IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
    1249 е средното ниво на СОФИКС при което форумът би продал позициите си в български акции.

Таблицата с класацията е тук
    Класация на българските акции 3Q 2014
    Ами да живей 1249! И аз бих продал, като илядим А дано и скоро!
    Благодаря, BigBear

Коментар

• Увеличение на мечите настроения, бичите очаквания макар и по-малки спрямо началото на годината все пак са повече. Силно се забавя се отчитаната честота на търговия спрямо началото на годината. 1249 е средното ниво на СОФИКС при което форумът би продал позициите си в български акции. Желанието да се инвестира значителна част от разполагаемите активи също е намалено. Ако преди две тримесечия 33% от форума бяха готови да вложат на 100 % в български акции сега вече те са 21%

Има леко увеличение на кредитната експозиция, но все пак съществен дял на кредитно купени акции имат едва 8 % от анкетираните. Последният отговор на анкетите е от преди 5 дни така че последвалото покачване на цените на акциите не е отразено в анкетата.

Отново акциите от групата на Химимпорт са с най големи оценки за подцененост, докато дивидентските акции са справедливо оценени като текуща цена според форума. Все пак обаче инвеститорите през това тримесечие заеха силно защитна позиция в покупки на дивидентски акции спрямо началото на годината. Ако тогава намерение за покупката им са заявявали 13 %, то сега са 38 %. Депозитите вече въобще не се споменават – едва в целите на 1 % анкетираните са инвестиция в депозити спрямо 7 % преди година.

Таблицата с класацията е тук

Класация на българските акции 3Q 2014
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        попълнихте ли?
        Не можахме. Вече са закрити. Другия път.

Коментар

Още 10 - 15 попълвания трябват за съпоставимост с предходни тримесечия. В понеделник ще ги затворя и двете анкети. Благодаря на участвалите

Пазарен ветропоказател 2Q 2014

Очаквания за основните български акции 2Q 2014
          попълнихте ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Макар че леко се съмнявам в полезността на анкетите, попълних от уважение към труда и усърдието ти
            Дано повече хора го направят и е по-представително.
            Успех!
            Има много по-голяма полза от анкетите отколкото от нахъсването на тъплата в темите за топливо, холдчето инса и прочее
            Дайте да попълним анкетите да се видим какви сме майстори, че като гледам как котирате адциците там, ...май тълпата търси защита... от какво й трябва да се пази ? .. да не би да е от мечи пазар ... ама как ама що така - в анкетата се вижда
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Тук анкетата поне ще стой по дълго в челото на темата - надявам се...
              Макар че леко се съмнявам в полезността на анкетите, попълних от уважение към труда и усърдието ти
              Дано повече хора го направят и е по-представително.
              Успех!

Коментар

Две регулярни тримесечни анкети да има какво да правите

Очаквания за основните български акции 3Q 2014

Пазарен ветропоказател 3Q 2014
                Тук анкетата поне ще стой по дълго в челото на темата - надявам се...

Коментар

• Още 10 - 15 попълвания трябват за съпоставимост с предходни тримесечия. В понеделник ще ги затворя и двете анкети. Благодаря на участвалите

Коментар

• БРАВО БИГ

Коментар

• Отново дойде ред на поредното преброяване на опмимистите

Коментар

• Готова е класацията на спекулативните и дългосрочни компании към началото на 2014. Най - популярната компания за 2014 година е Химимпорт, догато миналато година е бил Адванс Терафонд.

Класация за най- спекулативни акции на БФБ 2014

Актуални анкети
                        Дивиденски компании на БФБ 2014

Коментар

• Актуални анкети

Спекулативни или дългосрочни 2014
                          Дивиденски компании на БФБ 2014

Резултати от последната анкета
                          Класация на българските акции 1Q 2014

Коментар

• шапкарче, запетайката не видиш ли ,
                            Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Близо 15 милиона си кеширал??/ И още се мъчиш тука? Че аз ако имам толкоз кеш купувам една яхтичка за 3-4 милиона и Средиземноморието е мое!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                              Портфейл на 4ubaka

Стойност на портфейла (лв.)
                              14 923,300КЕШ (лв.)
                              Близо 15 милиона си кеширал??/ И още се мъчиш тука? Че аз ако имам толкоз кеш купувам една яхтичка за 3-4 милиона и Средиземноморието е мое!
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Трябваше и участниците да се постараят да дават само новите кодове. За тях щеше да е по-лесно да ги използват, отколкото за този който ще обработва прогнозите.
                                Правя тази анкета от години, но всеки път получавам информацията в най-различни формати. Понеже пиша на над 100 човека не мисля че ще мога да обясня на всички по отделно как точно ги искам нещата, пък и някак не се получава да имам "претенции" за доброволна анкета...
                                Все пак обаче този начин е по - трудно манипулируем от анонимните анкети, които правя на surveymonkey.com и позволява всеки да си напише каквато компания иска а не да избира от тези които съм посочил по някакъв критерий.

Коментар

Working...
                                X