Безплатния ток, да не би да е социалистически. Нямат никакъв проблем да не печелят и като си махнат печалбата тока им не става безплатен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеfon, това е истински комунизъм, чист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Близко е до ума и подсказах, чент.нар."отрицателни цени", са шамар от търговец към производител, т.е.субективни, ама Зацко от дума не вдява, Хентусиаст, рийш ли.
Другия пък, дето не може да разбере още дали говорим за цени на едро или дребно не разбира, че точно това е капиталистическия пазарен подход, който не спира каквито и да е цени. При Путкин няма отрицателни цени защото няма пазар и цените са измислени. Отрицателни цени може да имаш и на други стоки - храна дето си я купил, плащаш за боклук да я изхвърлиш; окосяваш люцерна но я навалява - плащаш да я изхвърлиш; доста нефтени кладенци работеха на загуба за да не ги спират, предприятия в ковида също; в САЩ пък веднъж ни даваха ток в къщи безплатно цели два дни - имат закон за лимит на норма на печалбата, ютилитито бе го достигнало и решили да дават ток 2 дни безплатно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Кога и да му платят, за теб па нема да има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеКога и да му платят, за теб па нема да има.
Коментар
-
Аз се ослушвам кога те че платят на Зациус. Направо, сън не ме лови.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Надай се ку... на пияна п.......ка
Коментар
-
Аз се ослушвам кога те че платят на Зациус. Направо, сън не ме лови.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Става дума за третично регулиране на честота.Когато не един производител му е по изгодно да плати на на друг или невъзможно да си намали прозводството вместо да изключва или намалява той плаща на друг той да намали...Но тук става въпрос за малки количества и малко време...Last edited by X_Y; 22.08.2021, 21:10.
Коментар
-
Лееекичък цитат от тема за ПДНГ-АД:
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеhttps://www.bloombergtv.bg/a/4-anali...ast-na-tsenite
Ерата на евтиния природен газ приключва с 1000% ръст на цените
Aпетитът към втечнен природен газ се очаква да нараства с 3,4% годишно до 2035 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеДруго ми дойде на ума- зазчо и галфончо- вие всъщност за какви цени обяснявате, за промишлен потребите, за домакинство - за какъв вид потребител. Защото в германия в която се е втренчил зазчо няма, в бг също няма такива цени- отрицателни.
Значи аз съм произвел нещо, платил съм за производството му и трябва да платя на някой да го купи и да го използува- това противоречи на всякаква капиталистическа логика.
Може да предложите на матеев да ви даде по 25ст на киловат за да използувате произведената от него енергия- той ще бъде щастлив да ви я даде и да ви платиLast edited by X_Y; 22.08.2021, 21:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеДруго ми дойде на ума- зазчо и галфончо- вие всъщност за какви цени обяснявате, за промишлен потребите, за домакинство - за какъв вид потребител. Защото в германия в която се е втренчил зазчо няма, в бг също няма такива цени- отрицателни.
Значи аз съм произвел нещо, платил съм за производството му и трябва да платя на някой да го купи и да го използува- това противоречи на всякаква капиталистическа логика.
Може да предложите на матеев да ви даде по 25ст на киловат за да използувате произведената от него енергия- той ще бъде щастлив да ви я даде и да ви плати
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Аз потърсих:
Вход Режими на търсене
Всичкo
Карти
Видеоклипове
Изображения
Новини
Още
Инструменти1 резултат (0,45 секунди) Резултати от търсенето
Резултати от мрежата
Скъп ли е наистина ядрения ток - Форум Инвестор.БГ
https://forum.investor.bg › алтернативни-инвестиции преди 20 часа — Отварям тази тема защото се оказва, макар и да има поне 10 нетрудни начина човек да.
15 публикации · Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение. ..
Един резултат брато- няма други. Дай нещо другоНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
Коментар