Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Last edited by Key Ru; 21.09.2023, 14:59.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Важното е да има поводи за разтягане на акордеона !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Не, аз не ги мога тези неща. Тук има къде къде по-големи познавачи от мен! Е, те са познавачи на минали движения и вадят графики от нафталина на които нищо не се разбира, ама карай да върви! Аз съм просто един аматьорLast edited by Zdravko74; 21.09.2023, 11:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Тук сме си и тихо чакаме да слезе поне до 35-36 за включване, ама дали? Може и да стане, ако се на..акат прекалено много американските пазари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Е теб те знаем, че винаги си доволен и познал независимо в каква посока се движи пазара !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПрави ми впечатление, че ъпърите се изпокриха, откакто започна корекцията. Предполагам, че пак ще се появят, когато цената тръгне нагоре и ще почнат пак проповедите за якия фундамент
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Тук сме си и тихо чакаме да слезе поне до 35-36 за включване, ама дали? Може и да стане, ако се на..акат прекалено много американските пазари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПрави ми впечатление, че ъпърите се изпокриха, откакто започна корекцията. Предполагам, че пак ще се появят, когато цената тръгне нагоре и ще почнат пак проповедите за якия фундамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПрави ми впечатление, че ъпърите се изпокриха, откакто започна корекцията.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
https://tvc-invdn-com.investing.com/...48c29c1c50.png
Last edited by petrg5s; 21.09.2023, 07:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБорсовият диамант Шелли груп
Пък и си вярват
В Германия между другото,където цената се сетва,тя е 39лв .Реалната цена,без хелии,е малко над 20 !
Престои сериозно отрезвяване на масовикаLast edited by petrg5s; 21.09.2023, 06:59.
Коментар
-
Вчера - Chicago / @MicroCapClub event.
(п.п. тук май го питат - колко милиарда Евро ще е капитализацията 2024?)
И събитието на Баадер банк в понеделник е минало при засилен интерес към компанията
General points * Presentation was opened and moderated by Oliver Madsen of Baader Bank AG; * Shelly Group appeared for first time at this event; * The local #institutionalinvestors were not aware of the #stock and company’s development; * Wolfgang Kirsch’s presentation was focused and extensive ranging from R&D, market trends, financials, targets; * The participants interest (Q&A session) was higher than the other presentations we visited – the entire presentation was extended by some additional 15 minutes which no other participant had the luxury for; * Investors’ questions were similar to the ones we have heard in the last 4 years – clarifying growth, financials, competitions, targets; * Participants were amazed by this unknown #smallcap company, no one clapped at the end – staggering #growth, solid #profitmargin s , incredible targets (2023-2026);
Без да чертая Фибоначи нива, информационния ми анализ ми казва, че с края на месеца идва и края на корекцията - отзивите от двете събития говорят че търсенето на slyg може да се увеличиLast edited by tony1975; 21.09.2023, 07:19.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Както казах: идва - влиза леко две навъртре едно навън, дано не съм прав но Ноември ще има добри нива за влизане навсякъде...Last edited by X_Y; 20.09.2023, 16:34.
Коментар
Коментар