Първоначално изпратено от Plameniva_d
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеЗабраниха им да ми отговарят във феисбук, даже Сабинка изтри всичкоУсетиха се, че е по-добре с анонимни профили да тролят не на тяхна територия, че да се опитат да удавят в мнения темите.
Тия даже не разбират как работи интернета
Поразгледах и търговския и имотния регистър. Много интересни неща излизат от там. Тия дни ще се предоставя любопитно инфо, събрани само от публични източници
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеЗа хора с ниска финанскова култура обеснявам като на малко дете.В бизнеса много често се калкулират бъдещи резултати .За това има фирми реализиращща загуба ,на които стойноста разсте-заради потенциала им.Амазон има потенциал хипотетичнно и на практика да има 7млрд ежедневни клиенти. ИП е регионален бизнес.Няма как да дойдат африканци,американци ,корейци да гледат парка.Това е като онлайн магазин/Амазон/ и кварталната бакалия на бай Пешо/.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение.... Хауколит 250 мильона лева, Траки 250 мильона лева, Прабългари 250 мильона лева, Първо Балгарско царство 250 мильона лва
....Втора Балгарско царство 250 мильона лева, славяни 250 мильона лева, Рим 250 мильона лева
ще станата милярд и 750 млн лв
....
Разбрахме че милиони и милиардите за нищоги нямате. А реалността е "тука има, тука нема"
Нацвъкани са някакви цифри за лов на шарани, за онези в рибарника, а в отчета се къдрят 12 милиона и не е ясно къде са липсващите милиони от продажба на акции.
При това за активите виси заем от облигации с безумна лихва, срещу което има растящи загуби, мижави приходи спрямо прогнозите, които са тотално сбъркани, като тези, които четем горе.
Все повече намалява отрицателния собствен капитал. С една дума се нарича - декапитализация.
Заприличва на изгорелия циркНе е препоръка
Коментар
-
Забраниха им да ми отговарят във феисбук, даже Сабинка изтри всичкоУсетиха се, че е по-добре с анонимни профили да тролят не на тяхна територия, че да се опитат да удавят в мнения темите.
Тия даже не разбират как работи интернета
Поразгледах и търговския и имотния регистър. Много интересни неща излизат от там. Тия дни ще се предоставя любопитно инфо, събрани само от публични източници
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение
Общи приказки. Напишете в какво инвестирате, колко, какви резултати сте постигнали, какво е финансовото ви състояние сега.
Покажете някоя декларация. Зашеметете ни с резултати, докажете експертиза (на думи не успявате, даже обратното).
Тогава може и да ви вземе някой на сериозно.
Покажете някоя декларация. Зашеметете ни с резултати, докажете експертиза (на думи не успявате, даже обратното).
Тогава може и да ви вземе някой на сериозно
Коментар
-
Преди една година Ивелин парк ствураше 1 милярд лева. Апостолът има доказателства за китайка оферта. Цената ан паркат и ан акцийте е Хеоилит и Хауколит 250 мильона лева, Траки 250 мильона лева, Прабългари 250 мильона лева, Първо Балгарско царство 250 мильона лва
станаха милярд
Предстой Втора Балгарско царство 250 мильона лева, славяни 250 мильона лева, Рим 250 мильона лева
ще станата милярд и 750 млн лв
Истерически парк ще регенерира 500 мильона данаци и 500 мильона осигуровки ан година. Хиляди балгари ще искарват прехрана бладогарение ан Апостолът, старейшините, консолтонатите и орлетата. Чужденците ще склониат глава пред вели чиейто от Неофит Рилски.
При очаквано нарастване броя на посетитетели ще се повиши и печалбата, от което ще се увеличи и цената на акциите и съответният дивидент от тях. Проектирането и изграждането на подобен обект изисква огромен експертен потенциал и отнема над 15 години. Това налага дългосрочно планиране и е предпоставка за устойчиви приходи от ефективното експлоатиране на създадената бизнес ниша.
Чудженците ознаха, пре клониха се и започнаха да копират Мистериозно обезлюденият град Пирамида още крие своите тайни (снимки, видео)
За Съветския съюз тук е било място за велики дела - толкова велики, че предизвикват подозрения и легенди, невероятни хипотези и обяснения, които ни карат да вярваме, че тук има нещо тайнствено
https://dnes.dir.bg/spektar/misterio...i-snimki-video
атентична архитектора
рибарник
кона база Вели чийе
Last edited by georgnank; 07.02.2021, 17:03.
- 1 like
Коментар
-
Малиии, много високо ниво сте. Нямате стигане. Само едно ще кажа: "И това ми било финансов форум."
Остави Амазон, пазарни капитализации и т.н. Тук хората ви питат нещо елементарно. След като по думите на Ивелин са инвестирани 70 млн.лв., къде в баланса да ги намерят? Никакво значение няма за колко пари е вкарана земята в регулация, защото всеки разход би следвало да е акумулиран в баланса. Освен ако някой не си е вземал пари, които си мисли, че заслужава, ей така, без РОД от касата. Дори да нямаме сгради и съоръжения, всеки натрупан, инвестиран лев, който още не е актуван, би следвало да се трупа в ДМА в процес на изграждане. А то и там няма никой.
Коментар
-
Малиии, много високо ниво сте. Нямате стигане. Само едно ще кажа: "И това ми било финансов форум."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Да видим вашето ниво. Не се вижда, като ниво но да пробваме аналогията с Амазон
Казвате, че Амазон се търгува на цена x11,5 приходите
Айде сега ни кажи колко пъти Историчен Парк е балониран над Амазон по този показател.
Да вдигнем левъл в дискусията
Ми така на око като гледаме даденостите в задачата, ще излезе че по отношение цена/продажби Паркът е оценен има няма 90 пъти над Амазоната.
Не е препоръка, със сигурност
ps. Поправете ако греша
- 1 like
Коментар
-
marinoff и Plameniva_d , в 15:40 ч. пуснах прясна-прясна информация от Търговския регистър.
И някои хипотетични разсъждения на база известни и публични данни, абсолютно неангажиращи......
Имаше ли общо събрание на акционерите на ИП на 25.01.2021 г.?
Ако са приети промените, що ги няма още в ТР?
Две седмици минаха, срамота....
P.S. Вече час и половина никаква реакция на поста ми. Дрънкане за Амазон..... удобно за отвличане на вниманието и затрупване на коментараЩе ъпдейтвам времето за реакция
P.P.S. И моят любимец georgnank се включи в борбата за затрупване на инфото за ОСА-то отпреди 2 седмици с километричните си постове. Но ме кефиш яко с правописа и словореда, признавам си!
P.P.P.S. Ето поканата за ОСА на ИПр насрочено за 25.01.2021 г., от 9:00. Прикачвам скрийншотове от документа от ТР. Криво е, сори, ама не ми се занимава, който иска да гледа директно в ТР
Last edited by Kildirim_Bei; 07.02.2021, 17:36.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеПак обиди от типа -пиша възпитано,ама аз какво лошо съм казал
Аз пък ще го кажа-цървул ,всички които ти отговорига имат свободни пари/да не говорим за акъл/ много повече от колкото вашите "акционери" Те на 90% са толкова заможни,че продават жилища,теглят заеми за да "инвестират" Един голям икономист бе казал-като си умен ,защо си беден?Та вашите умни "инвеститори" защо са бедни. И.Михайлов защо няма акции в ИП?
Тогава може и да ви вземе някой на сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
маринчо ......мой ............. виж ся ..... ще ти го обясня простичко ........мой..........
тука в тоя форум никой не ви вярва и за 5 стинки, издънихте се в всички форуми и навсякъде ви гонят и ви се присмиват. и подиграват .........
тоя форум ИНВЕСТОР се чете сигурно от стотици хиляди хора и поне половината от тях споделят кво са прочели в темите на свои познати и приятели.........
така че колкото повече време стоите тука и се опитвате да го играете на жертви,, толкова повече ще ви влиза оня отзад...... защото толкова повече хора ви четат и разбират и осъзнават що за пирамида сте и кви сте измамници и казват това и на свои приятели,, а те пък на други приятели и тръгват едни слухове ......
ся на бандата стана ли ви ясно ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Ами, темата не мърда от първите 10 места, plameniva отговаря без да обижда и се държи нормално. Да, за мен лично е добра реклама. Давам си сметка, че в твоите очи сигурно не изглежда точно така, но това също е нормално
Не мисля, че сте платени тролове на Капитал.
Инвестицията ми в Парка я отчитам като много успешна към момента. Времето ще покаже как ще се развие в бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Защо, ще ви отговоря. Очевидно ви трябва много години образование, за да разберете загадъчния свят на финансите.
Акция се оценява според свободнния паричен поток, не според печалбата. Свободнния паричен поток на Амазон за 2020 е 25 милиарда. това е само за една година, така обикновено се съобщават числата.
Свободнния паричен поток на Исторически парк явно е към минус 58 милиона.
Друго важно нещо като се купува акция е риска. Един от най-важните рискове е ликвидния. Ще ви го обясня като за човек очевидно правещ първи стъпки в тази интересна сфера. Та ликвидния риск може да се сметне като колко процента ще загубиш от пазарната стойност на акцията ако я продадеш, тъй като търсенето количество на борсата е по-ниско от пакета. За Амазон ликвидния риск е 0
За Историческия парк. Ами ако някой ми каже как изобщо може да се продадат акции и от къде да се види пазарна цена може и да не е 100%. Но с изключително квалифицираните отговори, които дават феновете на това патреотично дружество, оставам с впечатление че е напълно невъзможно в момента човек да си продаде акциите от парка. Така че ликвидния риск все повече си изглежда като да е 100%.
Тъй като се усетих че може да не схващате какво е това 100% ще го поясня. Ако смяташ че имаш акции за 100 лева и ликвиднния риск ти е 100% имаш акции за 0 лева.
Коментар
Коментар