На Общо събрание на акционерите на дъщерното Градус-98 АД е взето решение за разпределяне на част от неразпределената печалба за 2018 г. в размер на 2 000 000 лева. В резултат от взетото решение, Градус АД, като мажоритарен акционер на Градус-98 АД, ще получи дивидент в размер на 1 998 680 лева......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Аз самия съм написал, че цената не е мръднала от ИПО-то, като включим дивидента. Пазара така е преценил,така да бъде. Разбира се че може и да е по-добре, но както колегата по-горе писа, при потъващ пазар последната година-година и нещо, нулева доходност не е толкова зле. Оставам оптимист и съм доволен, защото обещанията и заявките се спазват към момента. Дружеството увеличава оборота и печалбата, и рано или късно това ще се отрази в цената на акцията. Все пак е заявено че печалбата ще се връща към акционерите под формата на дивидент. Всеки си преценява сам за себе си - ти си доволен че не си влязъл, аз съм доволен че съм. Хубавото е че двамата сме доволни Също не е препоръка.
все пак е хубаво и някой лев да има в кярfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не се заяждам, но не се сещам от какво си доволен???
ИПО-то беше на 1,80 (дано не греша) ...... взели сте 2 дивидента (10 + 2 ст.) ........ сега цената е 1,68 ....... не разбирам от какво си доволен...
година и половина стискате пилетата, а нямате 1 стинка кяр
дано се обърне палачинката и да изкарате някой лев, но не виждам до този момент от кое да сте доволни...
аз пък съм доволен, че не влезнах тук ........ не е препоръка...
Коментар
-
ИПО-то беше на 1,80 (дано не греша) ...... взели сте 2 дивидента (10 + 2 ст.) ........ сега цената е 1,68 ....... не разбирам от какво си доволен...
дано се обърне палачинката и да изкарате някой лев, но не виждам до този момент от кое да сте доволни...
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
И аз съм доволен. Въпроса е че пазара май не го оценява, и реално цената не е мръднала от ИПО-то. Предстои да видим какво ще се случва занапред. Аз си оставам оптимист.
аз пък съм доволен, че не влезнах тук ........ не е препоръка...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнениеОтчетът ми харесва. Общо взето тук само хубави неща: дивиденти, резултати отношение. Хубавото също е и, че пазара е зле. Допълвам!
Без препоръки:
http://x3news.com/?page=Company&BULSTAT=204882907
Коментар
-
Отчетът ми харесва. Общо взето тук само хубави неща: дивиденти, резултати отношение. Хубавото също е и, че пазара е зле. Допълвам!
Без препоръки:
http://x3news.com/?page=Company&BULSTAT=204882907
- 2 Харесвания
Коментар
-
По-същественото за мен е, че от листването си на БФБ, мажоритарния собственик се отнася съвсем коректно и адекватно към по-малките - макар и една от най-младите компании на борсата, вече раздават 2 пъти дивидент в годината. То никога не е късно човек да се оака, но когато има и положителни примери е добре да се казват.... Дано не ги урочасам...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеТука новия дивидент ли са платили.....
Коментар
Коментар