Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
И аз бързо кацнах за доставка на 1,49 км.
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеНали дронът летеше като ютия каква стана тяизлязох на 1,43, но май избързах.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеИ къде ще отиде цената, ако все пак вземе да фръкне птичката?
Забавното е, че в момента сипахте пари в отделна структура, регистрирана преди месециВ едно голямо нищо, дето да прелее в другото нищо, вече изхарчило доста пари на "инвеститори". Пирамидка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеХайде, момчетата да пият по един борсов Табекс и да вдигнат нивото x2
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не че си избързал.. просто трябваше на 1,30 да си ги върнеш обратно.. ясно се видя там как силите на бързащите камилчета свършват и ще обърне.. Затова и грабих с пълни шепи колкото мога да нося
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеНали дронът летеше като ютия каква стана тяизлязох на 1,43, но май избързах.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение1,7-1,8 можем да видим като цена в следващите дни си мисля аз... чакам СМС с точната цифра
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМалко след като имаме локалното дъно, на 1,28 и сме видели, че такова, чертичките предсказват връщане до 1,36 и евентуално 1,42. После дявол знае, а и щото обемите са намаляващи, може ако достигне 1,42 пак да обърне посоката, нооо... без препоръка - все пак това е на минутен чарт.
Доживяхме на бфб да видим и милион разхвърлян на минутен чартNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар