Имам приятели, които са гледали рекламата и искаха мнение. Лично аз не съм записал и съм им казал мнението си. Не знам кой е записал и кой не, но определено повечето имаха намерение до 500 бр да запишат "за спорта"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
има логикапри 1,300 души персонал, пък и служителите да имат по голяма мотивация да се развива фирмата.
Определено ще се бори за челното място по капитализация при добри резултати. В момента е на 3 то място по капитализация зад Софарма и Химимпорт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнение
Ами не, не те разбрах! По проспект нямат право да продават повече. Колкото продали-толкова! Сега всичко е пазар
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Много е възможно и служители да са, само и само да се върже бройката акционери за Софикса.при 1,300 души персонал, пък и служителите да имат по голяма мотивация да се развива фирмата.
Определено ще се бори за челното място по капитализация при добри резултати. В момента е на 3 то място по капитализация зад Софарма и Химимпорт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Чета аз чета, нали от всички записани, половината са нови (новоиздадени) другите са стари (на собствениците). При положение че не се достигнали на макс записването на предложените за записване.
Значи е имало акции които са били предназначени за раздаване, но не е имало на кого да ги продадат.
Не знам дали ме разбра
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Мажоритарните.
А миноритарните?
Аз не участвах, но се радвам за постигнатият успех. Ще се зарадвам още повече ако са записали и чужденци големите пакети, но ако са само ПФ и то с моите и твоите пари за пенсия, няма да съм хич радостен.
При такива печалби, каквито са представени според мен въобще не трудно да намериш съдружник (инвеститор),но той да е със свежи пари донесени от вън, а не на пенсионерите, които е много вероятно никога да не ги видят вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Имам отразени на платформата 12555542 продадени днес на 1,80....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Имам отразени на платформата 12555542 продадени днес на 1,80....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Много е възможно и служители да са, само и само да се върже бройката акционери за Софикса.
Коментар
-
Собствениците нямат право да продават повече акции! Чети проспекта
Значи е имало акции които са били предназначени за раздаване, но не е имало на кого да ги продадат.
Не знам дали ме разбра
Коментар
-
Коментар
-
А миноритарните?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
След месец отново имаш шанс да се включиш, на собсвениците им останаха непродадени хартии. Интересно на каква цена ще ги пласират, явно искат да се освободят от тях.
П.П.: "Времето е наше" - имаше такъв лозунг на времето
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
Може би служители на фирмата.
Коментар
Коментар