Аз няма да участвам "сериозно" тук, тъй като смятам, че са доста напудрени данните за печалбата и мисля, че догодина тя ще бъде доста по-малка, дори след усвояването на парите. Въпреки това е тъпо човек да бъде преднамерен, да осъжда хората предварително и ще си взема минимално количество, колкото да покажат брой акционери и да влизат в Софикс. След време като/ ако спечелят доверие ще бъде различно. Успех им пожелавам!
П.П. Мисля също така, че биват упреквани доста повече от необходимото. Не знам дали продуктите са им добри или лоши, но на практика това няма значение. В такъв свят живеем и за да оцелееш трябва да се съобразяваш и разбирам дори да са им отвратителни месата. Това е все едно да се говори, че не трябва да имаш акции от кока-кола примерно само защото обичаш здравословния начин на живот. Несериозни аргументи са това според мен.
П.П. Мисля също така, че биват упреквани доста повече от необходимото. Не знам дали продуктите са им добри или лоши, но на практика това няма значение. В такъв свят живеем и за да оцелееш трябва да се съобразяваш и разбирам дори да са им отвратителни месата. Това е все едно да се говори, че не трябва да имаш акции от кока-кола примерно само защото обичаш здравословния начин на живот. Несериозни аргументи са това според мен.
Коментар