Първоначално изпратено от tany tan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнение
А това какво означава? http://www.infostock.bg/infostock/co...wStatement/GR6
Имам предвид годишия отчет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Имам предвид годишия отчет.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеМариета Бабева е назначена за Директор за връзки с инвеститорите
Коментар
-
Специално при планината, има едни милиони, които ще останат непотърсени, и се надявам да компенсират спадащите приходи и печалба. 20 стотинки дивидент да плащат, все е файда. ХЕС малко ме притеснява, но не смятам да продавам. Радвам се че поне не "пълних" М+С Хидравлик, когато започнаха да правят врътките с евтините акции... Надяваме се Градус да е "друга бира"...
Ако това те успокоява ,- нямаш ядаве с ХЕС, което не значи че ще ги нямаш и с управата!- тука че не ми се рови - кой знае на коя страница е изпаднала...
-"Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета16:57
Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за ноември 2019 година – брутна печалба в размер на 505 хил. лева и с натрупване 5032 хил. лева от началото на годината. Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец ноември 2019 година в размер на 5395 хил. лева и с натрупване от началото на годината 58504 хил. лева, което представлява ръст от 0,44% на годишна база. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец декември 2019 година в размер на 3086 хил. лева, с което очакваме годишните продажби да достигнат 61590 хил. лева."
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Надявам се и по време на криза да се яде. Не както изядох дървото със Стара Планина и дъщерните.
Коментар
-
Доста добър пакет. Браво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеИ аз вече съм акционер тук. Взех 8077 бр. на средна цена 1.645. Дано е за добро. Отивам да пазарувам пилешко от магазина, за да помагам на компанията
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеИван Ангелов Ангелов 714 642 лв. @ 1.67
- 1 like
Коментар
Коментар