If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В БФБ АД е постъпило заявление за допускане до търговия на пазара за растеж на малки и средни предприятия BEAM (Bulgarian Enterprise Accelerator Market) от Дронамикс Кепитъл ЕАД.
Постъпилият документ за допускане е с цел първично публично предлагане от страна на емитента на емисия до 5 334 081 бр. привилегировани, безналични поименни Клас Б акции от капитала на дружеството, всяка с номинална стойност 1.00 лв. и емисионна стойност 1.10 лв.
Със заявлението за първично публично предлагане, заявителят кандидатства едновременно и за допускане до вторична търговия на емисията.
Съветник по емисията: Карол АД.
Инвесторе,
Що трете мнения на стойностни форумци, а оставяте една торба некадърници с мнения в които няма нищо полезно?
Предполагам ще ме изтриете, но трябва да питам, а отговор, знам си........ едва ли ще получа.
Инвесторе,
Що трете мнения на стойностни форумци, а оставяте една торба некадърници с мнения в които няма нищо полезно?
Предполагам ще ме изтриете, но трябва да питам, а отговор, знам си........ едва ли ще получа.
Изчакай редкретин и Харко да ти кажат колко си тъп........... Канибали-изманици, българите са тъпи и не могат да правят такива продукти.....Къде,къде е по-добре държавата да ти е акционер.....
Коментар