If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никога не съм разбирал човеците? продаващи в робство внуците си.
"Миличко аз ти свих кинтите, е тука ще плащаш тока ми, обичай Родината, а съседчето без задължения дето си играе с подареното хвърчило, да знаеш,че дядо му е малоумник"
Аз пък никога няма да разбера защо е тоя въпросителен след "човеците"
Това малките само за кинти мислите. Още ли крънкаш дядо си.
Никога не съм разбирал човеците? продаващи в робство внуците си.
"Миличко аз ти свих кинтите, е тука ще плащаш тока ми, обичай Родината и Атома!, а съседчето без задължения дето си играе с подареното хвърчило, да знаеш,че дядо му е малоумник"
"Откъде миличко ще вземеш пари? Ааами онова с малоумния дядо има, откъде има незнам.Ти ще трябва да бачкаш за моя атомен ток и след смъртта ми!"
Тази очевадност, винаги се пропуска в "сметките за Белене" от виждащите евтиния АЕЦбеленски ток.
АЕЦ е с най-големите разходи, харчиш ресурс десетки години преди и след приключването на генерацията.
Евтин е, единствено като част от индустрията за атомни оръжия.
Дефакто АЕЦ е продажба в робство на внуците ни(ние сме изсмукали ресурса а те ще плащат без никакви ползи за тях),пък ВЕИ са вид златна кокошка подарена на децата ни (ние сме се охарчили и малко сме облажили, но абитурентите ни ще имат ползи при почти нулеви разходи!).
Кое избираме да подарим на нашите внуци?
Като итински малоумници на внуците си ще оставим хвърчила.
.. При АЕЦ големите разходи са в началото, и в края. ...
Тази очевадност, винаги се пропуска в "сметките за Белене" от виждащите евтиния АЕЦбеленски ток.
АЕЦ е с най-големите разходи, харчиш ресурс десетки години преди и след приключването на генерацията.
Евтин е, единствено като част от индустрията за атомни оръжия.
Дефакто АЕЦ е продажба в робство на внуците ни(ние сме изсмукали ресурса а те ще плащат без никакви ползи за тях),пък ВЕИ са вид златна кокошка подарена на децата ни (ние сме се охарчили и малко сме облажили, но абитурентите ни ще имат ползи при почти нулеви разходи!).
Иначе като за нас АЕЦ е 10 милиарда евро и щял да има за един милиард инфраструктура, това е изродшина. Те не могат и да я направят, днешна Русия не е СССР. Преди години и за 3 години можеха да направят такава централа руснаците, но това бяха хората които са ги измислили тези неща.
eta orel - имат топлоносител вода - водна пара и става доста бавно, после и изгарянето не е чак толкова добро колкото асо се синтезира метан. Нали искат и екология - синтетичния метан се очиства много добре от сероводород през вода и разни мембрани става адски чист. Какъв е проблема да си използваме въглищата, Австралия може а ние не ? Наистина компресират газ и го втечняват и изнасят и то здраво. Тя цялата работа против въглищата е да могат швабите да смучат суровини от Русия, на тях им излизат безплатно - БЕЗПЛАТНО. Парите , печалбата от суровините отива в западноевропейските банки в сметките на олигарсите и управляващите по точно катастрофиращите Русия..те тези пари ги държат там пък банките са ги профукали естественно. Т.е. схемата е суровини срещу шума, то даже и шума няма а само компютърни цифри.
Коментар