това, което прави впечатление е че и тук нямаме записал 5%, а малко под 5% - практика, която познаваме от други позиции и която води до поне частично прикриване на структурата на едрите акционери (това при положение, че на ОСА се крие КА и тн) - явно и тук ще е така.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеКойто хапна пилета хапнал, от утре вече свинско с зеле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сега за спорта да не почнат да наблюдават как се свлича?
Купувачите бяха до вчера. Който е искал да си купи, си купи.
Днес ще имаме само продавачи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сега за спорта да не почнат да наблюдават как се свлича?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИмам приятели, които са гледали рекламата и искаха мнение. Лично аз не съм записал и съм им казал мнението си. Не знам кой е записал и кой не, но определено повечето имаха намерение до 500 бр да запишат "за спорта"
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнение
Ами не, не те разбрах! По проспект нямат право да продават повече. Колкото продали-толкова! Сега всичко е пазар
Успех на компанията, като покажат резултати ще се включа и аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
има логика при 1,300 души персонал, пък и служителите да имат по голяма мотивация да се развива фирмата.
Определено ще се бори за челното място по капитализация при добри резултати. В момента е на 3 то място по капитализация зад Софарма и Химимпорт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнение
Ами не, не те разбрах! По проспект нямат право да продават повече. Колкото продали-толкова! Сега всичко е пазар
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Много е възможно и служители да са, само и само да се върже бройката акционери за Софикса.
Определено ще се бори за челното място по капитализация при добри резултати. В момента е на 3 то място по капитализация зад Софарма и Химимпорт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Чета аз чета, нали от всички записани, половината са нови (новоиздадени) другите са стари (на собствениците). При положение че не се достигнали на макс записването на предложените за записване.
Значи е имало акции които са били предназначени за раздаване, но не е имало на кого да ги продадат.
Не знам дали ме разбра
Коментар
Коментар