If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малииий, на вън каква бичкия идееее,- вие се наредихте пилци да люпите и скуете, -Ха дано... Аз по си падам по препечените ...трътки
Бе не ми е в тайминга
Това навън има потенциал за голяма вихрушка, но все още е рано. Дано се размине.
Малииий, на вън каква бичкия идееее,- вие се наредихте пилци да люпите и скуете, -Ха дано... Аз по си падам по препечените ...трътки
Бе не ми е в тайминга
В смисъл, в условията беше изрично подчертано, че ако се запише цялата емисия в деня на аукциона (предполагам идеята е, че при пълно записване, на практика трябва да има презаписване и респективно неудовлетворено търсене на аукциона), на втория ден може да се пуснат допълнително 6 млн. акции.
В частта с "може", да предположим че нещата са ОК и Ангелови искат да пуснат още акции, но след като не е изпълнено "ако"-то ?
Не знам дали може да се променят условията в движение и дали е редно ?
След като избраха тази за мен лоша форма с аукцион в 1 ден (за мен нормалното беше да си определят емисионна цена и да има период на записване, за да може инвеститорите да решават в движение, вместо този стрес с аукциона за 4 часа), е редно да си спазват правилата, които сами за заложили !
Аз днес (реално както и всички останали) като решавах колко акции и на каква цена да заявявам, вземах инвестиционното си решение на база, че Втори аукцион може да няма.... не е редно да променят правилата в движение !
Никой не променя нищо в Проспекта ясно е посочено количеството за първия и втория ден на аукциона, а това че не си го прочел и не си запознат и коментираш е доста странно!
Браво, тези парички ни ги събраха. Сега започваме да спестяваме за БРЕФ - 40 млн., СФАРМ - 30 млн и за Сирма - 40 млн.
П.П. Статията е "мнението на Мариян". Не е ли етично човекът, чието мнение е толкова важно за тази медия и за всички нас да си публикува портфейла публично? Защо не направи интервю със самият себе си и да обясни какво мисли по въпросите, но с факти? Има и конкретна тема за това - интервюта с ..........
Етично е и, ако паметта не ми изневерява, той го стори наистина преди време. В темата за интервютата. За жалост, той също не е свободен да пише независимо. Ето, моето интервю изобщо не бе допуснато до публикация. Нямаше смислен мотив защо, а "защото така" - явно, някой им оказва сериозен натиск на тези момчета, да пишат в угода на някого и нещо. Нали затова се плаща на медиите, да манипулират общественото мнение.
Затова, не му се сърди. Прави, "каквото трябва". Пази си хляба.
А ние тук, редно е да знаем: Истинските, големи Инвеститори, едва ли се изявяват като коментатори на заплата. Ако ще, и от свободомислие и достатъчни приходи, че да падат дотам, да се занимават с посредствени глупости.
Браво, тези парички ни ги събраха. Сега започваме да спестяваме за БРЕФ - 40 млн., СФАРМ - 30 млн и за Сирма - 40 млн.
П.П. Статията е "мнението на Мариян". Не е ли етично човекът, чието мнение е толкова важно за тази медия и за всички нас да си публикува портфейла публично? Защо не направи интервю със самият себе си и да обясни какво мисли по въпросите, но с факти? Има и конкретна тема за това - интервюта с ..........
чакай избързваш с това ще ги поздравим след третия пореден дивидент над 3.5% (виж скромен съм не 7%, а 3.5%)
песента е за пиленца затова ви поздравих с нея. иначе никола тесла (милко калайджиев) не го слушам
Леле, май силно си запознат с личността му, щом и прякора му знаеш
чакай избързваш с това ще ги поздравим след третия пореден дивидент над 3.5% (виж скромен съм не 7%, а 3.5%)
песента е за пиленца затова ви поздравих с нея. иначе никола тесла (милко калайджиев) не го слушам
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Хаирлия да е ! Дано се справят добре с публичното си представяне и да донесат много радост на инвеститорите. Ако това се случи ще спечелим всички - даже и тези от нас, които не записаха.
Коментар