Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Цената на тока от АЕЦ Белене ще е е към 6 пъти по-висока, близо до тази на АЕЦ Аккую!
Виждаш ли разликата от 6 пъти в цената или още ще се правим на улави?
Според онази тъпа твоя шега, нека аз да купувам ток от Козлодуй, пък ти от Белене.
За какъв ФЕЦ си дал цена 400 лева? От 2012г ли? Цените им падат главоломно всяка година.
От 2012г ДКВЕР не е издало разрешение за един ефективен наземен голям ФЕЦ.
Но ето цената му преди цяла година за ФЕЦ на покрив
http://www.dker.bg/uploads/reshenia/...es-c9-2018.pdf
Виждаш ли числото 205,99лв което е два пъти по-малко от твоето на 18 стр. за ФЕЦ на покрив до 30КВ което е доста неефективно и скъпо удоволствие. За наземен ФЕЦ цена няма защото няма разрешение за нито един. Дори и тази цена е по-малка от цената на тока от Белене.
Това е за юли 2018-та, а не дори за 2019г. Ти за 2018г още ЩЕ ли използваш? Не знаеш ли в коя година живеем?
Отказвам се да го повтарям повече това, защото ще затъпея. Приемай го ако щеш. Аз го обяснявам за другите всъщност, но който иска вече го е схванал.
Сетих се, много отдавна имах приятел който имаше проблем да чертае съвсем елементарни графики във времето. Имаше и проблем да определя разстояние на око, което се случва по-често при жените. На мене горното ми се струва изключително елементарно.
Коментар