Брей че гореща акция!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКанибалите отиват към 15Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТези канибали са много гладни и бързо се размножаватLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе мани...трупат се без да питат знаещите......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеДокато го чакаме да ги изброи те станали 14Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Харко брои канибалите сега....да им сложи по едно Myki за да ги следи да не ходят в Доверие ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКъде се загуби Хари да каже някой лаф за канибалите !Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение
Като гледам 13 ще го пропуснем , че май сме фаталисти по природаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеХм, а дали поскъпването не е от това, че някой е знаел за отчета малко по от рано?
По-скоро някоя новина като тази например :
https://www.suasnews.com/2021/10/dro...perations/?ampМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеХм, а дали поскъпването не е от това, че някой е знаел за отчета малко по от рано?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеhttps://beamuplab.space/bg/companies
На тази новина днес може би се дължи това поскъпване на акциите. Четири от компаниите в програмата са от портфолиото на канибалите !Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
И на мен ми се иска цената да не бърза ама виж графиката. Като че ли всеки момент ще изригне
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар