IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скъп ли е наистина ядрения ток

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Чакахме това да каже фоновия специалист-енергетик.

Той прави преносни мрежи на прав ток, като Едисън.
    От 2 дни май не се е появявал, да не е отишъл ба гости на барби да поджитка с новата запорожка

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

По точно сръбска- открива го тесла
      Чакахме това да каже фоновия специалист-енергетик.

Той прави преносни мрежи на прав ток, като Едисън.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Пак не става за 2сек.
        Мъ!
        Че ТЕЦовете отдавна май горят въглищата във вид на прах, който се подава заедно с въздушната струя в печката.
        Мисля, че в този случай паленето надали е много по-бавно, отколкото това на газа.

Освен вярианта а), всички останали би трябвало да се палят почти мигновено.

http://energetika.in.ua/ru/books/boo.../section-2/2-2

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Викаш един такъв никакъв сигурно е Руска измислица
          По точно сръбска- открива го тесла

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            national power - може би има предвид че бързо се стартират газовите турбини за разлика от парните локомотиви.
            Пак не става за 2сек.

Коментар

• national power - може би има предвид че бързо се стартират газовите турбини за разлика от парните локомотиви.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Лично аз имам повече доверие на постоянния ток. Къде-къде по-надеждно звучи, по-достойно, некак си.
                Прав ток, гордо изправен!

А променливия, кво? - ветър го вее на бела кобила. Неска един, утре друг... ненадеждна работа
                Не мож да му има доверие човек - върти-опашка!
                Викаш един такъв никакъв сигурно е Руска измислица
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Пирамида съмнявам се освен ако не отчиташ електромери..
                  Твой проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Теб не те знам какво работиш, мен целият ми живот с електриката е свързан та, задавам въпроси, странно ми звучат приказките Фончови.
                    Пирамида съмнявам се освен ако не отчиташ електромери..

Коментар

Би ли ни разяснил как точно с тоя постоянен ток се компенсират ВЕИ?Много ми е интересно?
                      Лично аз имам повече доверие на постоянния ток. Къде-къде по-надеждно звучи, по-достойно, некак си.
                      Прав ток, гордо изправен!

А променливия, кво? - ветър го вее на бела кобила. Неска един, утре друг... ненадеждна работа
                      Не мож да му има доверие човек - върти-опашка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп
                        Събрали сте се тримата спицялиста да дрънкате за неща от нищо не разбирате.
                        Пък в оная тема оня с пенцийката пита що живеели зле - ми затова живеете зле.

Теб не те знам какво работиш, мен целият ми живот с електриката е свързан та, задавам въпроси, странно ми звучат приказките Фончови.

Коментар

Би ли ни разяснил как точно с тоя постоянен ток се компенсират ВЕИ?Много ми е интересно?
                          Как се пренася, как се комутира, как борят загубите и т.н. Ред въпроси възникват, ошашавиха ме.

Коментар

Фончо какви са тия динамични характеристия на пустия му ток от АЕЦ?Дай информация
                            Телефончо не ти ли напомня на маранди- същия нахъсан интернет експерт
                            Last edited by X_Y; 03.06.2019, 17:46.

Коментар

Фончо са ако имаш договор и този продавач не генерира ЕСО няма да ти спре тока не плаши хората..Тоя дето не генерира отива на един друг пазар да си купи...и разбира се на други цени.Много и е интересно какви са тия характеристики на тока по които Трейдъра веднага познава че е от АЕЦ.Да не е по миризмата на чорапите?
                              hahaha, якооо, и на мен ми стана чудно как ще го познае, ама си викам може да бърка с пръсти в контакта и така да познава

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Извинявай, ама ти това ли ме караш да гледам? дето ще продаваш тока от Белене по 800лв/МВч.?
                                По-долу обяснихме защо токът от АЕЦ като правило е най-евтин на свободния пазар - заради динамичните си характеристики и повече от 60лв трудно ще му вземеш. Да не говорим, че и пазар за него няма. От БАН излъгаха най-нагло като комунисти, търсейки най-ненадеждни и стари източници, които при желание се намират. Турция, където сме изнасяли много ток цели десетилетия, от 2018-та е нетен износител и я забрави.
                                Фончо какви са тия динамични характеристия на пустия му ток от АЕЦ?Дай информация

Коментар

Working...
                                X