколко години, което означава, че технологията е много напреднала и при търсене от пазара и смислен бизнес рационал много лесно и бързо тези бойни машини биха могли да се преобразуват в товарни. Американци, руснаци, турци, израелци, китайци и още кой знае кой разполагат с всичко небходимо да станат могъщ конкурент, ако (наистина) в този бизнес се печели толкова, колкото пише в лъскавите презентации. Разбирам, че от БТР до товарен камион разликата е от небето до земята, но проблемът по-скоро е от камион да направиш БТР, докато обратното при днешните знания и технологии изглежда напълно реалистично и постижимо за кратко време.
И как по-точно, като икономическа ефективност тук не е заложена въобще - нито като цена при производство, нито като експлоатационни разходи?
Коментар
-
Това, мисля, е турски "Байрактар". Вече доказал се в реални битки боен дрон. Като цяло бойните технологии при дроновете са в реална бойна обстановка (сиреч, при екстремуми и всекидневни бойни мисии) вече няколко години, което означава, че технологията е много напреднала и при търсене от пазара и смислен бизнес рационал много лесно и бързо тези бойни машини биха могли да се преобразуват в товарни. Американци, руснаци, турци, израелци, китайци и още кой знае кой разполагат с всичко небходимо да станат могъщ конкурент, ако (наистина) в този бизнес се печели толкова, колкото пише в лъскавите презентации. Разбирам, че от БТР до товарен камион разликата е от небето до земята, но проблемът по-скоро е от камион да направиш БТР, докато обратното при днешните знания и технологии изглежда напълно реалистично и постижимо за кратко време.
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеИ този дрон е с австрийски двигател. Не знам дали е същия модел.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Точно дрона абсолютно истински ще представят, но на земята доколкото аз разбрах:
https://youtu.be/-TRMzU0Suto?t=5398
Пък може и да ме опровергаят и да фръкне още довечера
https://www.moliv.bg/bg/samoleti-i-d...gs-paul-auldey
Коментар
Коментар