нагоре!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Докато анкетите са активни текущите резултати се виждат като се натисне линка отново
След това не се виждат, но аз ги обобщавам и пускам таблици за по-лесно разчитане на данните. Преди приключените анкети ги преписвах от софтуера буквално, но интереса беше много по-слаб отколкото към готовите обобщения и за това спрях да го правя защото си е доста работа.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеима някакъв бъг!
Мерси!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Стана време за поредните тримесечни анкети. Три в едно
Портфейл на Форума 4Q 2014
Пазарен ветропоказател 4Q 2014
Очаквания за основните български акции 4Q 2014Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеНека пусне малко въздух и може да стане.
Скоро май не сме правили нова анкета.
Big Bear, Може да пуснеш една след края на отчетите - да видим какви са новостите след 3 месеца неизвестност, дали има някакви съществени промени покрай политическата криза и ктб !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеБилборд.
Скоро май не сме правили нова анкета.
Big Bear, Може да пуснеш една след края на отчетите - да видим какви са новостите след 3 месеца неизвестност, дали има някакви съществени промени покрай политическата криза и ктб !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеКажете някоя недоизбушена позиция на сметка, май пак се плондирваме
Коментар
-
Портфейл на форума 3Q 2014
В анкетата са участвали 106 души, което е леко над средното. Попълвана е само в двата дена през които е била видима в съответната тема на форума.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеСайтът с анкетите заспа - вероятно ще се оправи след малко
Даже в админ панела не мога да влязамненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеМисля да пробвам нов вид анкета
Портфейл на Форума 3Q 2014
Тъй като често казват, че отговорите на анкетата са предопределени от притежаваните портфейли реших да направя анкета, която да следи тъй да се каже портфейла на Форума. Ако има полза от данните ще я поддържам на тримесечна или пък даже на месечна база, иначе ще си остане еднократна.
Благодаря на участвалите в предните анкети!
Коментар
-
Мисля да пробвам нов вид анкета
Портфейл на Форума 3Q 2014
Тъй като често казват, че отговорите на анкетата са предопределени от притежаваните портфейли реших да направя анкета, която да следи тъй да се каже портфейла на Форума. Ако има полза от данните ще я поддържам на тримесечна или пък даже на месечна база, иначе ще си остане еднократна.
Благодаря на участвалите в предните анкети!Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар