Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Няма значение с кого си говорил, само с думи не става да събереш 40 млн. лв.Казах ти, виж евана агро как си мина по ноти, що и тук да не мине? С какво са по-различни?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Груйче - не си прав!
Българските "смарт мъни" си влязоха на цената на увеличението - и сега ако видя измекярите от СКК или мошениците от Елана ще ги бият по кратуните! Никога пак няма да се надънят в тоя избушенят!
Разбира се, че никой не следва да им даде и левче, ама аз се уших така в евана агро, та там даже и сериозни защитници се извъдиха и викат, че всичко е точно и акцията е супер, затова и си правя бъзик тук за смарт мъни и дъра-бъра
Ти кажи ще се пъенте ли довечера, че имам хилядарка да избивамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И защо така си мислиш? Аз пък мисля, че ще мине - тук рибоците не са от значение, важното е да си говорил с големите батковци, а щом евана агро го направиха, значи всеки може. Веднага се вадят няколко мантри:
- намерихме дъно
- ще ви дадем дивидент (ама друг път)
- перспективен сектор
- мишките вече ги няма
- оттук нагоре само ъп
- тук само глупаците купиха на макса, смарт мъни влизат сега
Отделно пускаш 2-3 клакьора да ти пишат дитирамби във форума и си готов - не е толкова сложно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа видим какво направиха тези технологични гении- 1.След емитиране на акции по 1.20 разпродават своите и цената пада под един лев..Ясен сигнал, че не вярват в компанията си в цял свят 2.Търсят още много пари от инвеститорите без да казват за какво са им и дали пак няма да си разпродават акциите..Този път цената ще е 1 лев, прецакват прежде купилите.. 3.Тази година няма да дават дивидент, а миналата дадоха една стотинка..Да обяснят моля..Вече никога ли няма да дават дивидент и дали ще превръщат компанията в джънк..тип Енергони..4.Имат ли общо с Елана още и те одобряват ли пазарното им поведение..4.Изобщо интересува ли ги мнението на миноритарните акционери и защо не се съобразяват със всеизвестни борсови практики..Last edited by petyob; 04.05.2018, 13:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И защо така си мислиш? Аз пък мисля, че ще мине - тук рибоците не са от значение, важното е да си говорил с големите батковци, а щом евана агро го направиха, значи всеки може. Веднага се вадят няколко мантри:
- намерихме дъно
- перспективен сектор
- мишките вече ги няма
- оттук нагоре само ъп
Отделно пускаш 2-3 клакьора да ти пишат дитирамби във форума и си готов - не е толкова сложно
Българските "смарт мъни" си влязоха на цената на увеличението - и сега ако видя измекярите от СКК или мошениците от Елана ще ги бият по кратуните! Никога пак няма да се надънят в тоя избушенят!
Коментар
-
Никой български инвеститор няма да им даде и един лев.
Нито пенсионни фондове, нито договорни, нито банки...да не говорим за спекуланти!
Мажоритарите си продават акциите като за последно, надали и те ще участват!
Единственият смислен вариант е да са се договорили с някой "чужд" инвеститор за "приятелско превземане"!
Ще гледаме как върви мача!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Хм, вероятно е да е първото неуспешно увеличение на капитала от години!
- намерихме дъно
- перспективен сектор
- мишките вече ги няма
- оттук нагоре само ъп
Отделно пускаш 2-3 клакьора да ти пишат дитирамби във форума и си готов - не е толкова сложноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеНаглост ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТоя избушеняк дето взе пари на хората на 1.20 сега още по-нагъл!
Сигурно няма да изпълнят и 20% от исканото!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Да, за дивидентът си прав и аз съм изненадан, защото бяха казали, че ще разпределят дивиденти, в някакви граници, от печалбата. Това си е определено измятане от думата ..
Коментар
Коментар