Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Last edited by 0; 16.12.2021, 13:02.
- 3 Харесвания
-
Тука за камилчетата пак да кажа.Цената изкуствено се помпи в момента ,от този надул балона досега.Но ще му излезнат криви сметките.В Германия обема е гола-вода,а там е важния !!!
Вчера е бил 360 ,днес 190 акции .През двата дена само 550 артии вдигат цената 20% ахахах
А в дните на дъмповете изсипваха от самосвалите по 5000 -10000 на ден
А сега камилчета нека включат последните две останали им гънки на макс, и да се опитат да познаят какво следва ?Last edited by petrg5s; 16.12.2021, 12:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Батя очаквал благодарност от изклатените камилчета хахахаха !
Тук сте една шепа народ. За да има за един, сваля гащите на друг - как се гледате само с обич в очите хахааха
Посоката е яко, ама яко нагоре!
Дакса и той, колко е нагоре днеска!Last edited by Три без коз; 16.12.2021, 12:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Батя очаквал благодарност от изклатените камилчета хахахаха !
Тук сте една шепа народ. За да има за един, сваля гащите на друг - как се гледате само с обич в очите хахааха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Бастен, никога не правя инвестиции в дадена компания без да си направя собствен анализ. Особено пък ако акцията ще бъде в топ 3 на портфейла ми! Приемам инвестирането като много отговорна и сериозна работа, която ако си свършиш добре, ти се отплаща щедро
Да, в последните години предпочитам да споделям анализ за конкретни акции, само с тесен кръг от хора.. Форума стана твърде пошло място, хейтърите се нароиха като гъби след дъжд! Завист, неблагодарност и злост на килограм! Тези ли хора да обогатявам с анализ и да им отварям очите.. Мне, нямам мотивация! Споделям само колкото и когато преценя.. който може да чете между редовете и да вниква в смисъла, мисля е доволен от споделеното, който се прави на велик, смята че греша или манипулирам, е свободен да подминава постовете ми или за още по-лесно, да ползва игнор функцията, както го правя аз с повечето завистливи тролове
Жив и здрав да си и успех в следващите инвестиции на БФБ!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аз вече 4-5 пъти обяснявах как ги смятам.Имам чувството, че само бавноразвиващи задават този въпрос.
Сега....." 3 без козчето" и ти ,нали сте в строителството дюлгери и все на лист пишете и смятате хаха
При мен обаче този процес става чрез софтуер,и даже си го и пише на самите чертежи.Но ти тези чертежи вероятно ги гледаш като индианецНа теб ти дай молив и вестник и ставаш една елка
Вземи се скрий, защото всички, които се подведоха по глупостите ти, искат да ти пуснат песента "Напипай го".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДнес докато се карахте видяхте ли, че са пуснали ново устройство - умен вентил за радиатори за парно и..... бройките от първата партида са разпродадени вече.
Любопитно да каже и колко % сме скочили днес, от сутринта, че забелязахме, че има някакви бели и черни петна откъм аритметиката. Знам ли може и да не я е учил човека. А и от ИП-тата не искат медицинско от психодиспансера,...
- 1 like
Коментар
-
Всяка минута ли искаш да пиша.Или на всяко 0.5% движение?
Тук съм и гледам.И виждам -32% от върха
То не може само да пада.Всеки ден.Без прекъсване.Трябва малко и камилчетата да глътнат и въздух и да сменят пълните памперси
Незнайковци и бърборковци, това сте вие едноцифрените Петрунке. То затова и сумите, с които винаги разполагате, са едноцифрени.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Днес докато се карахте видяхте ли, че са пуснали ново устройство - умен вентил за радиатори за парно и..... бройките от първата партида са разпродадени вече.
https://shelly.cloud/shelly-thermost...adiator-valve/
Last edited by mathematician; 16.12.2021, 12:06.
- 1 like
Коментар
-
Аз вече 4-5 пъти обяснявах как ги смятам.Имам чувството, че само бавноразвиващи задават този въпрос.
Сега....." 3 без козчето" и ти ,нали сте в строителството дюлгери и все на лист пишете и смятате хаха
При мен обаче този процес става чрез софтуер,и даже си го и пише на самите чертежи.Но ти тези чертежи вероятно ги гледаш като индианецНа теб ти дай молив и вестник и ставаш една елка
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеЯ да видим как ги сметна
Коментар
-
Ами аз фактите ги казах , -32% от върха .И ти го предсказах и казах сто пъти преди да е станал !!! А и сега започва
Но дай да те видим ТИ какво си казал ахмако ? Няква обоснована прогноза,чертеж,анализ ? НИЩО ! Една кръгла нула ...пък квичиш като ахмак хаха
максът е 28.80, дори не е в тялото на свещ
текуща цена е 23,60.
Я да видим как ги сметна тези 32%,
защото дори ахмак да беше, пак трябваше да можеше да смяташ преди да започнеш да твориш глупости из форума.
Наистина време е вече от инвестора, да включат поне един-два въпроса от типа как се смята % в изменение на котировки - като тест за допускане до форума
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеДа се придържаме към фактите. Темата е алтерко
Но дай да те видим ТИ какво си казал ахмако ? Няква обоснована прогноза,чертеж,анализ ? НИЩО ! Една кръгла нула ...пък квичиш като ахмак хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение...
Батя, радвам се че поне един човек е намерил поста за полезен.
Яд ме е само, че не заради причината поради която е направен.
Общо взето би следвало да е очевидно, че поста е направен от човек с подготовка и Анализ.... наистина, не знам защо на база на този пост точно си обясняваш движенията тук за последните 2 месеца ?!?
Щях да съм по-доволен, ако го беше намерил за полезен на база казаното в него и да се провокират някакви разменени мнения по отношения на казаното в него за трендове в резултатите на дружеството и връзката с цената на акцията и взаимовръзката с тях, P/E, P/B и/или други финансови анализи и коментари.
Дори да смяташ анализите за грешни, по-полезно е за всички да посочиш защо и/или да посочиш твоя анализ, или прочит на текущата ситуация, както съм питал Балониада по-горе?
Аз лично бих го прочел с голям интерес (и го казвам искрено !).
За съжаление обаче, никой не коментира дори минимално показатели, фин.коефициенти, ratios или каквото и да е... Дори доказани инвеститори.
Броя на мненията в които има някакъв анализ, фин.коефициенти и т.н. горе долу е равен на броя такива мнения в аналогична тема в bg-mamma, което е тъжно....
Да, в последните години предпочитам да споделям анализ за конкретни акции, само с тесен кръг от хора.. Форума стана твърде пошло място, хейтърите се нароиха като гъби след дъжд! Завист, неблагодарност и злост на килограм! Тези ли хора да обогатявам с анализ и да им отварям очите.. Мне, нямам мотивация! Споделям само колкото и когато преценя.. който може да чете между редовете и да вниква в смисъла, мисля е доволен от споделеното, който се прави на велик, смята че греша или манипулирам, е свободен да подминава постовете ми или за още по-лесно, да ползва игнор функцията, както го правя аз с повечето завистливи тролове
Жив и здрав да си и успех в следващите инвестиции на БФБ!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар