Първоначално изпратено от Bill-bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bocman Разгледай мнениеНа заседаниe на Съвета на директорите на Градус АД, проведено на 14.11.2019г., е взето решение част от неразпределената печалба за 2018 г. на дъщерното дружество Милениум 2000 ЕООД да бъде разпределена на Градус АД, в качеството му на едноличен собственик на капитала, под формата на дивидент в размер на 3 000 000 /три милиона/ лева.
- 1 like
Коментар
-
На заседаниe на Съвета на директорите на Градус АД, проведено на 14.11.2019г., е взето решение част от неразпределената печалба за 2018 г. на дъщерното дружество Милениум 2000 ЕООД да бъде разпределена на Градус АД, в качеството му на едноличен собственик на капитала, под формата на дивидент в размер на 3 000 000 /три милиона/ лева.
Коментар
-
На заседаниe на Съвета на директорите на „Градус“ АД, проведено на 11.11.2019г., е взето решение част от неразпределената печалба за 2018г. на дъщерното дружество Жюлив ЕООД да бъде разпределена на Градус АД, в качеството му на едноличен собственик на капитала, под формата на дивидент в размер на 1 000 000 /един милион /лева.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Abdulamar Разгледай мнение
Привет,
Извинете за глупавия въпрос, но колко е EPS за градус Q3 2019 ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Abdulamar Разгледай мнениеПривет, колко често изплащат девидент на година ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Смятам че е такава, само до някаква степен. Все пак без храна не става, но някаква част от населението ще мине на по-евтина алтернатива при спад на доходите. И все пак бизнеса им е диверсифициран, и може да се каже че може да се определи като умерено анти-циклична
Извинете за глупавия въпрос, но колко е EPS за градус Q3 2019 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
За мен да. Аз гледам друг производител на пилешко в момента, и мисля да купувам. Там дивидентната доходност е 6,27 %. За година акцията им е с 30% надолу и за момента показателите им са много по добре от GR6.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеБихте ли определили Градус като антициклична компания? Каквато и криза да настане народът все нещо трябва да яде все пак.Last edited by Minka; 03.11.2019, 09:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Ще помисля. Благодаря. И слагай главни букви за тежест.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
напълно сериозно ти отговорих ...... макар и в шеговит тон
ако искаш се наспи и утре (или някой друг ден) пак помисли дали няма цикличност при болестите по животните отглеждани за изхранване на хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Питах сериозно. Знам, че обичаш шегите. Иначе остроумна шега.
ако искаш се наспи и утре (или някой друг ден) пак помисли дали няма цикличност при болестите по животните отглеждани за изхранване на хоратаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар