IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Ето, че за пореден път говориш наизуст, а не от опит - отнема 6 месеца, ако продаваш коптор. Ако продаваш приличен имот с хубави разпределения, на хубав етаж, с добро изложение - в рамките на месец се продава. Даже, ако е наистина добър имот - дори те търсят, за да ти купят имота (без брокер, без ютюб видеа, без пропаганда)... но да кажем, че това е друга тема.

Както ти казах - изобщо не ме е яд, че не инвестирах в ИП, напротив неимоверно щастлив съм - толкова много червени флагове, неясноти и несигурности. Видеото на Ивелин където говори за крипто бе предния материал, който ме накара да съм доволен, че съм ви пропуснал - щях да се разболея да общувам с такива нискоинтелигентни конспиратори като Тугедър, просто съм алергичен към глупави хора, това е.
    и месец да е пак е много по-бавна продажбата от тази на акциите

нискоинтелигентни, а построиха най-големият Исторически парк в света това как се прави с празна глава? Само библиотеката на Михайлов е по-голяма от жалката ти боксониерка.. дори една къща не му стига да побере всички си книги и има отделен склад.. ама какво да общувам с 20 годишно лапе от което ме дели буквално цяла влакова композиция книги..

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
      На местните избори за кмет, под строй сектантите си бяха изместили адресните регистрации и гласува за кмета от ГЕРБ. Не се учудвам, ако сега отново под строй гласуват. Все пак критичното мислене за членовете на една секта е силно нежелано и лошо.
      въпросният кмет вече не е член на герб много изоставате с материала тролчета.. аа впрочем хитуоман ти тази година ли ще завеждаш делото срещу ИП? или адвокатът ти избяга? или никога не си имал адвокат?
      Last edited by raydalio; 11.07.2021, 12:15.

Коментар

• На местните избори за кмет, под строй сектантите си бяха изместили адресните регистрации и гласува за кмета от ГЕРБ. Не се учудвам, ако сега отново под строй гласуват. Все пак критичното мислене за членовете на една секта е силно нежелано и лошо.

Коментар

• Това не са мои думи, а думи на директорът на Исторически парк.

Коментар

• 81 млн. приход... такова неделно забавление не съм имал - финал на евро 2020, избори + простотиите на тотката.
            1. Къде виждаме този приход - май липсва в ГФО
            2. Пари от инвеститори може ли да се нарекат приход?
            3. Каква е печалбата от прихода от къщи и от канарчета инвеститори в акции от ИП?
            4. Тоя "приход" от инвеститори нали трябва да съответства на собственост или да носи печалба на инвеститорите - тази печалба от къде идва?

Вие сте от тия мистични дружества, които имат десетки милиони приход, но нямат и 1 стотинка да платят на инвеститорите си.... доста, доста жалка работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

Продажбата на акции отнема макс една седмица,ако не искаш да си играеш да търсиш и ти излиза 5% комисион, както си е при брокерите на уолстрийт. Яко си преебан с твоята мизерна инвестиция и затова цвърчиш яко по форумите, ясно ми е. а пък ако са вкарани в имот тия 80к дооооста по-бавно от седмица можеш да ги извадиш средно продажбата на имот в сф отнема около 6 месеца, освен ако не клякаш много за цената
              Ето, че за пореден път говориш наизуст, а не от опит - отнема 6 месеца, ако продаваш коптор. Ако продаваш приличен имот с хубави разпределения, на хубав етаж, с добро изложение - в рамките на месец се продава. Даже, ако е наистина добър имот - дори те търсят, за да ти купят имота (без брокер, без ютюб видеа, без пропаганда)... но да кажем, че това е друга тема.

Както ти казах - изобщо не ме е яд, че не инвестирах в ИП, напротив неимоверно щастлив съм - толкова много червени флагове, неясноти и несигурности. Видеото на Ивелин където говори за крипто бе предния материал, който ме накара да съм доволен, че съм ви пропуснал - щях да се разболея да общувам с такива нискоинтелигентни конспиратори като Тугедър, просто съм алергичен към глупави хора, това е.

Коментар

В Исторически парк няма нищо незаконно - ако беше така, досега щеше да бъде затворен и ръководството му в затвора.
                А резултатите са красноречиви - 81 милиона лева приходи от началото на ковид досега.

нещо май троленето ви не дава никакви резултати.. чудя се само, безработни сте и си губите времето тук или някой ви плаща?
                Сега пък 81млн приходи… Всеки път нови цифри Да не е печалба бе Тоте

Нито един тук няма за цел да троли, а да задаваме въпроси за този толкова забулен във всякакви схеми, фирми, политически чадъри и адвокатски мрежи проект.
                А както е видно вече 600 страници, въпросите стоят, а отговорите са толкова точни, колкото и наличието на сенатор (Ранд Пол или бивш - все е лъжа) в ИП.
                Много скоро Тоте, много скоро…То нещата вече май са започнали. Скоро ще стане ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

За разлика от теб Тотю, някои хора предпочитат да изкарат пари (че дори и по-малко), но поне да са честни, да си платят данъците и така да дадат своята част на държавата.
                  А вие какво правите - всичко е схема.
                  Лъсна ви схемата преди 2г и от тогава не спирате с троленето и хвърлянето на лъжлива информация.
                  Ти май не разбираш какво е да имаш съвест и да даваш, въпреки всичко нередно, на държавата част от своя дял.
                  Не всичко са като вас - да крият данъци, да играят с власт-имащите, да създават лъжовна патриотична аура около всичко свързано с Тугедър.

Не са важни приказките, а резултатите. А Резултатите са видни от всичките ви ивенти - нищожна посещаемост и никакъв интерес.
                  Колкото и жалко да звучи - това е истината.
                  В Исторически парк няма нищо незаконно - ако беше така, досега щеше да бъде затворен и ръководството му в затвора.
                  А резултатите са красноречиви - 81 милиона лева приходи от началото на ковид досега.

нещо май троленето ви не дава никакви резултати.. чудя се само, безработни сте и си губите времето тук или някой ви плаща?

Коментар

Щом казваш...
                    Релно щях да имам на хартия вашите измислени цени - разни махленски обещания. Пазарната оценка на акциите ви ще се види от ГФО-то и ще излезе, че щях да бъда на минус 100%.
                    Тъпа ви е инвестицията в парка - това е факт. Ликвидността не ми я гарантирате ама грам. Питах консултантчетата преди 3 години и те почнаха да заекват неподготвени (щото явно само те си взимат комисионките):
                    -"Не е това идеята да се търгува с тия акции и да се печели. Ние искаме дългосрочни инвеститори да взимат дивидент, да се построи парка. Ние не можем да ти помогнем с продажба - ако си намериш купуваш - ок. Ние можем само да ти обещаем изкупуване на началната цена."
                    И то ко стана - обещанията ви не струват и 5 с'тинки. Даже не можете едни мижави 36хил. лева пакета да откупите на стартова цена - жалка работа от страна на ИП.

Като цяло сериозни ли сте? Аз ще си играя тук на продавач в илианци да си търся хора да купят някакви шейди акции от мен. Направо се ебавате с хората - финансовите пазари си имат брокери, имотните също - само вие сте тарикати и някой като вземе акции - да се оправя.

Ай, стига, моля ти се говориш пълни безумици. Избщо не ме е яд, че ви пропуснах - като чета какви проблеми създавате - ликвидността ви е тотал щета.
                    Продажбата на акции отнема макс една седмица,ако не искаш да си играеш да търсиш и ти излиза 5% комисион, както си е при брокерите на уолстрийт. Яко си преебан с твоята мизерна инвестиция и затова цвърчиш яко по форумите, ясно ми е. а пък ако са вкарани в имот тия 80к дооооста по-бавно от седмица можеш да ги извадиш средно продажбата на имот в сф отнема около 6 месеца, освен ако не клякаш много за цената

Коментар

Хахагхах смешник.. ако тия 80к евро ги беше инвестирал в ИП, сега вместо 135к щеше да имаш 170к.. ясно ти е,че си се преебал и затова сега плюеш по парка да ти олекне поне малко..
                      За разлика от теб Тотю, някои хора предпочитат да изкарат пари (че дори и по-малко), но поне да са честни, да си платят данъците и така да дадат своята част на държавата.
                      А вие какво правите - всичко е схема.
                      Лъсна ви схемата преди 2г и от тогава не спирате с троленето и хвърлянето на лъжлива информация.
                      Ти май не разбираш какво е да имаш съвест и да даваш, въпреки всичко нередно, на държавата част от своя дял.
                      Не всичко са като вас - да крият данъци, да играят с власт-имащите, да създават лъжовна патриотична аура около всичко свързано с Тугедър.

Не са важни приказките, а резултатите. А Резултатите са видни от всичките ви ивенти - нищожна посещаемост и никакъв интерес.
                      Колкото и жалко да звучи - това е истината.

