Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
БигБеар, работиш на аксес, нали. Използвай новите кодове, като уникални идентификатори за релациите ти между таблиците в базите данни, а старите кодове, които са по лесни за ползване нека да бъдат ползвани от форумците.
Състави една екселска таблица с две колони, нов и стар код, Която да се ползва от всички и ще ти бъде по-лесно
Коментар
-
Портфейл на 4ubaka
Стойност на портфейла (лв.)
14 923,300КЕШ (лв.)
2 897,500Доходност (%)
+49,23
Код Дял от портфейла Брой акции Начална цена (лв.) Последна цена (лв.) Изменение Стойност на позицията (лв.)
CCB 37,79% 4 000 0,817 1,410 +72,48% 5 640,000
FZLES 7,74% 30 34,000 38,510 +13,26% 1 155,300
CHIM 27,74% 2 000 1,050 2,070 +97,14% 4 140,000
MONBAT 7,31% 150 4,750 7,270 +53,05% 1 090,500
КЕШ 19,42% - - - - 2 897,500
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНали!
И аз си знам номера. Много милиционерски е.
Ако си загубя телефона мога да позвъня само на него.
А едно време като набирахме телефонните номера ръчно, знаех стотина телефона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз още не мога да запомня нито един телефонен номер извън моя, какво остава за десетки безсмислени символи с цифри и букви.
И аз си знам номера. Много милиционерски е.
Ако си загубя телефона мога да позвъня само на него.
А едно време като набирахме телефонните номера ръчно, знаех стотина телефона.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
1. Да, NEO e NEOH. Проблемът е че примерно Неохим съм го получил в пет различни формата
3NB-NEOH
Неохим
НЕОХИМ
NEOH
NEO
и това е обичайното подаване на информацията - къде на кирилица, къде на латиница, къде като стар код, къде като нов, къде със съкращения и стават грешки особено като бързам, а днес определено се опитах бързо да свърша с блога... Грешка възниква и когато в кода има смесено кирилица и латиница.
2. UNIC = UPAC
3. 4IDE неправилно съм взел кода на оригинално подадено /Индустриаленкапиталхолд/ което е HIKA
4.2ES = ЕнергоПропродажби което е 4ES
Обикновено давам класацията на още едни очи да я погледнат преди да я публикувам, но този път пропуснах и то си пролича. Благодаря на Знаещ които се оказа, че и Виждащ
В резултат на корекциите NEOH, HIKA, UPAC и 4ES се преместиха по нагоре в класациите но това не засегна топ 20, и намаляха броя кодове от 67 на 63
корекциите са наненесениМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеновите кодове са пълна глупост. Според мен изобщо не трябва да са публични. Още не мога да разбера какъв е проблема на борсата просто да замести за публични цели новите кодове с нещо смислено. Аз още не мога да запомня нито един телефонен номер извън моя, какво остава за десетки безсмислени символи с цифри и букви.
Информацията за Кода трябва да се съдържа в две колони на базата данни: ID и Caption, като АйДи-то е уникално, а Капшъна си е етикет
Коментар
-
новите кодове са пълна глупост. Според мен изобщо не трябва да са публични. Още не мога да разбера какъв е проблема на борсата просто да замести за публични цели новите кодове с нещо смислено. Аз още не мога да запомня нито един телефонен номер извън моя, какво остава за десетки безсмислени символи с цифри и букви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеТой още миналата година каза, че това е проблем, затова трябва да се пускат само новите кодове според мен.
Обаче отдавна е време и Инвестор да пуска само новите кодове, за да не се създава объркване в участниците.
Въпреки че старите са по-изразителни.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение4IDE и 2ES също забелязах, предполагам едното е ИХЛБЛ, а другото енерго-про мрежи, зависи къде е грешката може и да е продажби, но него го има по-нагоре, но и 2EG го има по-нагоре, остава долното да е Енергони
освен това има NEO и NEOH, кое е вярното за неохим и кое е другото?
какво е Unic?
ако 4IDE е ихлбл, самото ихлбл го има нагоре в класацията, възможно е и неохим да е дублирано и така се променя класацията, същото е и с енерго про. предполагам, че се е получило, защото в съобщенията си до голямата мечка всеки си слага каквито си иска кодове и имена
Коментар
-
4IDE и 2ES също забелязах, предполагам едното е ИХЛБЛ, а другото енерго-про мрежи, зависи къде е грешката може и да е продажби, но него го има по-нагоре, но и 2EG го има по-нагоре, остава долното да е Енергони
освен това има NEO и NEOH, кое е вярното за неохим и кое е другото?
какво е Unic?
ако 4IDE е ихлбл, самото ихлбл го има нагоре в класацията, възможно е и неохим да е дублирано и така се променя класацията, същото е и с енерго про. предполагам, че се е получило, защото в съобщенията си до голямата мечка всеки си слага каквито си иска кодове и именаLast edited by znae6t; 13.01.2014, 18:06.
Коментар
-
Доста се забавих тази година. Все пак обаче данните са към края на миналата година и не отразяват поскъпването от тази. Благодаря на всички участвали и се извинявам за закъснението още веднъж.
Тази година компанията, за която няма консенсус на къде ще ходи е Петрол - участва в очакванията за най-поскъпнала и едновременно с това за най-потенциално падаща акция. Очакванията като цяло са по-скоро позитивни за годината и често форумци са отказали въобще да опитват да прогнозират поевтиняващи акции.
Фаворити на форума за поскъпване и понижаване към края на 2014Last edited by BigBear; 13.01.2014, 16:07.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар