Тук кога обещават първия дивидент..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975ГФО 2021 Дискордиа - доста добре вървят!
http://www.discordia.eu/docs/report/...AD_FS_2021.pdf
п.п. гледам че на ИОСА са гласували обратно изкупуване на част от акциите на 2 акционера при цена 87,75лв на акция. Значи ли това, че може да преоценим участието на Имвенчър 2 (12 000бр) на около 1млн.лв?
п.п.п. Раздали са и 3.3млн лв дивидент тази година
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975Интересно
Телевизионният формат на Bloomberg TV Bulgaria “Дръзките” се осъществява за пръв път и ще постави във фокуса си едни от най-интересните и обещаващи стартъп компании в България и техните иновативни проекти. В рамките на инициативата всеки стартъп, който отговаря на условията за участие, може да кандидатства в рамките на 1 месец.
Наскоро гелдах част от "УебИт"
Там миноритарите си поръчаха интересни чуднотийки, като храни с микроводорасли, безшумни велосипеди (с електрическо задвижване) и новозасадени дръвчета (с опция за печалба от продажбата на дървените им трупи). Все хубави неща, ама някакси очаквах неща, свързани с дигиталните технологии, или поне с Уеб... Добре, че не се набутах финансово в ИПО-то... нямаше да си го простя
Сега в "Дръзките" очаквам неща, в компетенциите на моята Фризьорка... свързани основно с wellness, health, и sport... може и домашни любимци... готварски рецепти... и др. такива...
На победителката в "Дръзките" ще й отстъпя Виртуалната кръчма с мръсните чаши и чинии... и любимите ми клиенти - Мръни и ДръниLast edited by sunny; 05.07.2022, 03:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеГреъмчо пак да се пробва с писател и читател, не ми пречиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
Ако беше прочел внимателно статията за Сторид Дейта, която е линкнал Тони, щеше да разбереш какво точно имам пред вид тук, какво ме е впечатлило. И за фирмите, и за продуктите
Имаш предвид инвестицията от 50 к евро? Голем капитал, големо преливане... направо ще ме разревеш
Това си е идейна инвестицийка, за цвят... подходяща за малко Венчърче с 0 човека на ОТД
Не ме притеснява като понякога ми сервират студена вода. Това е част от играта. Важното е да не се случва често
Ама тук случаят засега не е такъв
Айде, със здраве, че сме офтопик...
Айде да интерпретираме линка - стартъп, взел финансиране, хвален в .. бахго, същата дъщерна медийка Резултата - поредните балъчета а.к.а. ти със студената вода Насреща НУЛА, но на приказки цели 4 участника въртят тука едни пари (твоите) и от това те (парите) само намаляват.
ПП: ся рекурсив кинтите са леко други, да беше чел/а внимателно, както и какво още предстои
https://www.capital.bg/biznes/startu...leche_450_hil/
Ся за Рекурсива помага погледче тук:
https://papagal.bg/eik/206399921/1499
И още по-веселото е новичка фондацийка еееей тук:
https://sova.bg/c/foundation-recursive-academy
Греъмчо пак да се пробва с писател и читател, не ми пречи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеАко беше прочел внимателно статията...Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеДе ги тия продукти от въпросните фирми?
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениедето преля капитала
Това си е идейна инвестицийка, за цвят... подходяща за малко Венчърче с 0 човека на ОТД
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеи ви остави да пиете по една студена вода
Ама тук случаят засега не е такъв
Айде, със здраве, че сме офтопик...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеНе е зле повече ИТ фирми, които разработват интересни иновативни продукти, да предлагат услугите си на Венчъри. Така има шанс да изгреят като стартъпи, без много церемонии... и да зарадват инвеститорите
А междувременно стартъпите може да подгряват с услугите на Рекурсивните
Нямам тук... засега
Рекурсивата е собственост на оня тарикат от Доверие, доведения Радев син - същия с кво там беше на БИЙМ, дето преля капитала точно в Рекурсивата и ви остави да пиете по една студена вода
Коментар
-
Не е зле повече ИТ фирми, които разработват интересни иновативни продукти, да предлагат услугите си на Венчъри. Така има шанс да изгреят като стартъпи, без много церемонии... и да зарадват инвеститорите
А междувременно стартъпите може да подгряват с услугите на Рекурсивните
Нямам тук... засега
Коментар
-
Ако не се лъжа, това интервю е с новата придобивка на Импулса ...за всички, които имат интерес
Радо Которов, основател на Storied Data, в „Бизнес старт”, 29.06.2022Радо Которов, основател на Storied Data, в „Бизнес старт”, 29.06.2022Last edited by tony1975; 29.06.2022, 15:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеТази седмица, ако не се подигне, мисля да поема още малко бройки.
Само заради честните сини очи и "отделянето от залъка" думите на г-н Груев
- 1 like
Коментар
-
Тази седмица, ако не се подигне, мисля да поема още малко бройки.
Само заради честните сини очи и "отделянето от залъка" думите на г-н ГруевLast edited by Иво Орозов; 27.06.2022, 01:41.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар