IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе, другари....Импулсите са +12% а ние нямаме дори %....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Чекайте бе, рано е за корекция. Някъде към 20лв е редно..

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Искаш корекция а не бърст, вервай ми
        Шегувам се, даже мися, че ще има още бъмп. Ма до 16 лв. После почивка. По груевски - антракт

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
          Е един профилактичен бърст, само за малко в антракта, че много канибал се събра
          Искаш корекция а не бърст, вервай ми
          Life won't wait for you.

Коментар

Бързаааш... Още буум-а не е дошъл, ти говориш за бърст...
            Е един профилактичен бърст, само за малко в антракта, че много канибал се събра

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
              Тук ми е интересно това -дали някой знае нещо и купува, или просто естествено дръпна цената?
              Естествено=фундамент, а тук такъв липсва Пъмп и дъмп, айде шаранииии!

Коментар

• Тук ми е интересно това -дали някой знае нещо и купува, или просто естествено дръпна цената?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
                  А бърста кога ? За тук има ли сценарии с антракти и махагон
                  Бързаааш... Още буум-а не е дошъл, ти говориш за бърст...
                  Life won't wait for you.

Коментар

И днес минаха бройки, които преди минаваха за седмици за да не кажа за месеци
                    А бърста кога ? За тук има ли сценарии с антракти и махагон

Коментар

• И днес минаха бройки, които преди минаваха за седмици за да не кажа за месеци
                      Life won't wait for you.

Коментар

• На това дружество му харесвам стабилния тренд. Може да има консолидации, но върви и не връща. От около 6 месеца съм на борда.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                          Пазарът като че ли много късно се усети -
                          Доверяват се на 18 000 000 мисля ама не съм сигурен за полезен модел не Биодит. С март органик търсят много десетки милиони. Импулс, Син карс и други.Всеки търси финансиране и то от БийН пазара, а не са се усетили да вземат наготово всичко от нормалния пазар което им предлага на готово.
                          На борсата а и в живота е така...който първи се усети
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Канибалите отиват към 15
                            Всеки ден - нов канибал - Хари ще получи удар ако види
                            Купете му малко от банката да вдигне и той по някой процент, да го отървем от докторите

Коментар

Напълно те разбирам
                              Пазарът като че ли много късно се усети -
                              Доверяват се на 18 000 000 мисля ама не съм сигурен за полезен модел не Биодит. С март органик търсят много десетки милиони. Импулс, Син карс и други.
                              Всеки търси финансиране и то от БийН пазара, а не са се усетили да вземат наготово всичко от нормалния пазар което им предлага на готово.
                              Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                                За жалост и в моя портфейл са ограничени ! В такива моменти на човек му се иска да е само в една акция !
                                Напълно те разбирам
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X