IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бъзлювците
    1.предстои първи комерсиален полет в гърция започва се с линия от кавала до островите втората линия ще е от Атина до островите хауман е окупирал наличните самолети
    2. септември октомври комерсиален договор с шотландките пощи който ще потръгва карат се пощи сиренето ще за късмет явно и да глетате БТВ с разбиране ви е тръдничко
    3.в хангара вече има вече 4 готови самолети…строят се два по два…очаквам скоро да са шест
    4 тази година очаквам изграждането на фабрики една в аби Даби за 300 самолета годишно и една в бг за 50 самолета годишно
    5 относно рунда в момента имат да вземат милионите от ЕС 17 м теме пазарлък за рунда включително и една от най богатите фамилии в Америка обсъжда се и варя т за ай пи о в Дубай ..брадите си държат на 500 м оценка което си е 4.40

а вие сиренарите ми продавайте… мисля до 4 г тук да съм изкупил всичко…да не кажете че не съм ви уведомил… и без препоръки за търговия с акции
    п.с за хората от морето спец мисля ще позная 2025 110-170 Шели И дрон 10-30
    сполай ви

Коментар

• Предполагам, че инвеститорите приготвят средства за престоящите ИПО и увеличения на капитала и кое да продадат - това което не върви особено добре.

Коментар

• Дрона сами се оцениха на 2.2 лева още Юли месец миналата година. Май на толкова ги смятахме тогава когато се записваха последните сейфове. От тогава до сега имаше някакво развитие, но и предполагам доста " изгорени кинти" покрай тия обиколки из света по разни симпозиуми и изложения.
        Мисля че цената ще се повърти около 2.40 - 2.50
        ​​​​
        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение

Ако случайно си на такъв остров и чакаш бъбрек или нова скоростна кутия, друга песен щеше да пееш.. Сполай ти..
          Това ли е target market? ТАМ едва ли е висок
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от lawyer_21 Разгледай мнение

Нека не бързаме със заключенията! Ще видим ... На нашата борса играчите са свикнали акциите да се помпят с добри новини, ако няма постоянно добри/интересни новини, значи акцията не е "секси" и тя пада... ...
            А ако две години има само отлагане на добрите новини, но тя не пада.. Тогава какво е?

Коментар

• Според мен част от хората, които са инвестирали вече се отказват да чакат и продават. Просто, ще ги инвестират в други компании, които евентуално биха им дали повече доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

Моето мнение е, който може да се спасява навреме.
                Нека не бързаме със заключенията! Ще видим ... На нашата борса играчите са свикнали акциите да се помпят с добри новини, ако няма постоянно добри/интересни новини, значи акцията не е "секси" и тя пада... ...

Коментар

• Първоначално изпратено от СтанимирВраца Разгледай мнение

Всичко е ясно - тези са измамници. Единствената загадка е колко още ще продължи театрото, по коя схема ще се измъкнат и с какви оправдания .Някъде към май месец ще очакваме пренос/превоз на една тенекия сирене между 2 гръцки острова на 500 метра , малко тумба-лумба и т.н. Веселба ще е
                  Ако случайно си на такъв остров и чакаш бъбрек или нова скоростна кутия, друга песен щеше да пееш.. Сполай ти..

Коментар

• Ако не може да лети,то и от подводни дронове има нужда

Коментар

• Има ли скиори ?

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                        Ехаа. Голям натиск тука. Как мислите?
                        Надолу ли тръгваме или ще имаме пробив с голям обем?
                        Моето мнение е, който може да се спасява навреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

А на другите производители на дронове основателите имат ли бради?
                          Всичко е ясно - тези са измамници. Единствената загадка е колко още ще продължи театрото, по коя схема ще се измъкнат и с какви оправдания .Някъде към май месец ще очакваме пренос/превоз на една тенекия сирене между 2 гръцки острова на 500 метра , малко тумба-лумба и т.н. Веселба ще е

Коментар

• Ехаа. Голям натиск тука. Как мислите?
                            Надолу ли тръгваме или ще имаме пробив с голям обем?
                            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Добре са ги облъчили и не се усещат.На сън да го бутнеш,ще ти ги каже наизуст тея работи
                              Интересно тук докъде може да падне ?
                              Пробив с голям обем и децата знаят какво следва

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение

..а другите производители на дронове на борсата ли са? ..а другите производители на дронове изкарали ли са някакви сертификати за работа в мирни условия .. в Европа? ..а другите производители на дронове дали не са с малко "военно" предназначение..?
                                В Q1 са потвърдили Дронамикс на няколко обществени места, че тръгва първата линия, нека да проследим началото и после да плачем над нероден Петко.
                                А на другите производители на дронове основателите имат ли бради?
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X