Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Е тези безмислени, безконкретики си писал.Какво си познал не е ясно.Постнал си и тази графика и си драснал няква линийка.Ако си бил пиян те разбирам,но иначе тренд линии не се чертаят така.Тази линия има 7-8 нарушения .Начало край всичко се размива
Петрунке, ти що не вземеш да начертаеш некоя линия с по-малко нарушения. Че на предната ти драсканица всички се смяхме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБез промяна в "скоростта".... ("ъгълчето" по Ган)
Който разбрал - разбрал. После става - "кака се ожени".Какво си познал не е ясно.Постнал си и тази графика и си драснал няква линийка.Ако си бил пиян те разбирам,но иначе тренд линии не се чертаят така.Тази линия има 7-8 нарушения .Начало край всичко се размива
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениече там нещо техническия анализ
затова и не отговаряш...затова и бягаш...но както и де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Оня ден даде някаква графика с недомлъвки и без да казваш нищо.Кажи къде отиваме сега ? Дай малко повече конкретика ?
Щото той и Агресивния бик ги пускаше уж продал НАД върха,после пък не бил,след това пък по-надолу уж бил продал и т.н. според посоката както тръгне на другия ден
Конкретиката каква е ? къде отиваме сега?
долу на няколко места пише къде отиваме.
Това са последните 55 стинки които ти оставям, колкото да изкараш за едно кайве
Видно че ни се разминават изцяло тех-анализите, така че, да се продължава спора за мен е безсмислено, защото освен че чартовете ти са "омазани", нищо друго не научавам покрай тотално неверни и заблуждаващи данни за % и за оборот. То и това е нещо де, остани си със здраве,
Е едно акордеонче може да разпъна довечера
Да видим какво става сега с мечкадарите в Агрия, че там изостана нещо техническия анализ,
Не е препоръка, а в случая и на теб препоръчвам да не флудиш още и още в темата.
Аз също спирам, - както казах гледам месечен чарт, а не хазарт
ps. Вслушай се в препоръкатаLast edited by precakanoto; 16.12.2021, 16:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ да кажа, че илюстрирах пинг-понга по-добре със седмичен чарт, поради кратката "месечна история"
Щото той и Агресивния бик ги пускаше уж продал НАД върха,после пък не бил,след това пък по-надолу уж бил продал и т.н. според посоката както тръгне на другия ден
Конкретиката каква е ? къде отиваме сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеСега какво следва? Блъскане по стълбите надолу?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Точно съм писал, че е корекция на спада от 22.11 и , че е важно според мен.
Относно главния тренд да, възходящ е, но дали ще продължи ще кажем чак като бием последния връх, евентуално
С цените на услугата не е много доходоносно да се търгува интрадей, но тук последните 2-3 дни се получава
Да кажем и това - Борсата не е хазарт !!!
Любителите на хазартния елемент може да се насочат към койните и койно-манията
И да кажа, че илюстрирах пинг-понга по-добре със седмичен чарт, поради кратката "месечна история"
Иначе Месечният чарт изглежда ей така:
(с уточнение, че барчето за декември не е още "затворено" - ще изчакаме Дядо Коледа(y) да го затвори)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСпоред мен трябва да се мисли за алтерко като за златната хартишка.
А кой си хвърля златото ей така без никаква без причина !?
Не е препоръка, разбира се
Балонерко е един шит.И знаеш ли защо.Всяка една акция,каквато и да е тя,ако един ден е -12%,a другия +15% е пълен шит. Несъмнено настъпва денят х с -80% или -90% и всички пият по една студена вода
Той Бат Киро Измамника,по известен и като Канадеца,нали каза ,че ще ги проверят тея фондове който играят рулетка с парите на хората.
Тука в Балонерко точно такива схеми се забелязват.Да не стане един слънчев ден инфекция?
Не е препоръка както винаги
едит : Обема в Германия продължава да е само 190 артии днес !!! а в БГ цената е +15% хаха ....повече какво да говорим Този ръст днес не е легитимен за мен ! Фалш и хелийLast edited by petrg5s; 16.12.2021, 16:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеНапълно е възможно, щото някой надигна цената и после търсенето изведнъж изчезнА!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеСега какво следва? Блъскане по стълбите надолу?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение+1, precakanoto. И на два пъти се отскача от 100-дневната MA.
Да призная почти не ползвам МА, което си е пропуск за изложението, но някак действам по други сигнали, защото МА на мен ми и изглеждат малко "по-бавни", отколкото ми се иска.
Свикнах уж с "по-бързите" сигнали, макар да отчитам че са малко по-рискови Дори понякога са толкова бързи, че не успявам да им повярвам та още има какво да се шлайфа по тях. В случая и поради естеството на графиката МА100 е сравнително изгладена и почти съвпада с "ъгъла" по ган. Вероятно може да има и други сигнали, но за мен тренда е нагоре и дори доскоро не виждах смисъл да се гледа и за "Елиът броене". Сега като се развълнува малко морето може да се получи нещо, но още не съм се заигравал в тая насока.
Трендът е нагоре дами и господа. Според мен трябва да се мисли за алтерко като за златната хартишка.
А кой си хвърля златото ей така без никаква без причина !?
Не е препоръка, разбира се
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Гледам че много се захласва форума по технически анализи нпоследък, но това за което пишеш не е корекцията на корекцията че и там да броим 62%, да временно може би, нооо тренда е друг и продължава ...
Просто си продължаваме със същата скорост.
Въпреки всичко, добре е за пазара да се намират все пак ентусиасти....
Относно главния тренд да, възходящ е, но дали ще продължи ще кажем чак като бием последния връх, евентуално
С цените на услугата не е много доходоносно да се търгува интрадей, но тук последните 2-3 дни се получава
Коментар
Коментар