Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
С радост, но ми ждалеч
дискордия
промо
ще бъдат оценени нагоре две от тях имат увеличение на капитал едни с рунд други на бфб. А дискордия кърти к се развива добре.... новите три компании също са с бурни ръстове... като цяло до краят на годината ще има интересно по повечето им компании...биосиик също е започнал да кърти...ще и скочи зайчето тук определено.... личната ми прогноза тук без препоръка за покупки и продажби е 1.50 лв до началото на декември ... перфектна позиция за хора които не са борсови играчи и парите спят...винаги ще бие бреф и атера по доходност... мажоритарят е супер оптимист...а екипа е чудесен(страхотни мацки и кетъринг)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Много са нещата и все позитивни.... просто отиди на следващата дата на 12.08 ... мажоритет всичко си разказват стига да им се задават правилните въпроси....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Дай някъв жокер, моля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Скоти стана като през аташе.... бяхме трима души в. Жегата... много приятен и конструктивен разговор се получи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой присъствал на събранието няма ли да сподели нещичко?
Скоти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнениеЧестно казано не разбирам много логиката зад дивидента. Хем търсиш пари от пазара, хем ето ви дивидент. Какво ще промени ситуацията като дадат по 1-2 стотинки на акция дивидент? За мен нищо. Като Телематик, взехме пари от IPO-то, ето ви обратно част от парите като дивидент и свършили голяма работа просто защото са дали дивидент.Last edited by melon; 29.07.2022, 18:37.
Коментар
-
Честно казано не разбирам много логиката зад дивидента. Хем търсиш пари от пазара, хем ето ви дивидент. Какво ще промени ситуацията като дадат по 1-2 стотинки на акция дивидент? За мен нищо. Като Телематик, взехме пари от IPO-то, ето ви обратно част от парите като дивидент и свършили голяма работа просто защото са дали дивидент.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТрудно ще направят успешно увеличение без дивидент..
- 1 like
Коментар
Коментар