2 260 000лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Това навън има потенциал за голяма вихрушка, но все още е рано. Дано се размине.
Да, техните с питка и масло да ги срещаш;- кратки и полезни, де да имаха като нашите по 36 и най кратки 15месечни
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМалииий, на вън каква бичкия идееее,- вие се наредихте пилци да люпите и скуете, -Ха дано... Аз по си падам по препечените ...трътки
Бе не ми е в тайминга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеДобре де - така и не разбрах, ще има ли утре втори аукцион или не ?
Навсякъде пишат, че ще има, но на какво основание ?
Не е изпълнено условието да са записани акциите на основния аукцион, как ще пристъпят към втори ?!?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Как трябва да стане това ?
В смисъл, в условията беше изрично подчертано, че ако се запише цялата емисия в деня на аукциона (предполагам идеята е, че при пълно записване, на практика трябва да има презаписване и респективно неудовлетворено търсене на аукциона), на втория ден може да се пуснат допълнително 6 млн. акции.
В частта с "може", да предположим че нещата са ОК и Ангелови искат да пуснат още акции, но след като не е изпълнено "ако"-то ?
Не знам дали може да се променят условията в движение и дали е редно ?
След като избраха тази за мен лоша форма с аукцион в 1 ден (за мен нормалното беше да си определят емисионна цена и да има период на записване, за да може инвеститорите да решават в движение, вместо този стрес с аукциона за 4 часа), е редно да си спазват правилата, които сами за заложили !
Аз днес (реално както и всички останали) като решавах колко акции и на каква цена да заявявам, вземах инвестиционното си решение на база, че Втори аукцион може да няма.... не е редно да променят правилата в движение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеБраво, тези парички ни ги събраха. Сега започваме да спестяваме за БРЕФ - 40 млн., СФАРМ - 30 млн и за Сирма - 40 млн.
П.П. Статията е "мнението на Мариян". Не е ли етично човекът, чието мнение е толкова важно за тази медия и за всички нас да си публикува портфейла публично? Защо не направи интервю със самият себе си и да обясни какво мисли по въпросите, но с факти? Има и конкретна тема за това - интервюта с ..........
Затова, не му се сърди. Прави, "каквото трябва". Пази си хляба.
А ние тук, редно е да знаем: Истинските, големи Инвеститори, едва ли се изявяват като коментатори на заплата. Ако ще, и от свободомислие и достатъчни приходи, че да падат дотам, да се занимават с посредствени глупости.Last edited by Pyramid; 19.06.2018, 05:05.
Коментар
-
Браво, тези парички ни ги събраха. Сега започваме да спестяваме за БРЕФ - 40 млн., СФАРМ - 30 млн и за Сирма - 40 млн.
П.П. Статията е "мнението на Мариян". Не е ли етично човекът, чието мнение е толкова важно за тази медия и за всички нас да си публикува портфейла публично? Защо не направи интервю със самият себе си и да обясни какво мисли по въпросите, но с факти? Има и конкретна тема за това - интервюта с ..........Last edited by 15%; 19.06.2018, 02:56.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
чакай избързваш с това ще ги поздравим след третия пореден дивидент над 3.5% (виж скромен съм не 7%, а 3.5%)
песента е за пиленца затова ви поздравих с нея. иначе никола тесла (милко калайджиев) не го слушам
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнение
песента е за пиленца затова ви поздравих с нея. иначе никола тесла (милко калайджиев) не го слушам
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеХаирлия да е ! Дано се справят добре с публичното си представяне и да донесат много радост на инвеститорите. Ако това се случи ще спечелим всички - даже и тези от нас, които не записаха.
поздрав за купонясващите https://www.youtube.com/watch?v=klbLOM6W_WM
Ето нещо по-подходящо!
https://m.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Уточнено ли е окончателно, към какъв % се насочват за дивидента?!
През юли ще покажат отчет за полугодието, през август и консолидираните данни, та ще има и прогнози за доходността)))
Прав си, че имаше немалко сделки с малко бройки. Но то нали и броя на акционерите е важен !? ))
Какъвто и да е %, с тайминга за мен е в кофликт (без подкрепа);- с други думи познати компании могат да ми дадът възможност да затворя продадени с по прилична печалба и переспектива в хоризонта, а не да чакам някой да "брани" цена заради рекламата и "входа"- мерси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
както гласи фундаменталната теория на проф. Каро.
Извън шегата - далече сме от понятието на проф. Каро, Има добър фундамент все пак, а при такъв случай, книжата не се развързват от него.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар