IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
    Графика няма ли да видим?
    В смисъл?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

От дрон към подводница
      Графика няма ли да видим?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

От дрон към подводница

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Тези са доста напред с тестовете - 32 часа полет - 5700 км.

Baykar's TB3 UAV conducted its 13th flight for endurance. The UAV flew at the altitude of 20,000 ft for 32 hours.

https://www.youtube.com/watch?v=sYH2-bTNt3Y
          Тези са във военната индустрия, не карат сирене.

Коментар

• Тези са доста напред с тестовете - 32 часа полет - 5700 км.

Baykar's TB3 UAV conducted its 13th flight for endurance. The UAV flew at the altitude of 20,000 ft for 32 hours.

https://www.youtube.com/watch?v=sYH2-bTNt3Y

Коментар

• Спадащите цени н акциите са добра новина за Майкъл джордън, тъй като ще може да изкупи всичко по-евтино.
              груеца още не плюе тука явно, следователно още нямам сигнал за покупка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение

Удивлявам се как може злобата към успеха на някой да те държи толкова дълго, години ... та чак се чудя как спиш нощем...
                Идеално си спя, дори и по хотели, само простата от време на време алармира А иначе поредната новобранка да ми дава наклон - ми айде не, мерси. Кефете се на виртуалните печалби, гледайте си екселите и се молете да излезете навреме - питай едно от вашите гурОта какво му се случи през 2008-9 с подобно държане на Черния Петър до дупка. Ай със здраве, че летя малко по-късно
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Успех тука е много разтегливо понятие
                  Ето и ти се обърка ... нали... Г-н Груев сън не може да спи от успеха на Шелли. .. та чак прескача от тема в тема и пак пише за това. ... а иначе с Дрончето какво ще стане времето ще покаже, но нека не бъркаме темите и нека ако някой ден Дронамикс се докажат да им отдадем заслуженото. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение

Удивлявам се как може злобата към успеха на някой да те държи толкова дълго, години ... та чак се чудя как спиш нощем...
                    Успех тука е много разтегливо понятие
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

А нйе тъй, нйе тъй, китайският ребрандировач е друга бира и не е за тук. Они са у Дойчланд вече, там левълът е друг, щото как го рече онзи, дето късаше от залъка си - ми то просто се случи

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

Виж, уважавам ви теб и брат ти и ви поздравявам за постиженията. Не е лесно да измамите толкова инвеститори и да им продадете очевидни небилавици, но вие го направихте. Поздравления! Обаче този късмет до време. Вече е наложително да мислите за стратегията за излизане. Евентуално една силна маркетингова ПР кампания с кредит, който да вкара дружеството в неизбежен банкрут (по-рано отколкото сам би достигнал), би хванала и последните шарани и ще ви даде възможност да разпродадете голяма част от оставащите дялове. Виж пробвайте нещо в сверата на изкуствения интелект или роботиката. Има китайски роботчета ги продават алибаба изглеждат обещаващо хуманоидни. С няколко добре обработени клипа сиг ще успеете да убедите някои, че са реално управлявани с напреднал изкуствен интелект. Успех!
                        Скоти не е брат Рангелов. Бъркаш.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

Виж, уважавам ви теб и брат ти и ви поздравявам за постиженията. Не е лесно да измамите толкова инвеститори и да им продадете очевидни небилавици, но вие го направихте. Поздравления! Обаче този късмет до време. Вече е наложително да мислите за стратегията за излизане. Евентуално една силна маркетингова ПР кампания с кредит, който да вкара дружеството в неизбежен банкрут (по-рано отколкото сам би достигнал), би хванала и последните шарани и ще ви даде възможност да разпродадете голяма част от оставащите дялове. Виж пробвайте нещо в сверата на изкуствения интелект или роботиката. Има китайски роботчета ги продават алибаба изглеждат обещаващо хуманоидни. С няколко добре обработени клипа сиг ще успеете да убедите някои, че са реално управлявани с напреднал изкуствен интелект. Успех!
                          А нйе тъй, нйе тъй, китайският ребрандировач е друга бира и не е за тук. Они са у Дойчланд вече, там левълът е друг, щото как го рече онзи, дето късаше от залъка си - ми то просто се случи
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                            Бъзлювците
                            1.предстои първи комерсиален полет в гърция започва се с линия от кавала до островите втората линия ще е от Атина до островите хауман е окупирал наличните самолети
                            2. септември октомври комерсиален договор с шотландките пощи който ще потръгва карат се пощи сиренето ще за късмет явно и да глетате БТВ с разбиране ви е тръдничко
                            3.в хангара вече има вече 4 готови самолети…строят се два по два…очаквам скоро да са шест
                            4 тази година очаквам изграждането на фабрики една в аби Даби за 300 самолета годишно и една в бг за 50 самолета годишно
                            5 относно рунда в момента имат да вземат милионите от ЕС 17 м теме пазарлък за рунда включително и една от най богатите фамилии в Америка обсъжда се и варя т за ай пи о в Дубай ..брадите си държат на 500 м оценка което си е 4.40

а вие сиренарите ми продавайте… мисля до 4 г тук да съм изкупил всичко…да не кажете че не съм ви уведомил… и без препоръки за търговия с акции
                            п.с за хората от морето спец мисля ще позная 2025 110-170 Шели И дрон 10-30
                            сполай ви

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Това ще си го запазя някъде за спомен
                              Скоти е голяма работа, питай го за предишния му ник

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                                Бъзлювците
                                1.предстои първи комерсиален полет в гърция започва се с линия от кавала до островите втората линия ще е от Атина до островите хауман е окупирал наличните самолети
                                2. септември октомври комерсиален договор с шотландките пощи който ще потръгва карат се пощи сиренето ще за късмет явно и да глетате БТВ с разбиране ви е тръдничко
                                3.в хангара вече има вече 4 готови самолети…строят се два по два…очаквам скоро да са шест
                                4 тази година очаквам изграждането на фабрики една в аби Даби за 300 самолета годишно и една в бг за 50 самолета годишно
                                5 относно рунда в момента имат да вземат милионите от ЕС 17 м теме пазарлък за рунда включително и една от най богатите фамилии в Америка обсъжда се и варя т за ай пи о в Дубай ..брадите си държат на 500 м оценка което си е 4.40

а вие сиренарите ми продавайте… мисля до 4 г тук да съм изкупил всичко…да не кажете че не съм ви уведомил… и без препоръки за търговия с акции
                                п.с за хората от морето спец мисля ще позная 2025 110-170 Шели И дрон 10-30
                                сполай ви
                                Това ще си го запазя някъде за спомен
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X