Първоначално изпратено от Innocent
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15%
Мдааа, гледаем филм беше ако не бъркам. Да се надяваме, че на пролет миграцията им ще бъде на север
П.п https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...a-grip-272422/Last edited by Innocent; 23.11.2018, 22:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Аре стига сте се драли! То е отвсякъде ясно вече за всеки, че за изялите "дървото" градус, остана мантарата "ама дивидента е добър".
Аз мисля да обявя нова тема:
"Как да преборим капиталовите загуби с дивиденти за 20 години (и други такива)".
Автор: Всичко Коз&Бай
нека сега се радват на капиталовата печалба ........ ще дойде време когато ще обсъждаме и дивидента
btw смятам, че първият дивидент ще го дадат така както е обещан ...... после ще направят едно увеличение на капитала (защото доста акции им останаха незаписани) ....... и след това ще гледаме володя стояновfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Исках да кажа че форума трябва да е място за градивна критика, анализи и лични мнения и очаквания накъде ще вървят пазарите или отделна компания............Пак казвам, нищо лично, ще се радвам да чуя и вашите очаквания и прогнози. Но да чета едни и същи неща през няколко поста във всички теми, ми дойде малко в повече...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти
Хубавия форум....
Такива ,като тебе крайни оптимисти докараха хубавия форум до това положение.....
Някога Полки беше водача на правата вяра срещу СпоменЪ и ПК и Факушка и много други песимисти за борсата...
Сега всичко се връща.....той е визвергнат от нова вълна талибани......
Задавал ли си въпроса защо си бил ти от инвеститорите набран за статия в Инвестора ,щото всичко друго по читаво не е искало ....това с влоговете беше Велико.....Що не мина да си купуваш апартаменти и гаражи ....а в акции и то точно в БТХ , бях от малкото когато защищавах това вложение и Тогава и Сега , да не кажа единствения , а преди 20 дни беше върха на иронията към мой пост ...що така си си повервал и верваш че вече си върха на Черешката...?
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти
Хубавия форум....
Такива ,като тебе крайни оптимисти докараха хубавия форум до това положение.....
Някога Полки беше водача на правата вяра срещу СпоменЪ и ПК и Факушка и много други песимисти за борсата...
Сега всичко се връща.....той е визвергнат от нова вълна талибани......
Задавал ли си въпроса защо си бил ти от инвеститорите набран за статия в Инвестора ,щото всичко друго по читаво не е искало ....това с влоговете беше Велико.....Що не мина да си купуваш апартаменти и гаражи ....а в акции и то точно в БТХ , бях от малкото когато защищавах това вложение и Тогава и Сега , да не кажа единствения , а преди 20 дни беше върха на иронията към мой пост ...що така си си повервал и верваш че вече си върха на Черешката...?
Аз мисля да обявя нова тема:
"Как да преборим капиталовите загуби с дивиденти за 20 години (и други такива)".
Автор: Всичко Коз&БайLast edited by X_Y; 18.11.2018, 21:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Вътре ще съм евентуално ако продам на тези цени, докато държа, тази загуба е само виртуална...
Знaйтe ĸaĸвo нe знaeтe!!!
"Нямa нищo лoшo в инвecтитopитe, ĸoитo ca нaяcнo, чe "нe знaят нищo" и гo ocъзнaвaт. Πpoблeмът e ĸoгaтo cтe "нищo нeзнaeщ" инвecтитop, нo cи миcлитe, чe знaeтe вcичĸo..."fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
“Градус” АД уведомява, че на 15.11.2018г. е проведено Общо събрание на акционерите на „Градус -98” АД, на което е взето решение част от печалбата за 2017г. на дъщерното дружество да бъде разпределена под формата на допълнителен дивидент. В резултат на взетото решение, „Градус” АД като мажоритарен акционер на „Градус-98” АД ще получи допълнителен дивидент в размер на 2 498 350 лв.
Сякъш не е зле според мен.......!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеНе се притеснявай за мен Минали са едва няколко месеца от ИПО-то.
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеДа, факт е че сега можеше да купя на по-добра цена, но такива са реалностите.
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеВътре ще съм евентуално ако продам на тези цени, докато държа, тази загуба е само виртуална.
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеЖив и здрав.
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеЩом чуждия неуспех ти носи радост, кой съм аз че да те съдя Лошото е че това теб едва ли те прави по-богат и успешен...
Тя не е насочена към теб, нито към повярвалите на мажовците! Тя е насочена към мажовците!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Като минаващ и наблюдаващ потъването...
Не съм виновен, че си захапал дървото и си 10% вътре...
- 10 Харесвания
Коментар
-
И как точно дивидента компенсира капиталовата загуба, че не разбрах?!
- 4 Харесвания
Коментар
-
И как точно дивидента компенсира капиталовата загуба, че не разбрах?!fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеДори да има спад и тук, ще е временно.
Моята прогноза е да не падне под 1,60 лв/бр, но да видим.
Успех на спекулантите !!!
какъв метод ползваш?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар