If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То скоро май никой няма да участва в IPO, който е одобрил тази висока цена за IPO очевидно е сбъркал.. Жената ми викаше заеш ли, че ще има IPO - викам, знам. Ми що да не си вземем вика, е ето защо... това обаче не е прецедент, а по-скоро ми се струва правило за съжаление...
Уважавам много конкретиката ти. Въпреки арогантното ти поведение /което е проблем на най-близките ти/, всъщност си доста градивен съфорумец!
Желая ти успех
не виждам нищо арогантно ........ пиша това което мисля и рядко спестявам нещо на околните ......... ако на това викаш арогатност - ок ..... но това не е арогантност, да знаеш
а ти 15% ............ с колко % от портфейла си си се ушил тук? ......... с 15% ли?
Засега съм се ушил с 6% и то предимно от днес. Това е и причината да разпитвам по-подробно. Тъй като не влизам никъде, без да имам възможността да усреднявам .
след като напиша цената на която бих купил тук ще подскочат всички .......... но нека им гледаме сеира
левче е справедлива цена според мен ......... не държа да имам градус в портфейла си ............ така, че и да стане, и да не стане цената лев, няма да се развълнувам въобще
Уважавам много конкретиката ти. Въпреки арогантното ти поведение /което е проблем на най-близките ти/, всъщност си доста градивен съфорумец!
Супер
Кажи сега, Хима го чакаш на 1,15, тук на колко би пазарил?
Моля те да разбереш правилно, интересно ми е твоето мнение и не заяждам.
след като напиша цената на която бих купил тук ще подскочат всички .......... но нека им гледаме сеира
левче е справедлива цена според мен ......... не държа да имам градус в портфейла си ............ така, че и да стане, и да не стане цената лев, няма да се развълнувам въобще
Коментар