Еми понякога и такива неща се случват на борсата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Не е само днес, минус 16,5 процента от IPO-то до днес за четири месеца ...Last edited by X_Y; 26.11.2018, 16:26.
Коментар
-
То скоро май никой няма да участва в IPO, който е одобрил тази висока цена за IPO очевидно е сбъркал.. Жената ми викаше заеш ли, че ще има IPO - викам, знам. Ми що да не си вземем вика, е ето защо... това обаче не е прецедент, а по-скоро ми се струва правило за съжаление...Last edited by pepe1234; 26.11.2018, 16:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е само днес, минус 16,5 процента от IPO-то до днес за четири месеца ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеТ'ва направо го разбиха днес...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Уважавам много конкретиката ти. Въпреки арогантното ти поведение /което е проблем на най-близките ти/, всъщност си доста градивен съфорумец!
Желая ти успехfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеа ти 15% ............ с колко % от портфейла си си се ушил тук? ......... с 15% ли?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
след като напиша цената на която бих купил тук ще подскочат всички .......... но нека им гледаме сеира
левче е справедлива цена според мен ......... не държа да имам градус в портфейла си ............ така, че и да стане, и да не стане цената лев, няма да се развълнувам въобще
Желая ти успехПътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Супер
Кажи сега, Хима го чакаш на 1,15, тук на колко би пазарил?
Моля те да разбереш правилно, интересно ми е твоето мнение и не заяждам.
левче е справедлива цена според мен ......... не държа да имам градус в портфейла си ............ така, че и да стане, и да не стане цената лев, няма да се развълнувам въобщеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
вече осми месец съм в кеш и ми беше трудно в първите 2-3 месеца .......... след това вече не го мисля кеша...
това, че последните 2 години имах само ХИМ не означава, че не следя основните позиции на БФБ ...... можеш да видиш назад в темата колко пъти съм писал тук ....... няма да ти казвам как ме агитираха да влезна в градуса ...... пращаха ми материалите за ИПО-то преди да ги изпратят на някои ИП
гледам ви и ви се радвам ........... успех
Кажи сега, Хима го чакаш на 1,15, тук на колко би пазарил?
Моля те да разбереш правилно, интересно ми е твоето мнение и не заяждам.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Полки, трудно ли е да си на кеш, въпреки сривовете навсякъде? Гледам те, че се отказа от Хима и започна други компании да опрашваш?
това, че последните 2 години имах само ХИМ не означава, че не следя основните позиции на БФБ ...... можеш да видиш назад в темата колко пъти съм писал тук ....... няма да ти казвам как ме агитираха да влезна в градуса ...... пращаха ми материалите за ИПО-то преди да ги изпратят на някои ИП
гледам ви и ви се радвам ........... успехfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
докторе, да нямаш температура??? ............ гледам те от няколко дни за кризи пишеш ........... нали нямаше да има такова чудо на БФБ? ........... забравили какви ги пишеше до миналата седмица???Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Зависи от посоката на БФБ, но като гледам накъде са насочили всички международни пазари от няколко месеца едва ли Бг ще е изключение.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар