IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скъп ли е наистина ядрения ток

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    Това е очевидно, не се става така лесно човек
    Бреей. Само на 16 години и цитира Вапцаров. Или пък Уикеда.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Аз пък никога няма да разбера защо е тоя въпросителен след "човеците"...
      Това е очевидно, не се става така лесно човек

Коментар

Никога не съм разбирал човеците? продаващи в робство внуците си.

"Миличко аз ти свих кинтите, е тука ще плащаш тока ми, обичай Родината, а съседчето без задължения дето си играе с подареното хвърчило, да знаеш,че дядо му е малоумник"
        Аз пък никога няма да разбера защо е тоя въпросителен след "човеците"
        Това малките само за кинти мислите. Още ли крънкаш дядо си.

Коментар

• Никога не съм разбирал човеците? продаващи в робство внуците си.

"Миличко аз ти свих кинтите, е тука ще плащаш тока ми, обичай Родината и Атома!, а съседчето без задължения дето си играе с подареното хвърчило, да знаеш,че дядо му е малоумник"
          "Откъде миличко ще вземеш пари? Ааами онова с малоумния дядо има, откъде има незнам.Ти ще трябва да бачкаш за моя атомен ток и след смъртта ми!"
          Last edited by satz; 04.06.2019, 10:07.

Коментар

Тази очевадност, винаги се пропуска в "сметките за Белене" от виждащите евтиния АЕЦбеленски ток.

АЕЦ е с най-големите разходи, харчиш ресурс десетки години преди и след приключването на генерацията.

Евтин е, единствено като част от индустрията за атомни оръжия.
            Дефакто АЕЦ е продажба в робство на внуците ни(ние сме изсмукали ресурса а те ще плащат без никакви ползи за тях),пък ВЕИ са вид златна кокошка подарена на децата ни (ние сме се охарчили и малко сме облажили, но абитурентите ни ще имат ползи при почти нулеви разходи!).

Кое избираме да подарим на нашите внуци?
            Като итински малоумници на внуците си ще оставим хвърчила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Energy_Trader Разгледай мнение
              .. При АЕЦ големите разходи са в началото, и в края. ...
              Тази очевадност, винаги се пропуска в "сметките за Белене" от виждащите евтиния АЕЦбеленски ток.

АЕЦ е с най-големите разходи, харчиш ресурс десетки години преди и след приключването на генерацията.

Евтин е, единствено като част от индустрията за атомни оръжия.
              Дефакто АЕЦ е продажба в робство на внуците ни(ние сме изсмукали ресурса а те ще плащат без никакви ползи за тях),пък ВЕИ са вид златна кокошка подарена на децата ни (ние сме се охарчили и малко сме облажили, но абитурентите ни ще имат ползи при почти нулеви разходи!).

Кое избираме да подарим на нашите внуци?
              Last edited by satz; 04.06.2019, 09:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Пирамида съмнявам се освен ако не отчиташ електромери..
                Ха-ха-ха-хаааааа!!!

Last edited by Имхотеп; 04.06.2019, 06:11.
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Pyramid - реактивен двигател, бързо си е.
                  Не чуваш или не разбираш?

Коментар

• eta orel - не газови турбини а не парни и са светкавично бързи.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Иначе като за нас АЕЦ е 10 милиарда евро и щял да има за един милиард инфраструктура, това е изродшина. Те не могат и да я направят, днешна Русия не е СССР. Преди години и за 3 години можеха да направят такава централа руснаците, но това бяха хората които са ги измислили тези неща.
                      Last edited by supertrader; 03.06.2019, 23:48.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Ма аз си мислех, че и тецовете на газ въртят турбините с пара?
                        ​​​​​​

Коментар

• eta orel - имат топлоносител вода - водна пара и става доста бавно, после и изгарянето не е чак толкова добро колкото асо се синтезира метан. Нали искат и екология - синтетичния метан се очиства много добре от сероводород през вода и разни мембрани става адски чист. Какъв е проблема да си използваме въглищата, Австралия може а ние не ? Наистина компресират газ и го втечняват и изнасят и то здраво. Тя цялата работа против въглищата е да могат швабите да смучат суровини от Русия, на тях им излизат безплатно - БЕЗПЛАТНО. Парите , печалбата от суровините отива в западноевропейските банки в сметките на олигарсите и управляващите по точно катастрофиращите Русия..те тези пари ги държат там пък банките са ги профукали естественно. Т.е. схемата е суровини срещу шума, то даже и шума няма а само компютърни цифри.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Pyramid - реактивен двигател, бързо си е.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

От 2 дни май не се е появявал, да не е отишъл ба гости на барби да поджитка с новата запорожка
                              А, активен си е.
                              Последно е писал в тази тема днес в 1 през нощта.

Май се е снишил и изчаква покрай изцепката му с правия (постоянен) ток.
                              ​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Чакахме това да каже фоновия специалист-енергетик.

Той прави преносни мрежи на прав ток, като Едисън.
                                Че то има ли толко бакър за тея мрежи...

Коментар

Working...
                                X