If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук на фона на ИПО-то на Градус и влошения сантимент малко ме съмнява че увеличението им ще мине успешно.....дори и наполувина няма да могат да съберат от пазара
Тук на фона на ИПО-то на Градус и влошения сантимент малко ме съмнява че увеличението им ще мине успешно.....дори и наполувина няма да могат да съберат от пазара
Куцата работа е тука..... не виждам светлина в тунела, даже и номинала е далеч, трябва да си много тъп да запишеш на уевче.... имам малко за цвят, ама ставам инвеститорче за неопределено време......
Аз съм бръснал Ботев на портрет - при правилната "мотивация" всичко се постига - евана агро е доказателството, пак казвам, че не виждам с какво Сирмата е по-зле от евана агро? Ще следя с огромен интерес какво става тук. Нямам.
Добре че не е било ксерокс вместо портрета Как ще бръснеш Ботьова, бе Грую. това не е ли светотатство!? А за елана - случая севтополис беше тотална подигравка, оттогава - израза "елана", автоматически ми добавя,"найн, филе данке" Добре че ги сменят поне (не е препоръка)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Вале, благодаря!
Вината е в мен, можеше да поцъкам по-дълго и по-упорито и да открия сам. При липса на търсачка на сайта, това беше единственото видимо смислено решение, което не последвах. Дефекти има навсякъде
Просто Сирма е в периферията на вниманието ми и ако не беше особеното състояние, в което е изпаднала борсата, никога не бих се занимавал с тях. Това не е критика! Проблемът си е в мен, просто не разбирам достатъчно бизнеса им.
При някакво предно пропадане на цената и моментно стабилизиране, аз провидях и "хванах" някакво дъно /което се оказа фалшиво/. Влязох импулсивно и сега бера плодове. Е, хубаво, че не бях прочел стратегията, можех да се накисна и повече.
Нещото, което прегледах накръст поне беше устава и помня, че видях неща, които откровено не ми харесаха. Е, говорим за субективни чувства.
Мога доста да говоря по темата, но нямам време и особено желание.
Все пак: непарични вноски на някакви оценени продукти, апорти и т.н. съдържат в себе си риск,
Допълнително . дружество, което има право да увеличава капитала и само с решение на СД и този вид увеличение на капитала дори не е ограничено до определено ниво на капитала и до определен срок - това съдържа в себе си риск.
Дружество, при което са смесени функциите на капитала - собственост и управление, това съдържа в себе си риск.
Дружество, което дава право на членовете на СД сами и само те да участват в увеличението - това съдържа в себе си риск.
След кратко замисляне тогава реших, че все пак вероятно си заслужава да поема и нося този риск.
Сега прецених, че нещо в картината не ми се връзва и поисках да чуя и други мнения.
За мен беше полезно!
Коментар