Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Утре мисля, че няма да има ! Само при изкупуване на днешните щеше да има утре ! Някой да ме поправи ако греша !
Коментар
-
Поздравления за заралийте, исках да се включа още като видях сделките в Инфосток, но форума бе забил!
Много приятели казаха че ще запишат по 5-10К...аз самия след Енемона си обещах да видя дали обещанията стават реалност и тогава да ставам акционер дори и с цената на пропусната печалба!
Поздравления за ПФБК и Карол.
Сега предстои по-трудното да изпълнят обещаното по реклами и презентации!
Браво!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
+1
Как да расте пазара в този момент? Кои компании са подценени, за да чакаме да се оценят "правилно"?
Според мен единици и то с малко, но според мен. А целия пазар защо трябва да нараства?
Огледай се е ще намериш отговора. В близки и далечни дестинации.
На втория и третия въпроси - 1.80 е много амбициозна оценка. Представа нямам как фънд мениджърите са защитили пред инвестиционните комитети и риск отделите, порива си да купуват толкова солидни бъдещи очаквания в яйца за разплод и птици. Много ми е интересно, какво ще се случи с онези 10-15 млн. за придобивания например? Точно на този въпрос Ангелов и Бабев увиснаха на сесията - въпроси-отговори. Не ми се иска да продължавам, защото ще излезе че хейтвам, а аз наистина искам да бъде успешно ИПОто. Заради самият пазар. След двете проблемни емисии , знаеш ги кои са, от последната година, само това ни остава - провал и на Градус.
За оценките също не мисля че има смисъл от дискусия. Ти как виждаш СФАРМ на 4.20?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alexander The Great Разгледай мнение
Коментарите ще ги правим след време. Дано се намери потенциал за растеж над тези 1.80. При текущите условия на борсата и оценките на конкурентните ликвидни позиции на БФБ, ще им бъде трудно на Градус. Не забравяйте, че много хора сега се оглеждат за алтернативи на Градус с много по-ниски оценки. Желая успех на Градус. Ангелов , макар и да не отговори на много от деликатните въпроси на презентацията, дава вид на компетентен , балансиран и възпитан мениджър. Надаваме се , въпреки хейт коментарите, че истината е по средата, и компанията има потенциал за растеж и реализируеми намерения. съмнявам се, че нещо ще се промени след края на това ИПО. проблемите на започват и не свършват с Градус и Софарма /нарочените виновници за застоя/
Как да расте пазара в този момент? Кои компании са подценени, за да чакаме да се оценят "правилно"?
Според мен единици и то с малко, но според мен. А целия пазар защо трябва да нараства?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеНикой ли не иска да коментира резултата? Все пак преди половина час приключиха нещата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеНякой има ли намерение да участва и утре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеНикой ли не иска да коментира резултата? Все пак преди половина час приключиха нещата.
За утре остават още 18 млн. акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМного добър обем а казват че пари няма за БФБ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Искахме Давидов, но Инвестора не работеше. Явно от доста напъни на коментатори се бъгна.... пак.
"Микрофона е ваш"
Коментар
Коментар