If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
gross, към момента пазара казва друго... за останалото за прибирането те връщам към това, което съм отговорил горе. БФБ скоро няма да го има с това мислене, как да прецакаме инвеститорите...
Пепе,виж ипотата на Дръвчо,Билборд,Сирма,Треис и много такива ,направи анализ и не ме обвинявай мене за нещата които ще откриеш.Няма
случайни работи .
gross, към момента пазара казва друго... за останалото за прибирането те връщам към това, което съм отговорил горе. БФБ скоро няма да го има с това мислене, как да прецакаме инвеститорите...
много ме коваха, че хейтя тук, но искрено се надявам да бъркам в преценката си за мажовците и целта им. Ако това ИПО не е успешно (успешно за хората доверили се и купили на 1.80)... нищо добро не ни чака на БФБ в идните няколко години.
ако може да има някакво успокоение е , че обемът изтъргувани книжа тук е малък в сравнение с обмеа на ИПО-то.. та едно подбиране би могло да върне цената бързо на 1.80...това чисто хипотетично, защото изтърват ли го по-надолу...всяко подпиране ще се ползва от определени инвеститори да се измъкнат по терлици в случай, че са загубили довери в дружеството...или по други техни си съображения.
успех
ами то многото акции закупени при ИПО-то са в ръцете на институционалните .......... добре, че те не са започнали да продават...
ти мислиш ли за нормално преди 4 месеца да купуват институционалните и след 4 месеца да продават? ......... все едно признават, че нищо не разбират или все едно признават, че са взели пари под масата за да набутат тук "чужди пари"...
==============
бях ти пратил съобщение на лични миналата седмица ..... не знам дали си го получил
То скоро май никой няма да участва в IPO, който е одобрил тази висока цена за IPO очевидно е сбъркал.. Жената ми викаше заеш ли, че ще има IPO - викам, знам. Ми що да не си вземем вика, е ето защо... това обаче не е прецедент, а по-скоро ми се струва правило за съжаление...
+1 лайк от мен
поставих този въпрос: "при кое ИПО инвеститорите спечелиха през последните 10 години?"
отговора в темата "оптимизъм на бфб" беше: "при алтерко веднага след ИПО-то продадохме"
аз питам за позицията на инвеститора на БФБ, а те ми отговарят от позицията на спекуланти, че спечелили от спекула един единствен път за 10 години
Жената беше чула по тв. или радио... някъде от медиите. Оракулът съм аз Това, че следва тренда си е твое виждане Моето е различно. А именно, че IPO та в бг в повечето случаи излизат надценени...
Не е надценено,просто се действа на принципа ,че много пари за прибиране има тука.
Жената беше чула по тв. или радио... някъде от медиите. Оракулът съм аз Това, че следва тренда си е твое виждане Моето е различно. А именно, че IPO та в бг в повечето случаи излизат надценени...
То скоро май никой няма да участва в IPO, който е одобрил тази висока цена за IPO очевидно е сбъркал.. Жената ми викаше заеш ли, че ще има IPO - викам, знам. Ми що да не си вземем вика, е ето защо... това обаче не е прецедент, а по-скоро ми се струва правило за съжаление...
Таз жена ти голем оракул на обратно, нещо за някой немски компании който се сдухаха много повече не ли е казала или за фейсбука.
Акцията просто следва глобалния тренд на долу и настрани,
много ме коваха, че хейтя тук, но искрено се надявам да бъркам в преценката си за мажовците и целта им. Ако това ИПО не е успешно (успешно за хората доверили се и купили на 1.80)... нищо добро не ни чака на БФБ в идните няколко години.
ако може да има някакво успокоение е , че обемът изтъргувани книжа тук е малък в сравнение с обмеа на ИПО-то.. та едно подбиране би могло да върне цената бързо на 1.80...това чисто хипотетично, защото изтърват ли го по-надолу...всяко подпиране ще се ползва от определени инвеститори да се измъкнат по терлици в случай, че са загубили довери в дружеството...или по други техни си съображения.
Коментар