БРАВО БИГ- ВЕЧЕ ТИ ИЗПРАТИХ ПРОГНОЗА
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеА как се е справил форумът с прогнозата за 2012, която вече изтича и може да се направи равносметка
Коментар
-
Дойде време за годишната класация на форума. Стартирам вътрешно форумно допитване за топ 10 акции на форума на 2013 година. Пратил съм лични съобщения на всички предишни участници и активни напоследък в темите за акциите, но ще приемам и други прогнози, защото със сигурност съм пропуснал някого, като си запазвам правото да не включа нечия прогноза при съмнения за манипулации..
Напомням правилата
Моля подредите Вашето очакване за първите десет най-поскъпнали акции към края на 2013 и Вашите очаквания за 10 най-поевтинели акции за същия период, без да конкретизирате очакваните проценти промяна. Прогнозите могат да бъдат и по-малко от десет, включително и само за една компания. Ще публикувам в форума само обобщени данни, за да се избегне станалата лоша традиция за заяждане с чужди прогнози. Може да ми пращате Вашите прогнози до 30 декември вечерта...Всеки може да си промени прогнозата - подреждането или дори компаниите - до изтичането на крайния срок; като за валидна ще приемам и обработвам само последната получена прогноза.
Благодаря на всички и успехи в живота и инвестициите!Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Здравейте пак. В линка по долу е резюме на двете анкети - за 1Q и 2Q.
Благодаря на всички участвали
Меча сянка върху форума на ИнвесторБГ
или тук
http://bigbearbg.blogspot.com/2012/08/blog-post.htmlLast edited by BigBear; 06.08.2012, 16:18.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеСега е момента да попитам за идеи за други въпроси за септември? Трябва да са за българския капиталов пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение36 са попълнили анкетата. Ударете едно рамо да ги докараме поне до 50
Благодаря!Last edited by iezuita; 02.08.2012, 21:24.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение36 са попълнили анкетата. Ударете едно рамо да ги докараме поне до 50
Благодаря!Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар