Първоначално изпратено от cam
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениебизнеса на Алтерко по никакъв начин не е засегнат от войната, даже напротив
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Много просто ,тук има хора с няколко стотин процента печалба и е нармално да продадат частот позицията си за да влязат другаде където смятат че ще расте по бързо
Аз си мисля, че това ще е най-бързорастящата акция до края на годината, особено ако падне още, ама да видим, поне 2 лв. на акция трябва да има печалба за тази година....
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеЧудя се каква е логиката на продаващите тук, бизнеса на Алтерко по никакъв начин не е засегнат от войната, даже напротив, скъпите газ и петрол ще оскъпят тока още, а така интересът към енергоспестяващите устройства на Алтерко ще нарасне...
Чуждите пазарии падат с 1-2%, тук цената с 7-8%, все някога цената ще свърши и цените ще се възстановят...
Коментар
-
Чудя се каква е логиката на продаващите тук, бизнеса на Алтерко по никакъв начин не е засегнат от войната, даже напротив, скъпите газ и петрол ще оскъпят тока още, а така интересът към енергоспестяващите устройства на Алтерко ще нарасне...
Чуждите пазарии падат с 1-2%, тук цената с 7-8%, все някога цената ще свърши и цените ще се възстановят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
300 пъти по-добре да купи тука, отколкото в Неохим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеКакво е глътнал, като поне засега е купил по последна цена. Вода Нула. А късия индекс му компенсира нулата, когато Алтерко спада. Няма те и тебе в сметките. Кажи елхата кога-на какво ниво ще слезе, да земем да се включим. Така с общи приказки не е никакъв технически анализ. Ей го Агресивния бик ти каза индекс на 500. От 620 когато го е купил ще направи 25% профит.
А и да не забравяме,че е вътрешна гума тук и отгоре 26,колко дъна лови оттогава,изпи 1000 литра вода
То не бяха фигури "Двойни гънки" ,отскоци на 200ема, то не беше чудо
И не каза и ти колко си вътрешна гума тук? колко вълна ти остригаха ?100 левов викач беше и ти....ама падна в боя
Last edited by petrg5s; 06.03.2022, 18:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Глътна доста вода и си нервен нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Голямото реване тепърва предстои!
А ти днес си купил и то два пъти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеРибарче, спри да се излагаш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеОт 16 ноември е чертежа..... когато всичко беше еуфория......и с грейнали усмивки се подвикваше 50 и 100 лв.....нямаше нито една мечка.
https://tvc-invdn-com.investing.com/...fb9418a674.png
Коментар
-
От 16 ноември е чертежа..... когато всичко беше еуфория......и с грейнали усмивки се подвикваше 50 и 100 лв.....нямаше нито една мечка.
https://tvc-invdn-com.investing.com/...fb9418a674.png
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Извинявай Тони, но ти като си виждал на живо автомат стрелял ли си с него по човек, защото аз съм стреляла и по мене също! Има разлика!!! В Израел има приказка: ако извадиш оръжие стреляй иначе не го вади!!! Има и по лоша приказка: ако си тръгнал да убиваш, то трябва да си готов да умреш! Но това са далечни неща от финансите и не толкова далечни от събитията в Украйна!, но това е извън темата.
Last edited by tony1975; 05.03.2022, 06:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес имам 2 сделки тук
А ти днес си купил и то два пъти.
Коментар
Коментар