IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
    Не разбрах - акцията ще гони 100 лева или ще гони 10 лева?
    А познай. 10 лева вече беше ...

Коментар

• Не разбрах - акцията ще гони 100 лева или ще гони 10 лева?

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n4111996[/ATTACH]

На нещо такова започва да прилича в Германия. И понеже имам наистина бегла представа с ТА и с риск да бъда изяден с парцалите за своята неподготвеност, бих казал, че ще пада още Без да чертая някакви сложни фигури го виждам под 20Е тук и в София и тогава наистина ще скочи сериозно.

Сега очаквам да бъда изяден за еретичната мисъл
        Споко ще върне до към 23 -24 евро ,малко, после не се знае....

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
          Дали започна ABC корекция
          Click image for larger version

Name:	Screenshot from 2023-09-12 21-12-24.png
Views:	1
Size:	3.1 КБ
ID:	4111996

На нещо такова започва да прилича в Германия. И понеже имам наистина бегла представа с ТА и с риск да бъда изяден с парцалите за своята неподготвеност, бих казал, че ще пада още Без да чертая някакви сложни фигури го виждам под 20Е тук и в София и тогава наистина ще скочи сериозно.

Сега очаквам да бъда изяден за еретичната мисъл

Коментар

• Димитър Димитров, изп. директор на "Шелли груп", "Бизнес старт", 12.09.2023 г.

Коментар

• за пръв път от много време цените тук и в немско се изравниха даже във Франкфурт продават по тънко
              Last edited by Майната; 12.09.2023, 14:25.
              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• изтрито заради дебилна модерация
                Last edited by petrg5s; 14.09.2023, 11:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Според мен последната петичка има мегдан за дистрибуция със съотетните дивергенции и още ход на горе. Това което е интересно е импулс от 2017 и последвалата почити двугодишна корекция ,,които не си маркирал,,.
                  Това би трябвало да са вълни от по висок порядък 1 и 2.
                  Което означава че . След като приключи малката петичка би трябвало да почне корекция за четвърта от по -голям порядък и следващите около 3-4 години да тества нивата от 10-15.
                  И чак тогава последното голямо движение на горе. Вероятно циклите леко ще се удължат.

Пробва да не сгреши... мечките му липсват

Коментар

Така ги виждам аз нещата

Голяма графика

Според мен последната петичка има мегдан за дистрибуция със съотетните дивергенции и още ход на горе. Това което е интересно е импулс от 2017 и последвалата почити двугодишна корекция ,,които не си маркирал,,.
                    Това би трябвало да са вълни от по висок порядък 1 и 2.
                    Което означава че . След като приключи малката петичка би трябвало да почне корекция за четвърта от по -голям порядък и следващите около 3-4 години да тества нивата от 10-15.
                    И чак тогава последното голямо движение на горе. Вероятно циклите леко ще се удължат.
                    Last edited by Майстора233; 11.09.2023, 22:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                      Погледни колко лайкове имаш под собствените си постове и ще разбереш чий сеир гледаме
                      До гърлото си я налапал плувката момче

Лайковете в този много "качествен" и "икономически" форум, са показател за едно голямо НИЩО

Ти по-скоро виж в реалния живот защо всички бягат от теб,даже и родителите ти !
                      Last edited by petrg5s; 11.09.2023, 21:22.

Коментар

Така ги виждам аз нещата

Голяма графика

+1 Аз вярвам само на този човек

И кво казваш сега - след петичката отиваме надолу,?

Коментар

• Така ги виждам аз нещата

Голяма графика

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Що ми се струва ,че на теб бая ти дреме

Продължаваш да налапваш плувката и да показваш колко си зле.Давай ,ще ти гледаме сейра
                            Погледни колко лайкове имаш под собствените си постове и ще разбереш чий сеир гледаме

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
                              TA не предсказва цената, бъдещите нагласи за фундамента са водещи.
                              ТА не предсказва цената,а вижда бъдещите нагласи за фундамента на участниците на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                                петърчо никой не му дреме за виртуалният ти акаунт
                                Що ми се струва ,че на теб бая ти дреме

Продължаваш да налапваш плувката и да показваш колко си зле.Давай ,ще ти гледаме сейра
                                Last edited by petrg5s; 11.09.2023, 19:59.

Коментар

Working...
                                X