IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

О друго си мисля. Някои импулсивни играчи от няколко дни напират и купуват Други както казват старите белотаджии - може и да се хванат с палците за масата. Все пак Валетата са само четири - нали така?
    Ако ти се паднат в портфейла и държиш - няма контра, няма и ре контра - държиш и това е. Проблема е че за да получим тези карти първо се налага да изчистим шумата - (7-ци и 8 -ци)
    Кой както иска така да го разбира, но държиш ли слаби карти , не се ли отървеш от тях - винаги ще губиш.
    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

За жалост и в моя портфейл са ограничени ! В такива моменти на човек му се иска да е само в една акция !

О друго си мисля. Някои импулсивни играчи от няколко дни напират и купуват Други както казват старите белотаджии - може и да се хванат с палците за масата. Все пак Валетата са само четири - нали така?

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=TqAu-DDlINs
        Знам, че е старо, но го поствам.....Ето хората викат "Eleven, eleven..."...ама никой не ги чува и не си купуваше акциите....А после.....
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
          /
          Ама да са и те екселски нещо.?
          Алтерко никак ли нямат
          Може да са купили...не знам.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Имат 2-3 неща много по-хубави
            /
            Ама да са и те екселски нещо.?
            Алтерко никак ли нямат

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Днес питам в магазина що хляба е по-скъп 30 стинки и ми вика днес скъпо - утре по-скъпо. Хляб обаче има, а тук акциите са доста ограничени
              За жалост и в моя портфейл са ограничени ! В такива моменти на човек му се иска да е само в една акция !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Греъм, канибалчетата имаха ли Алтерко ? В портфела
                Имат 2-3 неща много по-хубави
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Чакам да налазят импулса
                  Ами не бих се учудил ако някой фонд като Импулса или някой друг да купи директно ТУК вместо да се занимава с проучване и рисковане относно стартъпи - ето ти готова инфраструктура. Купуваш няколко хиляди акции и хоп - вече си готов с сеед сектора.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Чакам да налазят импулса
                    Като гледам какво се случва тук, пусне ли се пружината там ще пострадат бая мечетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Импулс имат чрез Имвенчър към 69,000 акции та Алтерко но 11 кепитъл нямат
                      Чакам да налазят импулса

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

"Топли гевреци/канибали/ моля, парят не се барат"
                        Днес питам в магазина що хляба е по-скъп 30 стинки и ми вика днес скъпо - утре по-скъпо. Хляб обаче има, а тук акциите са доста ограничени

Коментар

Импулс имат чрез Имвенчър към 69,000 акции та Алтерко но 11 кепитъл нямат

Коментар

Не

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Абе мани...трупат се без да питат знаещите......

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                                Брей че гореща акция!
                                "Топли гевреци/канибали/ моля, парят не се барат"

Коментар

Working...
                                X