@Спекулант79 - Доходът на твоя избор е 25.3% до тук. Имаш само две губещи прогнози - Агрия и ЦКБ. Провери си формулите на ексела...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеИскам да кажа, че това го правя насила Исках да участвам с 3 акции, но заради BigBear ще участвам с 10
Алтерко
Доверие Обединен Холдинг
Агрия груп холдинг
Софарма Трейдинг
Адванс Терафонд
Българска фондова борса
Фонд за недвижими имоти България
Софарма
Централна кооперативна банка
Първа Инвестиционна Банка
моите фаворити +0.11%
фаворитите на форума -0.06%
фаворитите на брокерите -0.22%
кажи-речи игра в центъра
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Поздравения и от мен за труда! Вдъхновяваш!
п.п. Аз все пак след 4 месеца извън форума си върнах ника и ще взема пак да се включвам.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТоп 10 поскъпващи акции за 2023 година на Форума на ИнвесторБГ
Цялата информация е в линка. Иначе класацията на първите 10
1 DUH Доверие Обединен Холдинг АД 2 AGR Агрия груп холдинг АД 3 A4L Алтерко АД 4 11C Илевън Кепитъл АД 5 BREF Фонд за недвижими имоти България 6 SFA Софарма АД 7 BSE Българска фондова борса АД /БФБ/ 8 IMP Импулс I АД 9 BDT Биодит АД 10 ATER Адванс Терафонд АДСИЦ
Гласовете за Софарма варанти съм ги приравнил към Софарма.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеДа, много е полезна обобщената информация. Мерси BigBear! Само да отбележа, че няма логика доверието в мениджмънта на Сирма в края на 2022 година да е по-нисък от 2021, макар и с малко. Цената се вдигна много, продадоха се активи, които са над пазарната капитализация. Някой да вижда логика?Last edited by BigBear; 10.01.2023, 19:48.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ами те на практика са на загуба от сделката.......
ПП. Все едно сега да купят ПИБ за 1 милиард и доверието да падне.Last edited by petyob; 10.01.2023, 14:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеДа, много е полезна обобщената информация. Мерси BigBear! Само да отбележа, че няма логика доверието в мениджмънта на Сирма в края на 2022 година да е по-нисък от 2021, макар и с малко. Цената се вдигна много, продадоха се активи, които са над пазарната капитализация. Някой да вижда логика?
Коментар
-
Да, много е полезна обобщената информация. Мерси BigBear! Само да отбележа, че няма логика доверието в мениджмънта на Сирма в края на 2022 година да е по-нисък от 2021, макар и с малко. Цената се вдигна много, продадоха се активи, които са над пазарната капитализация. Някой да вижда логика?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ехе, Франция. Сигурно харчиш дивидента от Бреф, или от капиталовата доходност там... Само да попитам, аз трябва ли да споделям къде се намирам, когато пускам пост във форума?
какъв е смисъла да ходи тук и там, ако не се похвали
те и кифлите затова ходят в дубай и по топлите острови- да пуснат някоя снимка в инстаграм
- 6 Харесвания
Коментар
-
Last edited by Грую Груев; 10.01.2023, 13:57. Причина: Извинявам се за спама на Биг и съжалявам, че се подведох по тролщиниNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Забеляза ли, че в топ 5 винаги има доверие, алтерко и Софарма при профитата - помисли над това у после пак ще си говорим за смс, коленце, адепти и яхти. Спекулантите на бфб са като рибките-чистачи, паразитиращи около акулата, без нея са нишо - хайде отречи акулата по горните позиции. Това не е устойчиво и следва крах - неизбежно е. Айде поздрави от Франция от коня с капаци - парите са да се харчат
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАйде поздрави от Франция от коня с капаци - парите са да се харчат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не си схванал поста.. прочети още няколко пъти и опитай пак
Благодарение на Груйката беше удивително да видя в класацията бреф, който е с 20% спад при положение че е адсиц все пак. Адсиците би трябвало да са най-стабилните акции нали. Но Спадането е същото като при алтерко, следователно алтерко хем е ръстова акция, хем се държи стабилно като адсиц, при спад на индекса - също толкова стабилно като бреф. Значи няма смисъл да се държи бреф и за предпочитане е според мен да се държи алтерко вместо брефLast edited by AF Debugger; 09.01.2023, 18:42.
Коментар
Коментар