Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Last edited by спекуланта; 20.05.2018, 14:09.
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Мене ли питаш, Играч?
Не зная и не ме интересува, от началото не показах доверие към тая компания и не я следя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
А имаше некви очаквания за 2-3-4 лева, а не се спряха да продават мажовците, смешна работа. Как мислите ще мине ли увеличението, т.е.ще има ли балъци?
Не зная и не ме интересува, от началото не показах доверие към тая компания и не я следя.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Пишеш с усмивка, но изп. дир наистина вярва, че инвеститорите са виновни за ниските цени
Верва си в Сирма религия-та и изобщо не му дреме кво мислят некви дето инвестират в компанията му.
Това си е техен проблем и за това - да го духат) и купуват директно от пазара.
Всъщност тия пари са ги взели от там нали ...че и доста повече...
Примери по света колкото щеш ...
Не им го препоръчвам ако нямат доверие в собствената си фирма
п.с. С какво оправдават отмяна на дивидентното си политика ? да не са на червено ?
Всъщност като помисля няма начин - всичко в отчета тип-топ , нали
Last edited by Protokol; 19.05.2018, 18:58.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Щом ще бутате цената постоянно надолу ,тази година без дивидент
https://www.investor.bg/novini-i-ana...2017-g-261328/
Верва си в Сирма религия-та и изобщо не му дреме кво мислят некви дето инвестират в компанията му.
Това си е техен проблем и за това - да го духат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСирма Труп.
Бляк.
Аз от Шеста година нанасам не мога да се сетя за читаво IPO на БФБ.
Коментар
-
Айде деееее, бутнете я още малко до 0.90 слаби сте продавачите нещо, нали са ви без пари артиите...
Коментар
-
Айде деееее, бутнете я още малко до 0.90 слаби сте продавачите нещо, нали са ви без пари артиите...
https://www.investor.bg/novini-i-ana...2017-g-261328/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение0.90 се вижда вече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТук на фона на ИПО-то на Градус и влошения сантимент малко ме съмнява че увеличението им ще мине успешно.....дори и наполувина няма да могат да съберат от пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениепоне инвеститорите можем да си четем интервю с шефчето "Цветан Алексиев: Акциите на Сирма са подценени"
https://www.investor.bg/tehnologii/2...eneni--259619/
Чудно ми е как интервюиращия не го попита - "Ей льоьо, щом като е толкова подценена защо "инсайдърите" се разпрахте да я продавате бе?"10,20 само ,че не % а пъти.
Коментар
Коментар