Абе, другари....Импулсите са +12% а ние нямаме дори %....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИскаш корекция а не бърст, вервай ми
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеЕ един профилактичен бърст, само за малко в антракта, че много канибал се събра
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБързаааш... Още буум-а не е дошъл, ти говориш за бърст...
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеТук ми е интересно това -дали някой знае нещо и купува, или просто естествено дръпна цената?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеА бърста кога ? За тук има ли сценарии с антракти и махагон
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ днес минаха бройки, които преди минаваха за седмици за да не кажа за месеци
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеПазарът като че ли много късно се усети -
Доверяват се на 18 000 000 мисля ама не съм сигурен за полезен модел не Биодит. С март органик търсят много десетки милиони. Импулс, Син карс и други.Всеки търси финансиране и то от БийН пазара, а не са се усетили да вземат наготово всичко от нормалния пазар което им предлага на готово.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКанибалите отиват към 15
Купете му малко от банката да вдигне и той по някой процент, да го отървем от докторите
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Напълно те разбирам
Доверяват се на 18 000 000 мисля ама не съм сигурен за полезен модел не Биодит. С март органик търсят много десетки милиони. Импулс, Син карс и други.
Всеки търси финансиране и то от БийН пазара, а не са се усетили да вземат наготово всичко от нормалния пазар което им предлага на готово.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗа жалост и в моя портфейл са ограничени ! В такива моменти на човек му се иска да е само в една акция !Life won't wait for you.
Коментар
Коментар