Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Last edited by Грую Груев; 10.01.2023, 13:58.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
По коя акция плюеш най много? Да огледаме какво може да даде
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тцъ, гледам къде са спекулантите, ерго къде ще падне, ако няма помпене от мажото. Прекрасен пример е Яйчарската акция от мината година - можеше да видиш къде беше акцията като очаквания, да видиш къде е сега и да анализираш защо е там. Класацията на Биг на мен лично ми помогна да разтоваря 5 цифрено количество от старите акции на сегашни цени около 2,50-2,60 (на малка загуба), след като ги бях купил с цел спекула (не от ИПО-то, в което не участвах). За което му благодаря - има две неща, които движат пазара у нас - спекулантските нагласи (което научавам от Биг и неговите анкети) и помпещия мажо (което се установява с малко търговия). освен ако си нямаш телефон де, тогава разбираш всичко предварително - ти знаеш най-добре
Форума години наред се справя по добре от индекси и профита, ама ти го ползваш като контра индикатор! Където имало спекуланти щяло да падне, пък ако не падне не че ми е грешна логиката, просто мажо се набърка. Браво.. продължавай да си кон с капаци и после се чуди що не вървят нещата!
п.п. забеляза ли че Топ 3 и миналата година е бил същия, но в друг ред.. помисли над това!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Какъв ти е извода груйка.. колкото повече плюя по една акция, толкова по-високо е тя в Топ 10 на форума!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Удивително следоватвлно е точно по същата логика ситуацията при бреффф
При спад От 2,40 до 2 кинта .... 20% спад. Удивително е доверието в бреф фф
- 5 Харесвания
Коментар
-
Прекрасна инициатива, както винаги. Мога ли само да помоля, ако не е огромна трудност, при темата за доверието, като направиш финалната табличка, да сложиш индикативно и средната стойност на доверието към мажовците в съответната компания в накетата миналата година по това време. Моето брефче няма мажовци, ама нищо, няма да издребнявам Иначе е удивително (или не), колко високо е доверието в Алтерко? И това при спад от 20% на годишна база...
При спад От 2,40 до 2 кинта .... 20% спад. Удивително е доверието в бреф ффLast edited by AF Debugger; 09.01.2023, 18:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Last edited by Грую Груев; 10.01.2023, 13:59.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Страхотна класация - препоръчвам на всички да прочетат блога на Биг - инфото вътре е максимално полезно и синтезирано. Аз лично си направих своите изводи за нагласите на народонаселението на БФБ. Мерси!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТоп 10 поскъпващи акции за 2023 година на Форума на ИнвесторБГ
Цялата информация е в линка. Иначе класацията на първите 10
1 DUH Доверие Обединен Холдинг АД 2 AGR Агрия груп холдинг АД 3 A4L Алтерко АД 4 11C Илевън Кепитъл АД 5 BREF Фонд за недвижими имоти България 6 SFA Софарма АД 7 BSE Българска фондова борса АД /БФБ/ 8 IMP Импулс I АД 9 BDT Биодит АД 10 ATER Адванс Терафонд АДСИЦ
Гласовете за Софарма варанти съм ги приравнил към Софарма.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
В тази класация има спорни позиции, но 2 от тях направо ме изумиха. За Софарма групата може да се спори, за Агрията, за Алтеркото и т.н. МОЖЕ да се спори. Не виждам обаче абсолютно никаква логика Чайкафарма да попадне там, както и каза колегата вчера как може Илевън да го няма, а Дрон да е даже напред ! Ето за тези две позиции според мен не може дори да се спори, който и каквито виждания и очаквания да има за бъдещето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ класацията за 2022 - виждате ли разлики с 2023?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеАз пък се кефя, че трейдинга пак става харесвана акция
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Гледам че освен Бреф, са разкарали и Илевън...
Гуеми са
хлъц
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТази година общо 22 участници в миналогодишната прогноза са били индекса BGTR30 от общо 38
Публикувам само победителите, както и миналата година. Трябва да се има в предвид, че взимам средно аритметичната доходност с дивидента от миналата година на десетте позиции с равни тегла без да взимам в предвид мястото им в личното подреждане. Ако се дадат тегла ще е различно - примерно за първо място 10 , за второ 9 и тн
Вижда се че при падащ пазар при СОФИКС пак има разнообразни печеливши стратегии, защото 18 акции от 58 общо предложени, са дали доходност над 7.1%
1 petyob 29.0% 2 Майната 22.9% 3 Ivo Orozov 19.2% 4 mancev 17.8% 5 Etihad 16.1% 6 Rinvestor 15.8% 7 Iliya Angelov 14.5% 8 unsworth 14.3% 9 BSE 14.2% 10 mapadona 14.1% 11 puf paf 13.9% 12 inta53 13.7% 13 pepe1234 13.6% 14 Светлин Колев 12.6% 15 Nostradamus 12.3% 16 wild at heart 11.7% 17 Грую Груев 11.2% 18 ka64abezgue 9.8% 19 bertram 9.4% 20 dici 8.6% 21 Батя 8.2% 22 tony1975 7.5%
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар