Първоначално изпратено от Boncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Не знам какво мислите вие, ама за мен, това е огромен успех което Градус направиха. Четох едно интервю днес и човека там си го каза много правилно: едно е да набереш 100 мил 2007 година при софикс 2000, друго е да набереш +80 мил при софикс 600 и толкова убит пазар. Аз съм много доволен и дано други компании последват примера и погледнат към БФБ. А това с рекламата беше супер за целия пазар. Много иновативно и положително за всички нас.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнениеКога ще излязат на вторичен пазар?
п.с участвах
Коментар
-
[QUOTE=bertram;n3349365]това, което прави впечатление е че и тук нямаме записал 5%, а малко под 5% - практика, която познаваме от други позиции и която води до поне частично прикриване на структурата на едрите акционери (това при положение, че на ОСА се крие КА и тн) - явно и тук ще е така.
Защо трябва да ги показват?
Ако ги беше подкрепил щеше да се запознаеш с акционерите на ОСА
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетова, което прави впечатление е че и тук нямаме записал 5%, а малко под 5% - практика, която познаваме от други позиции и която води до поне частично прикриване на структурата на едрите акционери (това при положение, че на ОСА се крие КА и тн) - явно и тук ще е така.
Коментар
-
това, което прави впечатление е че и тук нямаме записал 5%, а малко под 5% - практика, която познаваме от други позиции и която води до поне частично прикриване на структурата на едрите акционери (това при положение, че на ОСА се крие КА и тн) - явно и тук ще е така.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеКойто хапна пилета хапнал, от утре вече свинско с зеле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сега за спорта да не почнат да наблюдават как се свлича?
Купувачите бяха до вчера. Който е искал да си купи, си купи.
Днес ще имаме само продавачи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сега за спорта да не почнат да наблюдават как се свлича?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИмам приятели, които са гледали рекламата и искаха мнение. Лично аз не съм записал и съм им казал мнението си. Не знам кой е записал и кой не, но определено повечето имаха намерение до 500 бр да запишат "за спорта"
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнение
Ами не, не те разбрах! По проспект нямат право да продават повече. Колкото продали-толкова! Сега всичко е пазар
Успех на компанията, като покажат резултати ще се включа и аз
Коментар
Коментар