Коментар

Хахагхах смешник.. ако тия 80к евро ги беше инвестирал в ИП, сега вместо 135к щеше да имаш 170к.. ясно ти е,че си се преебал и затова сега плюеш по парка да ти олекне поне малко..
                        Щом казваш...
                        Релно щях да имам на хартия вашите измислени цени - разни махленски обещания. Пазарната оценка на акциите ви ще се види от ГФО-то и ще излезе, че щях да бъда на минус 100%.
                        Тъпа ви е инвестицията в парка - това е факт. Ликвидността не ми я гарантирате ама грам. Питах консултантчетата преди 3 години и те почнаха да заекват неподготвени (щото явно само те си взимат комисионките):
                        -"Не е това идеята да се търгува с тия акции и да се печели. Ние искаме дългосрочни инвеститори да взимат дивидент, да се построи парка. Ние не можем да ти помогнем с продажба - ако си намериш купуваш - ок. Ние можем само да ти обещаем изкупуване на началната цена."
                        И то ко стана - обещанията ви не струват и 5 с'тинки. Даже не можете едни мижави 36хил. лева пакета да откупите на стартова цена - жалка работа от страна на ИП.

Като цяло сериозни ли сте? Аз ще си играя тук на продавач в илианци да си търся хора да купят някакви шейди акции от мен. Направо се ебавате с хората - финансовите пазари си имат брокери, имотните също - само вие сте тарикати и някой като вземе акции - да се оправя.

Ай, стига, моля ти се говориш пълни безумици. Избщо не ме е яд, че ви пропуснах - като чета какви проблеми създавате - ликвидността ви е тотал щета.

Коментар

За разлика от теб мога да смятам, знам какво говоря и правя разлика между приход и печалба. Аз говоря за печалба в случая - реагираш много яростно - сякаш те е яд, а после обясняваш, че не завиждаме...
                          Инвестирал съм 80к евро и излизам със 135к - за 3 години може да го сметнеш както искаш с инфлацията. Ликвидността е безпроблемна и не се занимавам с необразовани селяндури от тугедър, които да ми обясняват, че съм родоотстъпник.

Ти пак показваш ниското си ниво и започна да вадиш квалификации към хората - изобщо показваш доста ниско ниво. Пениш се и се биеш в гърдите, а не си на интелектуалното ниво на никого от форума.

Може да се обзаложим, че не е единствената фирма - пак пропагандираш неверни твърдения. Тия приказки ми на помнят на боко половин милиард магистрали... хвалебствени (но неверни) твърдения всеки може да сипе. Като покажете ГФО и като видим изплатени 5к+ дивидент на всички акционери - тогава може да си говорим. До тогава ти си лаеш и си фонов шум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                            Осъзнаваш ли каква антиреклама правиш на Слави и как никой от тук четящите няма да гласува за него?
                            Това е без значение софтуерът вече сме го нагласили са спечели Има такъв народ

Коментар

а ти кво си инвестирал 80к и си направил 100к и се хвалиш тука как си напред със 100к ахахах смешник..
                              За разлика от теб мога да смятам, знам какво говоря и правя разлика между приход и печалба. Аз говоря за печалба в случая - реагираш много яростно - сякаш те е яд, а после обясняваш, че ние тук завиждаме...
                              Инвестирал съм 80к евро и излизам със 135к - за 3 години може да го сметнеш както искаш с инфлацията. Ликвидността е в рамките на няколко месеца и не се занимавам с необразовани селяндури от тугедър, които да ми обясняват, че съм родоотстъпник.

Ти пак показваш ниското си ниво и започна да вадиш квалификации към хората - изобщо това поведение не блести с нищо положително. Пениш се и се биеш в гърдите, а не си на интелектуалното ниво на никого от форума.

Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
                              няма нито една фирма в България, която да инвестира толкова много в образованието и развитието на своите кадри

Ми то по твоята логика значи като сметнем инфлацията твоята печалба е нула.. колкото си вкарал толкова имаш и сега..
                              Може да се обзаложим, че не е единствената фирма - пак пропагандираш неверни твърдения. Тези приказки ми напомнят на боко половин милиард магистрали... хвалебствени (но неверни) твърдения всеки може да сипе. Като покажете ГФО и като видим изплатени 5к+ дивидент на всички акционери - тогава може да си говорим. До тогава ти си лаеш и си фонов шум.
                              Last edited by RimogarDD; 11.07.2021, 11:15.

Коментар

• Осъзнаваш ли каква антиреклама правиш на Слави и как никой от тук четящите няма да гласува за него?

Коментар

Working...
                                X