Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
- 1 like
-
Топ 10 поскъпващи акции за 2023 година на Форума на ИнвесторБГ
Цялата информация е в линка. Иначе класацията на първите 10
1 DUH Доверие Обединен Холдинг АД 2 AGR Агрия груп холдинг АД 3 A4L Алтерко АД 4 11C Илевън Кепитъл АД 5 BREF Фонд за недвижими имоти България 6 SFA Софарма АД 7 BSE Българска фондова борса АД /БФБ/ 8 IMP Импулс I АД 9 BDT Биодит АД 10 ATER Адванс Терафонд АДСИЦ
Гласовете за Софарма варанти съм ги приравнил към Софарма.Last edited by BigBear; 07.01.2023, 15:45.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Портфейл на Форума 2022 и временен резултат
Доверие в мажоритарите и мениджмънта 1Q 2023 и временен резултатLast edited by BigBear; 07.01.2023, 01:11.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Разбира се, хубаво е да има по-голям принос.
Ето и моята десятка:
1. Адванс Терафонд АДСИЦ ATER / 6A6
2. Българска фондова борса АД BSE
3. Фонд за недвижими имоти България BREF / 5BU
4. Илевън Кепитъл 11C
5. Дронамикс Кепитъл DRON
6. Ейч Ар Кепитъл HRC
7. Импулс I IMP
8. Алтерко АД A4L
9. Агрия Груп Холдинг AGH / A72
10. Първа инвестиционна банка FIB / 5F4
Част от мотивите - дивиденти, бизнес, по-голям риск и еврозона.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колеги, до тук има 38 прогнози. От класираните над индекса в последните 2 години не са ми дали прогноза
sirFaith
hamorphis
Etihad
puf paf
pepe1234
Свилен Колев
Nostradamus
Bill-bg
mathematician
Много е желателно, с цел подобряване качеството на общата прогноза да участвате... Все пак и тази година е добре да спечели форума нали!
Ще съм и благодарен, ако ползвате последните кодове на борсата.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Пробвам две нови за мен функции в Сървей - попълва се само днес
БФБ през 2023
ПП въпросите тип плъзгач не работят както очаквах. В точкуването на отговорите има полза, но настоиването им е магия. Идеята беше да мери оптимизма като общо за всички отговори на участника... Като цяло бъдете снисходителни към резултатите. Поне за Дронамикс и Елевън има ясно мнозинство...
РезултатLast edited by BigBear; 06.01.2023, 15:56.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеB.Graham - очаквам и твоята прогноза ...
Life won't wait for you.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеето и моите 10 цента:
1, AGH Агрия - много активи и голяма печалба
2. FIB ПИБ - много активи и голяма печалба
3. SGH - Сирма, липса на (кофти) мажоритар и възможност за растеж
4. CCB - много активи и голяма печалба
5. CHIM - много активи и голяма печалба
6. BSE - монополист
7. BREF - много активи и липса на (кофти) мажоритар
8. SFA - допълване до 10
9. ODES - допълване до 10
10.ZHBG - допълване до 10
Аз предлагам правилата да се променят - вместо да се да се мъчат хората да допълват до 10 (което си е противоестествено за инвеститорската логика) да участват с по-малко на брой и да се взима средно аритметичното от тях, Или поне да може да слагат "Х", като нямат желания за повече и тези хиксове да се смятат с нула.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОтделно три профита за сложили ДроКапитал а 11С ги няма никъде.... Не съм особено умен и затова попитах няколко пъти, но никой не ми отговори на прстичък въпросец....Как ДроК ще е по-добре след като /ако дрона литне и кацне/ 11С има В ПЪТИ ПОВЕЧЕ акции и ще получи В ПЪТИ ПОВЕЧЕ пари, които пари ще разпредели между В ПЪТИ ПО-МАЛКО на брой акции.....Не броя факта, че 11С не е само ДроГлобал.....
Та толкова за "професионалистите"...
P.S.Все пак ще съм благодарен ако някой ми обясни защо и как се забуждавам за тия съждения по-горе....Най малкото, който ме питал винаги съм се старал да помагам...
Коментар
Коментар