IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Павел Влахов Разгледай мнение
    ТИче и се неспира, върти се даже и магия прави...Що е то?
    ​​​​
    - Фърлидатор. Или "Фърли-на-тор", веки забравихъ. Абе, няк'ъф " "разбирател" ли беше, разбухвател ли...

    Коментар


    • ТИче и се неспира, върти се даже и магия прави...Що е то?
      ​​​​

      Коментар



      • Тошо, Тошо, Тошооооо...отъркахме се в ебаси "капацитетите и умовете". Сега няма измиване, изпиране и сума ти топла вода ще изразходим, а няма Икономайзер отдолу... Замириса на "ум и компетенция" от друго ниво...Ридая да знаеш, осъзнаваш ли какво е да срещнеш такъв "лъч на надежда и проницателност". Много сме малки за тях, а те са толкова големи...в хралупката си. Живеем в оксиморон. Баси колко са умни...
        Last edited by Павел Влахов; 18.04.2020, 02:19.

        Коментар


        • Обаче, ще се смиля: ще предположим, че вътре в "тръбичката", водата се движи надолу с между 0,2 и 0,4 g ускорение, първите няколко см а после-равномерно. Да смята, великият цитатор на " Фурие". И, както казват комшиите, като видят някой да се пъне,
          - Хади бакалъм!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

            Мъничко.
            Много го мъчиш обаче... Сън не го лови, напъва се, опитва, обаче все стига до задънена улица. Завалията, взех да го съжалявам вече. Представяш ли си ако знаеше в действителност как стоят нещата...Взех да го съжалявам вече, явно никой не му е обръщал толкова внимание през целия му живот.
            Last edited by Павел Влахов; 18.04.2020, 01:33.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

              Мъничко.
              Два-три?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
                Ми кажете колко микрона са?
                Мъничко.

                Коментар


                • Ми кажете колко микрона са?

                  Коментар


                  • Любопитен ми е коментарът на Бонвиван и на Матеев върху поста ми веднага след падането на бана, следобед (оня, дългия,с разбиването по точки).

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
                      Ами тогава защо не инвестирате в продукта, само едни 200-300К, а пазарът е за милиарди?
                      Лелеййй, какви „мъдри” въпроси задавал нашия. А на теб защо гърбът ти е отзад?

                      Коментар


                      • Към "sando-вци", "валидатори" и подобни скрити субекти...с изключение на г-н Матеев, защото той не се крие. Излиза с името си и е открит, поне аз това видях досега. Чест и почитания, за което! За "онези", които не смеят да се покажат, хайде най-после да кажат кои са и какво правят и да се появят на живо. Нали сте страшни умове, капацитети, върли критици, анализатори и коментатори....ок, лошо няма. Не ми пречи, говорете си. Аз съм доказал, че правя продукти, но ще ми е много сложно да го обхвана и колко са доволните клиенти, които са ме търсили и след години. Малко прозвуча като "перчене" и "хвалене", но какво от това...истината не трябва да се премълчава. За собствени продукти и изделия също мога да говоря и дори какво подготвям сега и за какви клиенти и пазар, но няма смисъл. Имам достатъчно неща, които трябва да правя и стратегия, която да следвам...Нищо, че е брутално времето, което настъпи, аз съм си създал добра стратегия за моята диверсификация, така че не ме мислете... Дори и за скромните 16 години на пазара, съм си преживял моите моменти и неща, които съм ги преодолявал. Стига човек да има идея какво прави, защо и каква му целта.


                        Това кой съм и какво правя, го знаят точно тези, които трябва, а те хич не са малко. Идея си нямате колко добавена стойност правя и за колко хора съм я създавал през годините и продължавам да го правя. Освен в мои проекти - също с услуги, в разработки с партньори и какво ли не още...В уеб сайта и социалните мрежи, които ще публикувам за пореден път, има за цел да се изясним един път завинаги кой е "Павел Влахов". Хвалене не търся, изобщо не ме интересува мнението тук, защото пазара и клиентите са ми отговорили отдавна. Тях няма как да ги разубедите, защото няма и как. Доказвал съм и продължавам да го правя, така че не ме притеснява някой, че се изказал, и то точно тук... Реклама грам не търся, след като знам, че тук няма смисъл да я правя. Който иска нещо ще ме намери и ще работим заедно, иначе всичко друго е "бля-бля-бля". Даже няма ви обърна внимание ако се хванете да анализирате, пичове. Грам няма от какво да ме е срам, защото знам какво правя и какво оставям зад гърба си. Каква репутация и име съм изградил досега при партньори, клиенти и подизпълнители, в процеси и разработка на прототипи и продукти, се знае прекрасно! Пред тези съм се доказал и продължавам да го правя. Ако искате да се покажете и да говорим лице в лице, има други форми да се докажем и ме устройва. Не е проблем. Има телефон в сайта за куражлии, може да се чуем ако толкова искат да разберат дали съм истински и с какво се занимавам.


