Рибарче, спри да се излагаш!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
От 16 ноември е чертежа..... когато всичко беше еуфория......и с грейнали усмивки се подвикваше 50 и 100 лв.....нямаше нито една мечка.
https://tvc-invdn-com.investing.com/...fb9418a674.png
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Извинявай Тони, но ти като си виждал на живо автомат стрелял ли си с него по човек, защото аз съм стреляла и по мене също! Има разлика!!! В Израел има приказка: ако извадиш оръжие стреляй иначе не го вади!!! Има и по лоша приказка: ако си тръгнал да убиваш, то трябва да си готов да умреш! Но това са далечни неща от финансите и не толкова далечни от събитията в Украйна!, но това е извън темата.
Last edited by tony1975; 05.03.2022, 06:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес имам 2 сделки тук
А ти днес си купил и то два пъти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ти си била скрит талант!IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Извинявай Тони, но ти като си виждал на живо автомат стрелял ли си с него по човек, защото аз съм стреляла и по мене също! Има разлика!!! В Израел има приказка: ако извадиш оръжие стреляй иначе не го вади!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
И аз - все Карол ми продава....някой дето е виждал автомат само в играта Counter Strike се е притеснилLast edited by buyvalue; 04.03.2022, 22:37.IM d best
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение"Печалбата след данъци на компанията е за 15,548 млн. лева в края на декември 2021 г. при 13,438 млн. лева година по-рано, или с почти 16% повече."
Коментари?
С риск томислав дончев да ме пише агитка на герб /а не съм/ има проблем с горивата, а Алтерко е 99% прекупвач, чакащ доставки!
Няма друг коментар освен мрачно бъдеще!!!Last edited by buyvalue; 04.03.2022, 22:23.IM d best
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение"Агресивен шаран" да каже какво стана с прословутата му фигура " Двойна гънка" ?
И да каже какво стана с 200 ема и 200 ма.Нали бяха УЖ отгоре,цената отскочила от тях ,и той затова купил .Или са били ВЕЧЕ пробити,а той не знае,както му казах
,разпъва лакардията
Коментар
-
"Агресивен шаран" да каже какво стана с прословутата му фигура " Двойна гънка" ?
И да каже какво стана с 200 ема и 200 ма.Нали бяха УЖ отгоре,цената отскочила от тях ,и той затова купил .Или са били ВЕЧЕ пробити,а той не знае,както му казахLast edited by petrg5s; 04.03.2022, 17:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВключи се обратното изкупуване.
Коментар
Коментар