IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук кога обещават първия дивидент..

Коментар

• Идвайте утре да ги натискаме да отчупят някоя добра новина...бъдещи добри решения... крайно време е вече че много не реално зациклихте тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
        ГФО 2021 Дискордиа - доста добре вървят!

http://www.discordia.eu/docs/report/...AD_FS_2021.pdf

п.п. гледам че на ИОСА са гласували обратно изкупуване на част от акциите на 2 акционера при цена 87,75лв на акция. Значи ли това, че може да преоценим участието на Имвенчър 2 (12 000бр) на около 1млн.лв?
        п.п.п. Раздали са и 3.3млн лв дивидент тази година
        .... знаеш ли с какво друго ново ще ни зарадват на събранието в петък?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
          Интересно

Телевизионният формат на Bloomberg TV Bulgaria “Дръзките” се осъществява за пръв път и ще постави във фокуса си едни от най-интересните и обещаващи стартъп компании в България и техните иновативни проекти. В рамките на инициативата всеки стартъп, който отговаря на условията за участие, може да кандидатства в рамките на 1 месец.
          "Дръзките"? Като гледам условята за участие си мисля, че... хмммм... няма да ви кажа какво си мисля...

Наскоро гелдах част от "УебИт"

Там миноритарите си поръчаха интересни чуднотийки, като храни с микроводорасли, безшумни велосипеди (с електрическо задвижване) и новозасадени дръвчета (с опция за печалба от продажбата на дървените им трупи). Все хубави неща, ама някакси очаквах неща, свързани с дигиталните технологии, или поне с Уеб... Добре, че не се набутах финансово в ИПО-то... нямаше да си го простя

Сега в "Дръзките" очаквам неща, в компетенциите на моята Фризьорка... свързани основно с wellness, health, и sport... може и домашни любимци... готварски рецепти... и др. такива...

На победителката в "Дръзките" ще й отстъпя Виртуалната кръчма с мръсните чаши и чинии... и любимите ми клиенти - Мръни и Дръни
          Last edited by sunny; 05.07.2022, 03:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
            Греъмчо пак да се пробва с писател и читател, не ми пречи
            Аз и не искам да ти преча.Я какво разследване си направил
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение

Ако беше прочел внимателно статията за Сторид Дейта, която е линкнал Тони, щеше да разбереш какво точно имам пред вид тук, какво ме е впечатлило. И за фирмите, и за продуктите

Имаш предвид инвестицията от 50 к евро? Голем капитал, големо преливане... направо ще ме разревеш
              Това си е идейна инвестицийка, за цвят... подходяща за малко Венчърче с 0 човека на ОТД

Не ме притеснява като понякога ми сервират студена вода. Това е част от играта. Важното е да не се случва често
              Ама тук случаят засега не е такъв

Айде, със здраве, че сме офтопик...
              Мадабе , как ще е такъв случая - рулетката се върти, черно, червено - нула и банката винаги печели

Айде да интерпретираме линка - стартъп, взел финансиране, хвален в .. бахго, същата дъщерна медийка Резултата - поредните балъчета а.к.а. ти със студената вода Насреща НУЛА, но на приказки цели 4 участника въртят тука едни пари (твоите) и от това те (парите) само намаляват.

ПП: ся рекурсив кинтите са леко други, да беше чел/а внимателно, както и какво още предстои
              https://www.capital.bg/biznes/startu...leche_450_hil/

Ся за Рекурсива помага погледче тук:
              https://papagal.bg/eik/206399921/1499

И още по-веселото е новичка фондацийка еееей тук:
              https://sova.bg/c/foundation-recursive-academy

Греъмчо пак да се пробва с писател и читател, не ми пречи

Коментар

Ако беше прочел внимателно статията...
                Той не е читател, той е писател.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Де ги тия продукти от въпросните фирми?
                  Ако беше прочел внимателно статията за Сторид Дейта, която е линкнал Тони, щеше да разбереш какво точно имам пред вид тук, какво ме е впечатлило. И за фирмите, и за продуктите

Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  дето преля капитала
                  Имаш предвид инвестицията от 50 к евро? Голем капитал, големо преливане... направо ще ме разревеш
                  Това си е идейна инвестицийка, за цвят... подходяща за малко Венчърче с 0 човека на ОТД

Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  и ви остави да пиете по една студена вода
                  Не ме притеснява като понякога ми сервират студена вода. Това е част от играта. Важното е да не се случва често
                  Ама тук случаят засега не е такъв

Айде, със здраве, че сме офтопик...

Коментар

Не е зле повече ИТ фирми, които разработват интересни иновативни продукти, да предлагат услугите си на Венчъри. Така има шанс да изгреят като стартъпи, без много церемонии... и да зарадват инвеститорите

А междувременно стартъпите може да подгряват с услугите на Рекурсивните

Нямам тук... засега
                    Де ги тия продукти от въпросните фирми?
                    Рекурсивата е собственост на оня тарикат от Доверие, доведения Радев син - същия с кво там беше на БИЙМ, дето преля капитала точно в Рекурсивата и ви остави да пиете по една студена вода

Коментар

• Не е зле повече ИТ фирми, които разработват интересни иновативни продукти, да предлагат услугите си на Венчъри. Така има шанс да изгреят като стартъпи, без много церемонии... и да зарадват инвеститорите

А междувременно стартъпите може да подгряват с услугите на Рекурсивните

Нямам тук... засега

Коментар

• Storied Data which is co-founded by the Bulgarian Rado Kotorov, raised €500K from the private investment fund Impetus Capital.

Коментар

• Тази инвестиция изглежда доста по-идейна от досегашните. Говоря за стори-дейтата.
                          Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Ако не се лъжа, това интервю е с новата придобивка на Импулса ...за всички, които имат интерес

Радо Которов, основател на Storied Data, в „Бизнес старт”, 29.06.2022
                            Радо Которов, основател на Storied Data, в „Бизнес старт”, 29.06.2022
                            Last edited by tony1975; 29.06.2022, 15:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                              Тази седмица, ако не се подигне, мисля да поема още малко бройки.
                              Само заради честните сини очи и "отделянето от залъка" думите на г-н Груев
                              И аз взех 20-на тона на промоция.... може още малко да поема долу.... и аз очаквам повдигане до 1.10 поне. Успешна търговия, колеги!

Коментар

• Тази седмица, ако не се подигне, мисля да поема още малко бройки.
                                Само заради честните сини очи и "отделянето от залъка" думите на г-н Груев
                                Last edited by Иво Орозов; 27.06.2022, 01:41.

Коментар

Working...
                                X