                        Нищо лично към никой, но след като сте се "напълнили" със знаене и можене, да влезем в един 5-годишен проект и да се пробваме. Навън така се прави, защото знам много повече неща от кухнята, за които хабер си нямате - между 2 и 5 години е, а има и по-сериозни разработки над 5 години. Аз с анонимници не общувам нормално, а само с истински хора. Казах му на Тодор, че темата вече не ме касае, а това какво правим по принцип...С теоретици, които ми говорят с предположения и раздаващи акъл напосоки, които нямат идея и не са виждали нещата ни на живо, няма смисъл...Загуба на време и пространство. Няма какво да коментирам и обсъждам. Редица проекти по 5-6 години съм ги водил, с някои клиенти съм работил и по 8-10 години - проектирал съм, разработвал съм и консултирал, там съм доказал и го правя все още...да не се повтарям. Да не говоря какво и как съм правил и изработвал аз, защото и там имам доказани неща...не ми е сериозно, честно пичове. Ако все още продължавате да си мислите, че Тодор влиза с този профил и че "аз" съм "той" или "той" е "аз", значи имате някакъв много сериозен ментален проблем, какъвто няма да разсъждавам какъв е точно...Имам си своите теории и ще ги запазя за себе си...


                        Понеже много неща не са ви ясни като процеси, етапи и заложени крайни очаквания и резултати, определяне на цели и и приоритети, стратегии и т.н. Единствено изключвам Матеев, защото е единственият тук, който има идея как се прави и как се изгражда един процес...Но го писах вече и в предходни постове, че мога да уважавам, а не да се възхищавам. Малко да изясним нещата, защото има лутания и празнодумие все още. Не си правите труда много да четете, гледате и да разбирате, а се вижда и с просто око, а просто бързате да се изказвате адски припряно, но лошото е, че не се усещате какво правите всъщност. Назад в темата и в редица коментари още от самото ѝ начало, точно и ясно беше заявено, че сме двама и сме партньори в този проект!!! Имайте предвид, че освен Тодор имам и други партньори, с които работя, както и с клиенти, специалисти и подизпълнители. Те работят с мен от години и ме познават добре като професионалист и знаят как мисля, как се развивам, какъв съм и как го постигам.


                        Каквото има за гледане е в уеб сайта. Имам и други изделия и продукти в хиляди бройки - в чужбина и тук, но няма да ви угодя, защото съм подписал редица споразумения за конфиденциалност, така че толкова по тази част...Каквото съм публикувал в сайта го разглеждайте ако искате, ако пък не искате...си е ваш проблем. Стига сте се излагали - за това кой съм, реален ли съм и какво правя. Няма да говоря за моите успехи и потенциал, както и какво ще правя и защо, защото те се знаят...от пазара и клиенти. Те са ми дали и продължават да ми дават реална и истинска оценка, а аз нея ценя. Позволявам си да говоря, защото знам какво ми е минало през ръцете и главата като типове продукти, проекти и реално изработени изделия в хиляди бройки. Те се при клиенти и на пазара. Също какво съм проектирал и колко консултации съм направил и как съм успял да насоча хора, които са си реализирали под една или друга форма продуктите. По-добре да не изпростяваме повече. Това е като цяло. Да се знае, че сме различни хора и кой съм всъщност:


                        https://solo-form.com/

                        За Solo - https://solo-form.com/za-solo/

                        Проекти - https://solo-form.com/proekti/

                        Проектен процес - https://solo-form.com/uslugi/

                        Блог - https://solo-form.com/statii/



                        Facebook - https://www.facebook.com/soloformdesign/

                        Instagram - https://www.instagram.com/solo_form/

                        LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/solo-form/

                        Pinterest - https://www.pinterest.com/solo_form/
                        Last edited by Павел Влахов; 18.04.2020, 01:00.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от kpendashev Разгледай мнение
                          Здравейте, аз съм виждал установките и те действат, вярно непознати са като всички нови неща но са работещи. Познавам и двамата автори и им желая успех. Поздравления с празника на всички и успехи.
                          Ами тогава защо не инвестирате в продукта, само едни 200-300К, а пазарът е за милиарди?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение

                            Като правиш втория клип е хубаво водата да тече по-силно както е в реалния живот. С едва цъцреща струйка като в първия клип резултата не е коректен. Ако искаш да си точен, направи няколко варианта с различен дебит на водата за да се види има ли разлики в ефективността на уреда според интензивността на струята (слабо, средно като за миене на чинии, и силно като за плакнене на чинии).

                            А потребителите Павел и тоя другия дето уж те познавал са създадени и двата 2017 година и са писали само в тази тема. Случайност? Не мисля! Създал си ги ти, за да си пишеш от тях. Шизофрения
                            1.Разбира се, че зависи от дебита.
                            2.За „шизофренията” - ще ти се.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Прочее, до седмица, ще опитами ново видео да заснема, малко по-добро но, на Гергьовден жив-умрял, връщам котролера, продължавм да ходя на работа и, който дойде след това, ще е в невъзможност да види всичко на живо.
                              Като правиш втория клип е хубаво водата да тече по-силно както е в реалния живот. С едва цъцреща струйка като в първия клип резултата не е коректен. Ако искаш да си точен, направи няколко варианта с различен дебит на водата за да се види има ли разлики в ефективността на уреда според интензивността на струята (слабо, средно като за миене на чинии, и силно като за плакнене на чинии).

                              А потребителите Павел и тоя другия дето уж те познавал са създадени и двата 2017 година и са писали само в тази тема. Случайност? Не мисля! Създал си ги ти, за да си пишеш от тях. Шизофрения
                              Last edited by sando1; 17.04.2020, 17:39.

                              Коментар


                              • Прочее, до седмица, ще опитами ново видео да заснема, малко по-добро но, на Гергьовден жив-умрял, връщам котролера, продължавм да ходя на работа и, който дойде след това, ще е в невъзможност да види всичко на живо.

                                А хейтъри и паразити...ами, винаги е имало и явно, още ще има.

                                Коментар

                                Working...
                                X