Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Скъса синджира и зае 1позиция с претенции да не бъде догонена
А за себе си съжалявам, че не се включих с по голяма сума. За номер едно ще ми трябват още едни 350% нагоре!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедано скоро се включи още някоя компания от Софикс и им помогне да изтеглят индекса нагоре!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3743287[/ATTACH]
Красота !
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Грую, знам че не е към мен това което си писал, ама да се включа и аз с няколко думи. Пишеш така сякаш EV/EBITDA 50 е станало.
Без да слагам някакви баснословни ръстове, въпреки че си мисля че ще са реални, набързо - вземи само ЕБИТДА от последното тримесечие което имаме - 2020Q4, умножи го по 4, даже сложи един дисконт от 10%, за да ти е по-спокойно и смятай. Ще получиш EV/EBITDA от почти точно 8, мъничко отгоре е при цена 11.70, с 11.60лв щеше да е баш
Успех и повече такива компании на БФБ, това ни е шанса!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепри EV/EBITDA от 8, колко трябва да е ЕБИТДА-та тук, за да оправдае настоящата цена. И колко продажби следва да се правят, за да се постигне настоящата цена. Другото е ала-бала за наивници. Па ако щеш и на 10 я тури ЕВ/ЕБИТДА, не е проблем, ма не с общи лафчета.
Без да слагам някакви баснословни ръстове, въпреки че си мисля че ще са реални, набързо - вземи само ЕБИТДА от последното тримесечие което имаме - 2020Q4, умножи го по 4, даже сложи един дисконт от 10%, за да ти е по-спокойно и смятай. Ще получиш EV/EBITDA от почти точно 8, мъничко отгоре е при цена 11.70, с 11.60лв щеше да е баш
Успех и повече такива компании на БФБ, това ни е шанса!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Любопитно, когато след 1г, вероятно станем най-тегловната и яка компания в индекса, какво ще се пише...
Костолани ми е интересно, нещо споменал ли е за твоя типаж?
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко се търгуваше, клкото се пише ...Ехеее....и само си викам Дано.....
Приятен и готин ден на всички
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа, само трябва да намерим оперетен комедиант, да пише водевили.
Кажи, ако познаваш някой...Щото не съм в тоя бранш, не се сещам
Last edited by precakanoto; 06.04.2021, 14:26.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар