Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнениеЗапис на срещата дали има някъде? YouTube?
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеКъде сте бреее отбора спекуланти, никой не иска тези 10ст арбитраж с цената на увеличението...човека ви каза че на 1.25 все ще се намерят хора които да го запишат,а вие Кво дремете не ви знам?!странни сте ми!
Позачезнаха дитирамбите относно кой когo е спасявал от фалит, кой каква борсова история имал, няма ги даже протестите, че инвеститорите в Импулс I никога няма да видят стойност заради дизайна на групата от фондове и заради предимството на ИмВенчър II ако случайно все пак някаква доходност някога бъде реализирана.
Парите обичали тишината, казват. Да си помълчим още малко значи
ТБС Груп и Биодит също харесват тишината откъм "Патриарх Евтимий" 10. Всички са доволни...
П.С. От един много дребен акционер.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Да не пропуснем Алтерко също. Пончо ако се не бъркам ти ли не беше съгласен с оценките за Алтерко или греша. Мартинов вчера изрично спомена потенциала на компанията и спомена за две оценки от чужди компании както и неговите лични очаквания за цена 50лв. в рамките на три години.
Когато една компания работи, развива се и расте тя все ще достигне оценката си, дори в някой моменти тя да изглежда висока. Не така стоят нещата обаче с "евтините", но стоящи на едно място или свиващи се компании.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнениеЗапис на срещата дали има някъде? YouTube?
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеАз друго разбрах за ТБС - че ако спрат дивидента ще се търси изход около цената на която ще продава мажоритаря на новия инвеститор.
Иначе ми хареса категоричността и по двата казуса - Биодит и ТБС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Не мисля че от Телелинк могат да търсят определена цена много по- различна от пазарната. Не вярвам да имат специални договори с мажо. До колкото знам импулс купуваха от регулиран пазар на БФБ. като останалите. Всеки може да ги е нахранил включително и Груича
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Телелинка пропусна да споменеш !Ако се потвърди това, че Телелинк спират дивидента ще се търси изход от инвестицията на цена не по малка от тази на която са придобити дори ако трябва този пакет да бъде придобит обратно от мажоритара заради неспазени обещания. Имаше въпрос и дали Импулса ще дава дивидент, а отговора беше, че ако има изход от някаква инвестиция тогава ще има.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Здравейте, нямам повече информация от вас...надявам се скоро да има повече инфо. Похвално е това което правят и създаването на Имперския(Импетуския) тек индекс - ще е интересно да се наблюдава как се развива във времето.. Нещо интересно чухте ли в презентацията(бях на улицата със слушалки и може да ми е убягнало нещо).
На мен ми харесаха новите придобивки Хидрогенера и Таплайн. Чух и че в близко време Хидрогенера и Болерон може да ги видим и на БФБ . Разбрали са се и с Юлиан да се фокусира върху Биодит - егото и политиката после. Стореддата и Соусайбър очакват рундове с големи инвеститори, а увеличението на Импулс 1 няма да е на по малко от 1.25лв сякаш казаха и още някои интересни неща - чакам записа, за да запълня пропуснатото.Ако се потвърди това, че Телелинк спират дивидента ще се търси изход от инвестицията на цена не по малка от тази на която са придобити дори ако трябва този пакет да бъде придобит обратно от мажоритара заради неспазени обещания. Имаше въпрос и дали Импулса ще дава дивидент, а отговора беше, че ако има изход от някаква инвестиция тогава ще има.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, дали успяхте да намерите информация за този индекс? Имам предвид кои компании са в него, коя с каква тежест е, има ли някаква методология за тежестта и т.н. Ще ми бъде интересно да разгледам тази информация, но не я открих на сайта им.
На мен ми харесаха новите придобивки Хидрогенера и Таплайн. Чух и че в близко време Хидрогенера и Болерон може да ги видим и на БФБ . Разбрали са се и с Юлиан да се фокусира върху Биодит - егото и политиката после. Стореддата и Соусайбър очакват рундове с големи инвеститори, а увеличението на Импулс 1 няма да е на по малко от 1.25лв сякаш казаха и още някои интересни неща - чакам записа, за да запълня пропуснатото.Last edited by tony1975; 24.02.2023, 10:18.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар